עובדה

dafnaleh

New member
לאף אחד

לא אכפת מהן שעות השהייה מול המחשב המועדפות עליך, כל אחד נמצא בפורומים ככל שחפץ בכך, ואין לזה כל קשר לאתאיזם או לאידיאליזם כלשהו אחר.

שהייתם של כמה אתאיסתים

בפורום מוכיחה שעדין בתת מודע שלהם הם מאמינים שיש עולם הבא ושאנחנו לא נלך לחידלון בסוף וזה מתקשר לאמונתם

s u p e r mind

New member
יש לך הגיון כמו למחב"תים

אף אחד לא יוכל להוציא אותך מזה חוץ מאתה עצמך, השאלה היא אם תצליח לחשוב מחוץ למישור הדתי, בינתיים אני לא רואה שינויים באופן חשיבתך, חבל. * אל תגיב כי כל תגובה שלך לשלי צפויה מראש.

s u p e r mind

New member
את מה שאמרת אינטליגנט...

לענות לי בעקיצה, ואח"כ תמשיך לעקוץ ולנסות להפריך את הטענה לפני כן ע"י ניגוד/שלילה או תירוץ אחר.

זה תאור

של כמעט כל הודעה בפורום הזה בכל מקרה,רק שתדע רציתי את התוכן של מה שאומר ולא את התאור

s u p e r mind

New member
אני לא אמרתי שאני נביא אתאיסטי

אני יכול לנחש ע"פ ההגיון בערך מה תגיד אבל בוודאי שאני יכול לצטט אותך טרם אמרת דבריך. וחוץ מזה גם אם הייתי אומר במידה מדוייקת את מה שהתכוונת להגיד זה לא אומר שתסכים אתי, די בטוח שתגיד שזה לא מה שהתכוונת להגיד לכן בקשתך לא רלוונטית.

לא המשך לקרוא

"א דברי קהלת בן-דוד, מלך בירושלם. ב הבל הבלים אמר קהלת, הבל הבלים הכל הבל. ג מה-יתרון, לאדם: בכל-עמלו--שיעמל, תחת השמש. ד דור הלך ודור בא, והארץ לעולם עמדת. ה וזרח השמש, ובא השמש; ואל-מקומו--שואף זורח הוא, שם. ו הולך, אל-דרום, וסובב, אל-צפון; סובב סבב הולך הרוח, ועל-סביבתיו שב הרוח. ז כל-הנחלים הלכים אל-הים, והים איננו מלא; אל-מקום, שהנחלים הלכים--שם הם שבים, ללכת. ח כל-הדברים יגעים, לא-יוכל איש לדבר; לא-תשבע עין לראות, ולא-תמלא אזן משמע. ט מה-שהיה, הוא שיהיה, ומה-שנעשה, הוא שיעשה; ואין כל-חדש, תחת השמש. י יש דבר שיאמר ראה-זה, חדש הוא: כבר היה לעלמים, אשר היה מלפננו. יא אין זכרון, לראשנים; וגם לאחרנים שיהיו, לא-יהיה להם זכרון--עם שיהיו, לאחרנה. {פ} יב אני קהלת, הייתי מלך על-ישראל--בירושלם. יג ונתתי את-לבי, לדרוש ולתור בחכמה, על כל-אשר נעשה, תחת השמים; הוא ענין רע, נתן אלקים לבני האדם--לענות בו.יד ראיתי, את-כל-המעשים, שנעשו, תחת השמש; והנה הכל הבל, ורעות רוח. טו מעות, לא-יוכל לתקן; וחסרון, לא-יוכל להמנות. טז דברתי אני עם-לבי, לאמר--אני הנה הגדלתי והוספתי חכמה, על כל-אשר-היה לפני על-ירושלם; ולבי ראה הרבה, חכמה ודעת. יז ואתנה לבי לדעת חכמה, ודעת הוללת ושכלות: ידעתי, שגם-זה הוא רעיון רוח. יח כי ברב חכמה, רב-כעס; ויוסיף דעת, יוסיף מכאוב.

