עובדות בחיים:]

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifקראתי הכל..

וכן כבר הזכרת חרמנית ונרקיסיסטית. אפשר לשאול מה זה זאופילית?

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif קראתי הכל

ואני כבר לא זוכרת מה היה בחלק הראשון
ולמה ז'יניקים נמשכים אליך?!

../images/Emo105.gifאף-אחד לא באמת קורא את זה.

1.אני גפן. 2.כואב לי הראש. 3.קוראים לי גפן ג'בטה. 4.אל תשאלו למה D: 5.יש לי פלא'.. די חדש והוא מגניב:) 6.ההורים שלי התגרשו לא מזמן. 7.אני שונאת לדבר על זה שההורים שלי התגרשו. 8.אני חסרת עמוד שדרה-ככה אומרים לי. 9.אני חושבת שיש לי עמוד שדרה!!! 10.אני חושבת שיש לי יותר ידידים מידידות. 11.גיליתי שעל בנים אי אפשר לסמוך!!! 12.אני מחליפה אהבות [לא של בנים או אנשים...אלא אוכל, לבוש וכאלה.]כל הזמן!!! 13.היו לי הרבה חברים שטותיים כאלה ביסודי ובתחילת החטיבה. 14.מישהו הציע לי חברות ואז-ביטל!
כי הוא פחד שאני לא אסכים. 16.בכלל אני חושבת שכל היסודי היה שטותי לגמרה. 17.בכיתה ה' ו' ניסיתי להיות "מקובלת" אז ניסיתי להיות פאקאצה ולצאת עם מקובלים. 18.זה עצוב. 19.אמרתי כבר שכואב לי הראש? 20.אני רוצה חבר, אבל אני יודעת שאני לא צריכה לרצות ): 21.אני מצלמת כבר כמה שנים -סטילס.[הכוונה לא ווידאו.] 22.אני לומדת פיתוח קול. 23.סירבתי להופיע בקונצרט כי אין לי אומץ. 24.אני לומדת תאוריה [של פיתוח שמיעה מוזיקלית ותווים.] 25.לשיעור האחרון איחרתי
26.המורה לשי מנסה להצחיק כל השיעור. 27.תא'אמת הוא דיי מצחיק
28.יש לי 2 בלוגים. 29.אחד של חוויות ושטויות וכאלה. 30.השני של רגשות ותמונות. 31.אני צריכה לקרוא לשיעור ספרות את הספר "תרנגול כפרות" ואין לי עצבים לזה!! 32.עד כיתה ח' בערך הגבות שלי היו ממש עבות. 33.אז מרטתי בערך חצי
34.אני אוהבת אותן ככה. 35.אני לא אוהבת אופנה, אני חושבת שזה מיותר. הכוונה, שכולם לובשים את אותו הדבר-טרנדים כאלה...[קשתות,שרשראות פנינים,קרוקס.] 36.אני אוהבת ללבוש מה שאני אוהבת. לפעמים נכנעת לאופנה. בד"כ לא! 37.אומרים לי שאני מזעזעת, לא מתאימה בגדים. 38.היעוד שלי בחיים הוא להיות מיוחדת. 39.שהייי קטנה נפלתי ממיטת קומותים [מלעמה] ולא שמתי
המשכתי לישון. 40.באיזה צימר רצתי ונכנס לי מקל או ענף לתוך הרגל!!!!
41.באותו טיול הביאו אותי למג דוד אדום, עשו לי צילום-ונסעתי בכיסא גלגלים. 42.לפני הפרידה של הורי, נהגנו לצאת לצימר כל חופש גדול. 43.יש לי כתב יפה אם אני רוצה. 44.נכשלי בערבית, אני גרועה בערבית. 45.אני גרוה באנלית. 46.אני גבוהה. 47.דיי מלאה. 48.שונאת את הגוף שלי. הייתי משנה בו הרבה. 49.הגעתי כמעט לחצי. 50.חצי
