עובדות חשובות

ערב רב

New member
ברור שאת משקרת

בין אם יש ציטוט כזה או אחר של בן-גוריון ובין אם לאו ברור שאת משקרת כשאת טוענת שכל הכפרים הערבים היו פסיבים ול השתתפו בהתנפלות על הישוב העברי בארץ ישראל.

NorthernStar

New member
ברור שאתה משקר

לא קראת אפילו מילה, אבל לא נוח לך לשמוע את האמת. לא נוח לך לשמוע שהמנהיגים ה"דגולים" שלך אשמים בפשעים נגד האנושות, שהם באופן מכוון תכננו לרצוח אנשים רק בשל שייכותם האתנית.

NorthernStar

New member
לא, רק רצחו, שחטו, בזזו ואנסו

וב"צד השני" ב1948 לא היו מתאבדים. רק קרבנות.

רק קורבנות שרצו לראות אותנו בים..

ממש מסכנים....... *אם* הם היו הצד המנצח - וזה מה שהיה קורה בלי התוכניות המפורטות שתוכננו מראש אצל ראשי היישוב היהודי - אני ושכמותי לא היינו זוכים אפילו להגיע לתכנון. כשאני בא לסקור את האירועים מהתקופה ההיא, זה הדבר *הראשון* שאני לוקח בחשבון. *אם* הצד השני לא היה סובל ממנטליות כבדה של אוריינט, לא היתה פורצת כלל מלחמה. בטח לא על רצועת חוף קטנה שאין בה נפט.

NorthernStar

New member
כלומר

אתה תומך בהשמדת עם וטיהור אתני. היחידים שרצו לזרוק מישהו לים היו הציונים את הפלסטינים.

לא מפחד אפילו מהשקרים הגסים שאת

משמיעה כאן כל הזמן. רק משתעשע ונצמד בקפידה לאמת. האיסלאם הקיצוני הוא הרוע, לא הציונות הטובה.

NorthernStar

New member
טבח מאסיבי וטיהור אתני הוא "טוב"

בעיניך? כי אם כך, באמת שאין לנו על מה לדבר.

NorthernStar

New member
אני מדברת על הנכבה

שבה כידוע בוצע טיהור אתני בעם הפלסטיני על ידי הציונים, תוך רצח, אונס, גירוש וביזה.

נזרום איתך, נגיד שכך זה היה..

השואה שוללת מגרמניה את זכות הקיום? נכון שלא? יפה, גם לישראל זכות מלאה להתקיים במתכונתה הנוכחית (ולא, אין קשר בין זוועות 48 - בהנחה רגעית שאכן קרה ולו 1/100 ממה שאת מתארת - לבין הכיבוש הנוכחי בגדה ובעזה).

NorthernStar

New member
קודם תכירו בפשעים שביצעתם

ממש כמו גרמניה, ותתחילו לפצות את הקרבנות, for starters.

למעלה