דיון מעולההה!
שונאת את האייקון הזה
, אז אני לא אשתמש בו
היה לי אחד אחר

אבל הוא נלקח באכזריות על ידי תפוז בשבי עד לחורף הבא...
נפצעת במהלך רכיבה? המממ... כן, נפלתי ואיבדתי ת'הכרה, וקיבלתי זעזוע מוח (קל
) וגם איבדית את הזיכרון של כללללללל היום הזה, אני לא יודעת מה קרה שם, ואני בכלל לא ידעתי באותו יום שיש לי סוס, ושאני רוכבת ומה אני עושה בחווה וזה... וגם נפלתי כמ הפעמים על התחת שזה כאב, מאווווווווד! ורכתבי פעם בלי כפפות, חחחחחחחחחח וזה הרג לי את החלק איפה שמחזיקים את המושכות הכל התקלף.. ודפקתי את הרגל לאחרונה בחבית שהייתה במגרש... יענו רק את הכף רגל, ואז היא התעקמה וזה כאב והיה לי קשה לעשות טרוט קימה וכאלה... וגם פעם נפלתי מאלף והרגל התעקמה לי לגמרי, ולא יכולתי לעמוד או לרכב נורמלי, וזה כאבבבבבב וגם היד שלי חטפה שפשופים המון בזמן רכיבה... לאיודעת ממה...
נפצעת בזמן שהותך בחווה? איך אפשר שלא? כל 2 סנטימטר ממני יש איזה משו... נראה: -פעם אחת החבל הולכה, שמתי אותו על אורווה, ככה שהחלק של הברזל נמצא בפנים, והחבל נמצא בחוץ. ואז משכתי את החבל ודייייייייש והחלק עם הברזל התעופף לו לשנייה ונחת על השפה שלי! וזה היה ברזל של פתיחה כזאת בטיחותית שצריך להוציא את החלק הזה עם יד אחת וביד השנייה לחבר ת'ראשייה, אז זה רחב וכבד, וזה שבר לי שן, וכל השפה שלי הייתה נפוחההההה ולא הלכתי לביצפר איזה יומיים... ולא תיקנתי את השן..חחחחח -הלכתי לתומי באורווה, ובדיוק איזה מישו שם חציר, אז יש את הדבר הזה של החציר נראה לי קוראים לזה קילשון, לא משנה, אני הלכתי ובדיוק הוא הניח את זה בצד, ודרכתי על זה וככה כמו בסרטים זה נכנס לי בראש! חחח אבל לא כאב יותר מדי.. -החלקתיייייייי לפחות מיליון פעמים, בכל מקום כמעט בחווה הזאתי יש סימן של התחת שלי, פשוט אני הולכת ובום מחליקה.. -במנז' קשה לי ללכת בגלל כל החול, אז לפעמים הרגל שלי שוקעת וטאחחח אני על הרצפה מתגלגלת.. -פעם ראשונה שארגנתי מסלול, וסחבתי קורות וזה, והגיע הרגע הגדול בחיי - לסחוב סטנדים. אז זה נראה ממש קל, כי גל סחב את זה בלי בעייה. הוא סחב 3 יחד. אז אמרתי נו, אני יכולה. הרמתי ובאותה שנייה התרסקתי על הרצפה וזה היה על הרגל שלי, הקיצר - כואבבב -בעיטה מסוס בכיתה ד'.. זוכרת את זה עד היום!!! -אלף דרך לי כבר לפחות 100 פעמים על הרגל, וזה כואבבב... וזה תמיד ברגל שמאל.. אני עוד בסוף אפתח רגישות לזה... -אלפי נתן לי ביס בתחת פעם, וזה כאב מוות!!!!! יוווווווווו זה היה כזה כואב! התכופפתי לנקות לו את הפרסה, ואז הוא נתן לי ביס בתחת הכי חזק שבעולם, אז עזבתי את הפרסה, והיא נחתה לי על הרגל!!!! ואז חטפתי כאב פעמיים! איזה מכה הוא קיבל ממני! -הוא נשך אותי ביותר מדי מקומות.. כי כשקיבלתי אותו, הוא היה סוס נשכן בטירוף! כל דבר הוא היה נושך, והוא גם היה מפרק את התא שלו הכל נשך! ועכשיו לימדתי אותו שלא, אבל זה כאבבב... -הוא קילף לי את העור ב-3 אצבעות מהנשיכות שלו, וכמעט הוריד לי אצבע פעם, וגם משך לי את היד עם האצבע וכמעט פירק לי אותה... טוב זה יותר מדייייייייי
זה השפיע לך על הרכיבה? נופ, לא נראה לי שיש משו כזה, לא משנה כמה פעמים אני אפצע, אני פשוט אובססיבית...
זה שינה את היחס שלך לסוסים? לחלקם. בהתחלה נאי מאוד פחדתי מאלף מהחוזק שלו, מהנשיכות שלו, מהארסיביות שלו, מהאלימות שהו הפגין כלפיי, ומאווווד פחדתי לקפוץ איתו, במיוחד אחרי שנפלתי, ועכשיו אחרי שהתגברתי על זה, היחסים ביננו הרבה הרבה יותר טובים. גם פחדתי מקפוצ'ינו פעם אחרי שנפלתי ממנו... ומאפאצ'י אחרי שעפתי.. היו לי המווון נפיחלות בחודשים האחרונים.. לא רציניווווות אבל מספיק.. ואפילו פחדתי מבלוז נראה לי..חחחחחחחחחח
סוסים ופציעות תופס אצלך חלק גדול/קטן מהחיים. פציעות זה מיניאטורי זה חלק מהרכיבה וצריך להיות מודע לסכנות שיש בזה. אם שומרים על כל כללי הבטיחות, אז מצמצמים את הסיכויים, אבל ברור שתמיד אפשר ליפול... בעעעעע תשובה ארוכה מדי! שאני אהיה בריאה כמה כתבתי! מממגייילללהההה! טל