51.עשיתי החלקה לא מזמן. 52.לא חלק לגמרה, טבעי כזה
53.אמורים לי שזה יפה, אני גם אוהבת. 54.אני רוצה אהבה
55.אני בתפוז ממש ממזמן. 56.נכון שאף-אחד לא קורא כבר מפה?
57.הבטחתי לסבא משהו חפני שנה ועדיין לא קיימתי. 58.אין לי הרבה חברים. 59.אני רוצה חברים!! 60.פעם היו לנו מפגשים יום שישי, עם כל החברים וזה. 61.עכשיו מנסים להחזיר את זה,אבל זה לא בדיוק מצליח. 62.אני לא אוהבת שכולם מנסים לפגוע בי. 63.אפילו אם זה בצחוק!!! 64.אני שונאת בצפר. שונאת!!!! 65.זה יכול להכניס אותי לדכאונות עמוקים. באמת.
66.תמיד כשיש ספרות זהות בשעון לדוגמא: 16:16 אני מביעה משאלה. 67.כשאני מתקלחת ויש הדים על הדלת אני רושמת שם משאלות. 68.אני חסרת בטחון עצמי-כ"כ מנסה להסתיר את זה. 69.אנשים מפרשים את זה כ"צומי!~!" [לא גכפן, את לא שמנה!@!, את לא מפריעה!! וכו'...] 70.יש לי אפצ'י. 71.יש לי אינפקציה באוזן ימין. 72.נקעתי את רגל שמאל כבר 4 פעמים לפחות. 73.אף-פעם לא שברתי כלום
73.יש לי אח גדול ואחות קטנה. 74.אח שלי ואני היינו פעם אוייבים, עכשיו חברים, ופתאום מתחילים לריב שוב
75.אחותי חמודה, אבל היא עצבנית תמיד
[מזל שור] 76.אני מזל תאומים
חושבת שזה אחלה מזל. מעריכה אותו. 78.מתחברת מאוד לצד הרוחני שבי. 79.מאמינה ברוחות. 80.עשיתי כמה פעמים זימון [של רוחות.] היה נראה שזה עבד
81.רקדתי כבר 7/8 שנים... והפסקתי. 82.בעיקר בגלל החרא מורה, שהכל אצלה "הפליות!!" 83.אני לא אוכלת שוקולד, זה התחיל מטעמים בריאתיום והמשיך לנסיגה. 84.יש לי עגיל בגבה. 85.אז מה אם הוא לא בדיוק בזווית הנכונה והכל. 86.אני רוצה קרוס. כנראה שאני אתחיל בהליקס ביומולדת :) 87.החלום שלי זה לצבוע את השיער לאדום ג'ינג'י-אבל יש כ"כ הרבה שעשו את זה. שזה עשה לי נסיגה [כמו שכבר אמרתי למעלה!] 88.אני מציירת הרבה שנים [לא בהכרח יפה
] 89.הייתי בשיעור קומיקס בבצפר.
90.אני לא מאמינה שהגעתי עד פה
91.היו לי המון כשלונות באהבה בשנתיים האחרונות. 92.אולי אני פשוט מפחדת מזה עכשיו. 93.אני אוהבת!!!![
] נמלטים!!!
94.אני חולה על רד הוט צ'ילי פפרס
95.אני עייפפה!!!! 96.יש לי יידים גדולות1!!!
97. אני מידה 40 ): שונאת להיות מידה 40!!!! 98.אני ילדה שמחליפה תיק כמעט כל שנה וקלמרים וזה.. 99.אני כבר שנתיים עם התיק הסקוטי שלי
100.יש לי חברות גדולות[שאני מעריצה..
]
ואווו 100. אין מצב שמישהו יקרא

