../images/Emo105.gifאף-אחד לא באמת קורא את זה.
1.אני גפן. 2.כואב לי הראש. 3.קוראים לי גפן ג'בטה. 4.אל תשאלו למה D: 5.יש לי פלא'.. די חדש והוא מגניב

6.ההורים שלי התגרשו לא מזמן. 7.אני שונאת לדבר על זה שההורים שלי התגרשו. 8.אני חסרת עמוד שדרה-ככה אומרים לי. 9.אני חושבת שיש לי עמוד שדרה!!! 10.אני חושבת שיש לי יותר ידידים מידידות. 11.גיליתי שעל בנים אי אפשר לסמוך!!! 12.אני מחליפה אהבות [לא של בנים או אנשים...אלא אוכל, לבוש וכאלה.]כל הזמן!!! 13.היו לי הרבה חברים שטותיים כאלה ביסודי ובתחילת החטיבה. 14.מישהו הציע לי חברות ואז-ביטל!
כי הוא פחד שאני לא אסכים. 16.בכלל אני חושבת שכל היסודי היה שטותי לגמרה. 17.בכיתה ה' ו' ניסיתי להיות "מקובלת" אז ניסיתי להיות פאקאצה ולצאת עם מקובלים. 18.זה עצוב. 19.אמרתי כבר שכואב לי הראש? 20.אני רוצה חבר, אבל אני יודעת שאני לא צריכה לרצות ): 21.אני מצלמת כבר כמה שנים -סטילס.[הכוונה לא ווידאו.] 22.אני לומדת פיתוח קול. 23.סירבתי להופיע בקונצרט כי אין לי אומץ. 24.אני לומדת תאוריה [של פיתוח שמיעה מוזיקלית ותווים.] 25.לשיעור האחרון איחרתי
26.המורה לשי מנסה להצחיק כל השיעור. 27.תא'אמת הוא דיי מצחיק
28.יש לי 2 בלוגים. 29.אחד של חוויות ושטויות וכאלה. 30.השני של רגשות ותמונות. 31.אני צריכה לקרוא לשיעור ספרות את הספר "תרנגול כפרות" ואין לי עצבים לזה!! 32.עד כיתה ח' בערך הגבות שלי היו ממש עבות. 33.אז מרטתי בערך חצי
34.אני אוהבת אותן ככה. 35.אני לא אוהבת אופנה, אני חושבת שזה מיותר. הכוונה, שכולם לובשים את אותו הדבר-טרנדים כאלה...[קשתות,שרשראות פנינים,קרוקס.] 36.אני אוהבת ללבוש מה שאני אוהבת. לפעמים נכנעת לאופנה. בד"כ לא! 37.אומרים לי שאני מזעזעת, לא מתאימה בגדים. 38.היעוד שלי בחיים הוא להיות מיוחדת. 39.שהייי קטנה נפלתי ממיטת קומותים [מלעמה] ולא שמתי
המשכתי לישון. 40.באיזה צימר רצתי ונכנס לי
מקל או ענף לתוך הרגל!!!!
41.באותו טיול הביאו אותי למג דוד אדום, עשו לי צילום-ונסעתי בכיסא גלגלים. 42.לפני הפרידה של הורי, נהגנו לצאת לצימר כל חופש גדול. 43.יש לי כתב יפה אם אני רוצה. 44.נכשלי בערבית, אני גרועה בערבית. 45.אני גרוה באנלית. 46.אני גבוהה. 47.דיי מלאה. 48.שונאת את הגוף שלי. הייתי משנה בו הרבה. 49.הגעתי כמעט לחצי. 50.חצי
51.עשיתי החלקה לא מזמן. 52.לא חלק לגמרה, טבעי כזה
53.אמורים לי שזה יפה, אני גם אוהבת. 54.אני רוצה אהבה
55.אני בתפוז ממש ממזמן. 56.נכון שאף-אחד לא קורא כבר מפה?
57.הבטחתי לסבא משהו חפני שנה ועדיין לא קיימתי. 58.אין לי הרבה חברים. 59.אני רוצה חברים!! 60.פעם היו לנו מפגשים יום שישי, עם כל החברים וזה. 61.עכשיו מנסים להחזיר את זה,אבל זה לא בדיוק מצליח. 62.אני לא אוהבת שכולם מנסים לפגוע בי. 63.אפילו אם זה בצחוק!!! 64.אני שונאת בצפר. שונאת!!!! 65.זה יכול להכניס אותי לדכאונות עמוקים. באמת.
66.תמיד כשיש ספרות זהות בשעון לדוגמא: 16:16 אני מביעה משאלה. 67.כשאני מתקלחת ויש הדים על הדלת אני רושמת שם משאלות. 68.אני חסרת בטחון עצמי-כ"כ מנסה להסתיר את זה. 69.אנשים מפרשים את זה כ"צומי!~!" [לא גכפן, את לא שמנה!@!, את לא מפריעה!! וכו'...] 70.יש לי אפצ'י. 71.יש לי אינפקציה באוזן ימין. 72.נקעתי את רגל שמאל כבר 4 פעמים לפחות. 73.אף-פעם לא שברתי כלום
73.יש לי אח גדול ואחות קטנה. 74.אח שלי ואני היינו פעם אוייבים, עכשיו חברים, ופתאום מתחילים לריב שוב
75.אחותי חמודה, אבל היא עצבנית תמיד
[מזל שור] 76.אני מזל תאומים
חושבת שזה אחלה מזל. מעריכה אותו. 78.מתחברת מאוד לצד הרוחני שבי. 79.מאמינה ברוחות. 80.עשיתי כמה פעמים זימון [של רוחות.] היה נראה שזה עבד
81.רקדתי כבר 7/8 שנים... והפסקתי. 82.בעיקר בגלל החרא מורה, שהכל אצלה "הפליות!!" 83.אני לא אוכלת שוקולד, זה התחיל מטעמים בריאתיום והמשיך לנסיגה. 84.יש לי עגיל בגבה. 85.אז מה אם הוא לא בדיוק בזווית הנכונה והכל. 86.אני רוצה קרוס. כנראה שאני אתחיל בהליקס ביומולדת

87.החלום שלי זה לצבוע את השיער לאדום ג'ינג'י-אבל יש כ"כ הרבה שעשו את זה. שזה עשה לי נסיגה [כמו שכבר אמרתי למעלה!] 88.אני מציירת הרבה שנים [לא בהכרח יפה
] 89.הייתי בשיעור קומיקס בבצפר.
90.אני לא מאמינה שהגעתי עד פה
91.היו לי המון כשלונות באהבה בשנתיים האחרונות. 92.אולי אני פשוט מפחדת מזה עכשיו. 93.אני אוהבת!!!![
] נמלטים!!!
94.אני חולה על רד הוט צ'ילי פפרס
95.אני עייפפה!!!! 96.יש לי יידים גדולות1!!!
97. אני מידה 40 ): שונאת להיות מידה 40!!!! 98.אני ילדה שמחליפה תיק כמעט כל שנה וקלמרים וזה.. 99.אני כבר שנתיים עם התיק הסקוטי שלי
100.יש לי חברות גדולות[שאני מעריצה..
]
ואווו 100. אין מצב שמישהו יקרא