עובדות על סוסים.

עובדות על סוסים.

כתבו כאן את כל העובדות שאתם יודעים על סוסים. רוצים שרשור ארוך

S H I L G I

New member
צאלה! את טועה!

זה כל כך ברור שלסוס יש 10 רגליים, לא 6, ולא 4!

אם יש לך בעיה עם זה את לא חייבת

להגיב את יודעת. מנסים להרים את הפוורם הזה, אם אל משמ בא לך לענות משהו שיועיל לשרשור את לא חייבת להגיב.

Blue Eyessss

New member
טוב אני אעלה דיון!

פציעות וסוסים!!! נושא שאפשר לדבר עליו שנים!
נפצעת במהלך הרכיבה?
נפצעת בזמן שהותך בחווה?
זה השפיע לך על הרכיבה?
זה שינה את היחס שלך לסוסים?
סוסים ופציעות תופס אצלך חלק גדול\קטן מהחיים. ודיון פתוח...שנים אפשר לדבר על פציעות סוסים או פציעות במשפיעות על הרכיבה!!!! דיון טוב מספיק בישבילך!?!?!

charliebr

New member
../images/Emo3.gif

לא חוץ מכמה מכות בברכיים/שיפשופים וכאבי גב אחרי נפילות
אמממ לא נראה לי
נופ
נופ
סוסים עם פציעות כן.... נסו כל הסוסים שלי (ויש רק 2)

../images/Emo110.gifאוקי דוקי../images/Emo13.gif

פציעות וסוסים |תמון|נפצעת במהלך הרכיבה? לא משהו ממש רציני...כמה מכות יבשות שריטות וכו' אהא - פעם אחת ירדתי מקרן עם ידיים מדממות ופצועות...
נפצעת בזמן שהותך בחווה? אממ פעם אחת חטפתי מכה בראש מקלי כשהובלתי אותה כי היא נבהלה, לא משו רציני למזלי
זה השפיע לך על הרכיבה? נואפ!
זה שינה את היחס שלך לסוסים? בחיים לא..... סוסים ופציעות תופס אצלך חלק גדול\קטן מהחיים.

S H I L G I

New member
../images/Emo122.gif

נפצעת במהלך הרכיבה? אממ כן נפצעת בזמן שהותך בחווה? חח כן..אתמול
זה השפיע לך על הרכיבה? אממ קרה שהייתי צריכה הפסקה של איזה דקה וחזרתי לרכב זה שינה את היחס שלך לסוסים? לא אבל יותר נזהרים סוסים ופציעות תופס אצלך חלק גדול\קטן מהחיים. לא

ווינגז

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo122.gif

נפצעת במהלך הרכיבה? כן. פציעות קטנות היו לי הרבה. כל מיני שפשופים ושטויות... פעם אחת נפלתי מברקת ושברתי שתי עצמות ביד ימין... וזה עוד היה בחופש הגדול... גררררר.
נפצעת בזמן שהותך בחווה? כן. פעם אחת כשהחווה הייתה ממש בשיפוצים (היא תמיד בשיפוצים
) אז היה עמוד ברזל שהיה מאוזן לאדמה-שהיה מחובר איכשהו לרמפה... אל תשאלו אותי
. אז ראיתי את זה כשהלכתי להביא מברשת או משהו... לא זוכרת. בכל מקרה הלכתי למנג' וחשבתי שכשאני חוזרת אני חייבת להזהר מזה. בדרך חזרה ראיתי שיש בור בדרך אז הייתי חייבת להזהר ממנו. הסתכלתי למטה ובאמת עברתי את הבור! לתוך העמוד!
. זה כאב.... חשבתי שנשבר לי האף...
.
זה השפיע לך על הרכיבה? פחדתי לעלות על ברקת לכמה חודשים. אה והמכה באף לא השפיעה.
זה שינה את היחס שלך לסוסים? אני נזהרת יותר. לא לוקחת הפסקות ולא שמה לב.
סוסים ופציעות תופס אצלך חלק גדול\קטן מהחיים. קטן

Blue Eyessss

New member
ואני גם אגיב לו!

פףףף...לא יכולה לספור כבר כמה!!!!!
חחח....כנ"ל...נשיכות בעיטות דירכות נגיחות...מה לא?
נופ...סוסים ופציעות בא ביחד....צריך לדעת להיזהר
בנתיים תודה לאל לא...
טפו טפו טפו אבל נפצעתי מחוץ לרכיבה שהזיק לרכיבה שלי=\\\...אררר אצבע מזורגגת!!!!!!!!!!!היא נראת כמו היפופוטם

TauraMan

New member
הו הו! דיון בשבילי ../images/Emo9.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

נפצעת במהלך הרכיבה? כמה פעמים... 2 זעזועי מוח, כמה נפילות קשות על מקומות רגישים (כגון הגב...) והמון מכות קטנות (*האמ*ברך*האמ*) נפצעת בזמן שהותך בחווה? אי אפשר להיות ליד אורן ולא להפצע
התייבשתי איזה פעמיים, נכנסו לי דברים בראש, חטפתי בעיטות/נשיכות, נפלתי כל כך הרבה פעמים (הולכת, הולכת, הולכת, מתחלקת, כואב
) זה השפיע לך על הרכיבה? היו לי המון הפסקות של שבוע פלוס מינוס בגלל כאבים (עכשיו...
) זה שינה את היחס שלך לסוסים? של ההורים שלי.. סוסים ופציעות תופס אצלך חלק גדול\קטן מהחיים נמנעת מלהגיב, התשובה, לצערי, ברורה

למעלה