LudaGirl

New member
גמני קראתי

אבל קראתי הכל פה של כולן. שכחת להוסיף שאת עושה בובות ממש יפות :) בת כמה את?

טוב..../images/Emo55.gif

1. קוראים לי ספיר 2. אני בת 12 3. אני מחליפה כינויים ממש מהר 4. לא הייתי מזמן בת"א 5. אני שונאת קיץ 6. יש לי משקפי ראייה למרחק 7. היו לי קצוות אדומים 8. היו לי קצוות ירוקים, ממש מזמן 7. אני מחוננת 8. פעם היה לי שיער בלונדיני 9. עכשיו הוא חום מגעיל 10. היו לי עיניים אפורות 11. עכשיו גם הן, חום מגעיל 12. אני לומדת יפנית 13. אה, כן אני גרה בערד 14. זה סתם חור ליד באר שבע 15. היו לי 2 גורי חתולים 16. הם מתו 17. יש לי כלבה קטנה 18. בת שנה 19. שברתי את היד 5 פעמים 20. את הרגל פעמיים 21. שרפתי עם חברות שלי בובה בצורת המורה שלי בל"ג בעומר 22. הלהקה הכי אהובה עליי בינתיים היא Oasis 22. אני בתפוז כבר שנתיים 24. אבל הייתי רק ב-3 מפגשים של פורומים שונים בכל הזמן הזה 25. אף פעם לא נכשלתי במבחן 26. אני ממש שונאת ספורט 27. ואת המורה לספורט 28. יש לי 10 זוגות אולסטאר 29. 4 זוגות וואנס 30. ו-3 זוגות של נעלי בובה 31. אני שונאת מגפיים 32. ממש שונאת חצאיות ארוכות 33. אוהבת משבצות [לא סקא, משבצות רגילות..] 34. עברתי דירה 8 פעמים 35. אני 1.65 36. אני מיותמת מפלאפון 37. בגלל חשבון ממש גבוה 38. אני שונאת שמעירים אותי 39. אני נקשרת מהר 40. אני ביישנית 41. אני מנגנת בגיטרה 42. בינתיים, קלאסית 43. זה הדבר שאני הכי אוהבת לעשות 44. אני ממש מכורה ל-M|2 45. ולפמילי גאי 46. בדיוק התחילה לפמילי גאי עונה שלישית 47. אני קיטשית 48. אמ, אני עושה דוליז 49. גיליתי לאחרונה שאני אוהבת לקרוא 50. למרות שלפני זה הייתי בטוחה שלא 51. בדיוק עכשיו היה ב-M|2 את love like winter של AFI 52. שרתי כמו מפגרת 53. עכשיו יש שיר אחר 54. גם אותו אני שרה כמו מפגרת 55. אני מזמינה המון בגדים מהוטופיק 56. יש לי 34 חולצות של להקות 57. יש לי המון מרצ'ניידס של להקות חוץ מחולצות 58. אני אובססיבית לגבי כל דבר שקשור למיי כמיקל רומאנס 59. יש לי שיעורים ביפנית לסיים 60. אני רגישה לקור 61. ותמיד בחורף יש לי יובש 62. אני רוצה לחדש את הקצוות 63. אבל אני מתלבטת לאיזה צבע לצבוע 64. אין לי בגדים ורודים בארון כבר כמה שנים 65. ולא כי אני לא אוהבת את הצבע, סתם כי הוא לא מתאים לי 66. אני ממש אוהבת קניות 67. אנ אוהבת גרבי ברך 68. במיוחד אם יש בהן פסים 69. אני שונאת שמעירים לי על איך שאני מתלבשת 70. אני לומדת תיאטרון 71. המורה שלי לאנגלית ממש פתטי 72. הוא רוצה לשיר לנו שיר על פלאפל 73. כולם הסתכלו עליו במבט של "WTF?" 74. הוא בכל זאת שר 75. אה, רגע זה לא עובדות עליי 74. התעללתי בקלמר שלי 77. ובתיק שלי 78. ובעצם בחצי מהרכוש שליP: 80. כתבתי בטעות 73 פעמיים 81. ורק עכשיו שמתי לב 82. אין לי יותר מה לכתוב אף פעם לא הגעתי ל-100

קסססם

New member
../images/Emo64.gifפאקפאקפקאקפאקק

את מזמינה בגדים מהוטופיקקק?!?
וההורים שלך מרשים לך?!
אני גם רוצה
תצבעי לכחול תכלתת זה יפהה D: פאק תרמי לי ואנס או אולסטאר :]]

