עובר דירה

שמעתי שמאוד אטרקטיבי הערב בברלין

יש עוד אפשרות להגיע אליך אם אתה מסדר לנו מטוס עכשיו... נכון?
מוכרחה להגיד לך שממש בלי שום סיבה נראית לעין, הגיונית או מובנת ברלין נראית לי מקום מרתק ביותר... לא יודעת למה... מה אתה אומר?

IReI

New member
יופי!!../images/Emo13.gif אני כבר שולח ../images/Emo160.gif

ככה תעזרו לי להתגבר על הכאוס שיש לי כאן!!!! כל כך הרבה ארגזים ואריזות שאין לי מושג מאיפה להתחיל אפילו
. ברלין היא עיר ממש מרשימה לדעתי, האמת היא שהיא כל כך גדולה ומתפתחת ומשתנה בקצב כל כך מהיר שאני כבר שנה פה ועדיין לא הספקתי לראות הכל, כל יום מגלים משהו חדש. אני הייתי מגדיר אותה "ניו יורק של אירופה" הכוונה היא שזו עיר ללא הפסקה ושכל אחד יכול למצוא פה משהו שיעניין אותו וזה לא נגמר... הלילה בחצות יהיו הופעות וזיקוקים בשער ברנדרבורג (התמונה שהעלתי לפה לא מזמן) וצפויים להגיע מעל מיליון איש (רק אני צריך לסדר את הבית
אבל אולי אני אברח לאיזה שעתיים, לא לגלות!!!)

איזה חמוד...

לא משנה מאיפה להתחיל...רק להתחיל. אח"כ זה כבר קורה לבד. כן, זה בדיוק מה ששמעתי ברדיו היום, על שדרות ברנדנבורג,ואז הבנתי שזה ממש ממש ג ד ו ל ! יש שלג?

IReI

New member
השלג יגיע רק מחר ../images/Emo113.gif

בכריסמס הוא לא איכזב והופיע לשעה קלה, היה מדהים עם כל האורות אבל לא הייתה לי מצלמה
, אבל לכבוד השנה החדשה הוא לא רוצה להגיע... נו טוב, אין מה לעשות

אההה, מחר בבוקר...

טוב ראיתי הרבה סרטים בילדותי עם שלג... רק שתדע ככה בשביל הרקורד... אין סיכוי שתמצא אותי במקומות שיש בהם שלג. ככה, מהתנור הפרטי, אין לי בעיה לדבר על זה בחופשיות...
. אני מוכנה לנסוע רק רק רק למקומות שיש בהם שמש. זהו! תגיד, למה דווקא ברלין? (ממש שאלה מקורית
)

IReI

New member
אני לא אשקר

ואומר שגם אני מעדיף
אבל אם כבר חורף אז מעדיף שלג ולא גשם, זו הרגשה כל כך נעימה כשמסתובבים ברחוב והשלג נופל על הפנים, זה גם הרגשה טהורה כזאת כשהכל לבן מסביב אבל אני לא יודע אם אני אהיה מסוגל לחיות כל חיי בארץ חורפית כזאת
. למה ברלין? שאלה קשה... אני אספר בקצרה, לפני כמה שנים החלטתי לעשות שינוי קיצוני ולקחת פסק זמן מהארץ שלנו, נסעתי ללמוד באיטליה, גרתי שם כמה שנים ורציתי לראות עוד מקומות, התכנון היה צרפת אבל אז במקרה יצא לי לבקר את דודה שלי (שגרה בברלין) והתאהבתי בעיר הזאת
, מאז אני פה ומקווה להישאר פה בכמה שנים הקרובות

sidi

New member
אביבה

נו... מתי טסים? הדיבורים שלכם על שלג וכו' עושים לי חשק לטוס לחופשה.

sidi

New member
חחחח

וואלה לא חשבתי על זה ככה. אני עוד מעט מגיע למאדים אם ככה.

למעלה