עובר דירה

IReI

New member
עובר דירה

שלום לכל חברי הפורום היקרים! עקב קיצוצים אני נאלץ לעבור לדירת חדר (מה שאומר - חדר שינה, חדר עבודה וסלון בחלל אחד
). מה שאני רוצה כרגע זה לשפר את תחום הקריירה (למצוא עבודה נורמאלית) ואת תחום הזוגיות (כרגע אין זוגיות) + עצות מה להכניס בחדר שמשמש לשינה, עבודה ואירוח על מנת לפגוע כמה שפחות בשינה, באירוח ובעבודה. תאריך הלידה שלי הוא 27.12.72 ומצורף שרטוט של "הדירה", אשמח לשמוע עצות. תודה, "Re".

נו, במבי...../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif

ב'אמת... מה כל כך חשוב לך סוג המכונית?
נו, כבר נתנו לך תמונה, אז את כבר צריכה עוד משו? מה את לא יכולה להסתפק במה שנתנו לך? נו? ב'אמת, איזה חוסר התחשבות...
אני חולכת להוציא את הסיכות עם הספריי מהשערות שלי... לילה טוף! (אחחח, איזה כיף הפולניות הזאת...)

בעח לילה טוף...../images/Emo1.gif../images/Emo29.gif

את עוד עירה בשעות כאלה?........ מהר מהר לישון...... מחר בטח יש לך יום עמוס

sinronit

New member
קודם כל בתור אחת שגם גרה בדירת

חדר וחצי, אני יכולה להגיד לך שיש לדירה הזו המון פוטנציאל. קצת צבע ופיצ'פקעס והכל יהיה בסדר.. אל תתבאס...

IReI

New member
תודה על העידוד ../images/Emo13.gif

אני משתדל לקבל את זה בצורה הטובה ביותר...

niya

New member
עצוב

לשמוע שאתה עובר לדירת חדר בשל קשיים כלכליים. מקווה שתתאושש מהר ככל האפשר. לא יודעת ליעץ, חכה לאביבה - היא תיכף תבוא!

sidi

New member
קודם כל

מזל טוב. לגבי הדירה, אני חושב אולי שכדאי שהמיטה תהיה אחרי הספת ישיבה כלומר בסוף החדר. כדי שלא תעבור דרך איזור השינה בדרך לאיזור אירוח. סתם מחשבה שעלתה לי בתור התחלה אבל צריך לחשוב עוד.

למעלה