broken winges

New member
קפצתי לביקור,(האמת שאף פעם לא הלכתי

) 1.אני מעיין 2.גרה בחור נידח במרכז בשם גדרה 3.עוד יומיים יש לי יומולדת 14 :] 4.אני בוגרת מאוד לגילי. 5.כרגע אני בצפון,אצל דודים. 6.אופיר מהפורום(behind the masc) ואני חברות ממש טובות,תכננו פעם לעשות אתר
והיא באה אליי הבייתה פעמיים. 7.לא הייתי אצלה אפילו פעם אחת ;[ 8.לא היה לי חבר רציני אף פעם.הכי ארוך היה יומיים בכיתה ה' >< 9.אני רוצה מאוד מישהו. 10.אני חושבת שאני מיוחמת,וזה עצוב. 11.ההורים שלי גרושים מאז שהייתי בת שלוש-שנתיים וחצי. 12.אבא שלי גר בראשון לציון. 13.יש לי שני אחים חורגים,אחד בן 15 והשני בן 18.. 14.יש לי אח רק מצד אבא בן 6 והוא הכי חמוד שיש ^^ 15.האח החורג בן ה-18 מתגייס בידיוק בתאריך יומולדת שלי. 16.אני מחוננת. 17.אני בכיתה ח' למרות שטכנית הייתי אמורה להיות בט'. 18.אני סובלת מאנטיפיליה,שזה ההפך מפדופיליה שזה הטרדה ומשיכה לאנשים מבוגרים ממני. 20.כולל אנשים בני 40 +(ג'וני דפ!!1111)ו37.אבל גם אנשים בני 16-17-15. 21.יש לי אחות בת 17 וחצי שגרה איתי ועם אמא שלי. 22.אני שונאת לשטוף כלים XD 23.אני צמחונית וכבר רגילה להצקות מהמשפחה. 24.אין לי ביטחון עצמי בגרוש. 25.ב30 לחודש אני (בע"ה ובלי נדר) בתל אביב עם חברות :]] 26.שם אני אקנה צבע נורמלי לשיער ואגשים את חלומי-להיות אדמונית. 27.אני רוצה לעשות הליקס שזה חור בלמעלה של האוזן ועוד שני חורים רגילים באוזן ימין,מה שיהפוך אותי לבעלת שלושה חורים באוזן ימין ושני חורים בשמאל. 28.אני מכורה ואובססיבית ליפן בטירוף. 29.אני לומדת יפנית. 30.עד היום יצא לי לצפות ב6 אנימות בסה"כ ועם זאת התאהבתי ואני לא מתכוונת להפסיק בקרוב. 31.אני מציירת מאז שאני זוכרת את עצמי אבל בשנתיים האחרונות התחלתי לצייר פורטרטים. 32.אני כותבת,שרה(באופן נוראי) ואוהבת מאוד משחק(דרמה-תיאטרון.) 33.אני אוהבת מוזיקה כמו שוקולד. 34.שזה הממממון!^^ 35.אני אוהבת בעיקר פאנק-רוק-מטאל ובכיוון אבל אני פתוחה להכל ואוהבת גם פופ ושקט ואפילו מזרחית,כי בכל זאת,מהבית. 36.אני מאוהבת בג'רארד-הסולן של מיי כימקל רומנס
37.אני ממש מתגעגעת לפורום הזה,ממש. 38.כבר בערך חצי שנה או יותר שלא עשיתי דולי שלמה. 39.אני רוצה חיית מחמד(כלב או חתול) אבל אמא לא מסכימה ;[ 40.אני אדם מאוד פסימי. 41.אני בעלת חוש הומור טוב ושנינות שאני אוהבת וגאה בה. 42.שגיאות כתיב ובכלל שגיאות בדיבור והכל ממש הורגות אותי -__-" 43.אני מתלבשת בסגנון שלי ולא אכפת לי ממה שאנשים אומרים כל עוד אני אוהבת את זה. 44.אני לומדת ערבית 45.והייתי רוצה ללמוד פעם רוסית ויפנית כמו שצריך וגם צרפתית :] 46.אני יודעת לדבר באנגלית,עברית וספרדית, 47.ויודעת להגיד כמה מילים או יותר בערבית,רוסית,יפנית,צרפתית,תימנית ומרוקאית. 48.בכל חיי שמעתי מוזיקה בכל כך הרבה שפות!1 49.בעברית,אנגלית,ספרדית,איטלקית,תימנית,ערבית,הודית,אמהרית,רוסית,יפנית,פורטוגזית,יוונית,צרפתית ועוד 0.0 50.אני אוהבת ודי טובה באנגלית :] 51.אני מאוד אוהבת אופנה וכל זה. 52.אוהבת גם את הטופ מודל ^^ 53.אני אוהבת ובקיעה יותר מהרגיל בנושאי מיסטיקה ורוחניות וזה. 54.עם זאת אני לא בקטע השאנטית ויוצא לי לעשות יוגה אולי פעם בשנה,למרות שאני יודעת איך לעשות תרגילים וכו'. 55.יש לי כאבי ראש ובקרוב יש לי בדיקה מפחידה שאני צריכה לעבור שקשורה למוח,שיהיה לי בהצלחה?;[ 56.הייתי רוצה עור יותר בהיר ממה שיש לי ובכלל אני מאוד אוהבת עור בהיר. 57.בנים עם שיער ארוך עושים לי את זה
58.וגם עם עיניים כחולות 59.וגיטרות. 60.אגב גיטרות-יש לי גיטרה ואני מאוד אוהבת גיטרות וזה. 61.למדתי עצמאית חצי שנה או פחות גיטרה,והבנתי שבלי מסגרת מקצועית אני לא אצליח ללמוד. 62.הייתי 4 שנים בחוג דרמה ושנה גם שיעורי דרמה מטעם הבי"ס. 63.לא למדתי כמעט מחשבים בבי"ס כי אין להם תקציב. 64.היו לי שני אתרים בהטמל,אתר אחד בבננה בום ואחד בטיפו לפני כמה שנים. 65.הייתי שנה בחוג התעמלות קרקע ושנה בחוג ג'אז. 66.יש לי חברה טובה שאני מכירה כבר כמעט עשר שנים והיא החברה שאני מכירה הכי הרבה זמן. 67.אני שונאת כשחברות שלי מחקות אותי ו"מעתיקות" כל מיני דברים שאני עושה .. 68.אני כלכך גרועה בהליכה עם עקבים,למרות שהייתי בטוחה שאני טובה יחסית בזה. 69.עד שהסתכלתי במראה 0.0 70.וזו העובדה האחרונה שאני אכתוב כי פשוט אין לי כוח ורעיונות לעוד XD ומי שקראה שתשרשר כל אייקוןן או מילה שבא לה ^^ 3> אוהבת מעיינ, -היפנית המוזרה-

למעלה