Governor

New member
`זה לא סוד שאנחנו לא יכולים לקבל את

החידלון` כנות ופתיחות הם הדרך הטובה ביותר. אז אתה מודה שאינכם יכולים להשלים עם רעיון החדלון. יפה `זה לא מתקבל על הדעת אנחנו לא יכולים לחשוב שאחרי המוות יש חידלון ופשוט נפסיק להיתקיים עם הרגשה זו בראנו ה' וכנראה שיש סיבה שהוא נטע את זה בנו` צריך להפריד. `אנחנו לא יכולים לחשוב שאחרי המוות יש חידלון ופשוט נפסיק להיתקיים` זה ענין אחד. `עם הרגשה זו בראנו ה'` זה ענין אחר שאינו קשור להגד הראשון ואינו נובע ממנו, שלא לדבר על כך שקיום יהוה טרם הוכח `_אתאיסת אמיתי_ אשר מאמין ב_אמונה שלמה_ שאין חיים אחרי המוות` לא. אין מדובר באמונה. אין סבה לקבל טענה מעולם הלימבו, אשר אין לה ראיות `יעשה את הכיף שלו בחיים ויהנה כמה שאפשר וכל חפצו יעשה` מופרך. אציג לך על קצה המזלג מארכיון הפשיעה החרדית המזעזעת אשר ברשותי `אתם יושבים כאן וטוענים שאין חיים אחרי המוות בזמן שאתם לא באמת מאמינים בזה שאין חיים אחרי המוות` אין מדובר באמונה. אין סבה לקבל טענה מעולם הלימבו, אשר אין לה ראיות `1.מתים קלינים מוכיחים זאת` הדבר היחיד שהוכח הוא ששקרת כשטענת שזה הוכח `2.היפנוט אדם יכול להוכיח זאת` הפנוט אינו מוכיח דבר, אלא מציג הזיה אישית `3.סיאנס ללא ספק מוכיח את זה` מעולם לא נבדק סיאנס בצורה מבוקרת. אני טוען כי אם יכוסה לוח האותיות - לא יתקבל שום מסר בסיאנס, היינו, מדובר בתרמית ואחיזת עיניים `כפי ששמת לא הוכחות לא חסר` כפי שאנו רואים, טרם הוצגה הוכחה כלשהי `על כל הוכחה שציינתי יש חיזוק של מליוני בני אדם שטוענים לאמיתותה ונכחו באירוע זה או אחר (היפנוט, סיאנס, מוות קליני)` על כל סעיף שציינת מצויים אלפי `עדויות` נסח `עובדה, חלמתי!` `שטויות במיץ דבר לעניין אימבציל חסר חיים אם אין לך תשובה פשוט תגיד` אני חוזר ואומר לך, אימבציל חסר-תקנה, מדובר בזכוי הרבים אוריאל פאגאן אמיתי. אנו אתאיסטים אמיתיים, ראה הוכחה לעיל... ______________________________________________________________ 0284392570

דיי גופי זה הופך להיות קל מידי

מה קרה האם החלודה השטלתה לך כל כך מהר על המוח? "`זה לא סוד שאנחנו לא יכולים לקבל את החידלון` כנות ופתיחות הם הדרך הטובה ביותר. אז אתה מודה שאינכם יכולים להשלים עם רעיון החדלון. יפה " אני מודע ומודה שאיני יכול להשלים עם החידלון. וגם לכם אתאיסתים נכבדים יש את זה בתת מודע והפורום הוא ההוכחה לכך שאינכם בטוחים ב-100% וגופירינור אתה היא אחת ההוכחות הכי מוצקות שיש הנך שורץ בפורם בכל שעות היום ןזאת _אינה_ היתנהגות של אחד שהסיק שאין חיים אחרי המוות התת מודע שלך אומר לך את זה אל תתעלם מן ההרגשה הזאת "זה לא מתקבל על הדעת אנחנו לא יכולים לחשוב שאחרי המוות יש חידלון ופשוט נפסיק להיתקיים עם הרגשה זו בראנו ה' וכנראה שיש סיבה שהוא נטע את זה בנו` צריך להפריד. " נמק את תשובתך אימבציל חסר חיים "`אנחנו לא יכולים לחשוב שאחרי המוות יש חידלון ופשוט נפסיק להיתקיים` זה ענין אחד. `עם הרגשה זו בראנו ה'` זה ענין אחר שאינו קשור להגד הראשון ואינו נובע ממנו, שלא לדבר על כך שקיום ה' טרם הוכח" יופי אני שמח שאתה מסכים עם הטענה הזאת שאנחנו לא מסוגלים לקבל את זה שנעלם פיתאום משום מה ונלך לחידלון ושוב אתה ממשיך לטעון שקיום ה' לא הוכח? האם אתה סובל ממחלת השיכחה? הבאתי והביאו לפניך עשרות הוכחות לקימו של ה' וחוץ מזה כמו שאמרתי,כל יצור ותא וכרומזום מעידים על קיומו של ה' אם מוחך אינו קלט את זה אז הבעיה היא אצלך כנראה וזה קשור אחד בשני כי בורא עולם יודע מה הוא עושה והכל בחוכמה הוא עושה "מה רבו מעשיך ה' וכולם בחוכמה עשית" "`_אתאיסת אמיתי_ אשר מאמין ב_אמונה שלמה_ שאין חיים אחרי המוות` לא. אין מדובר באמונה. אין סבה לקבל טענה מעולם הלימבו, אשר אין לה ראיות " נכון אין סיבה יש מליוני סיבות כמו שהזכרתי (מוות קליני,סיאנס,גילגול נשמות,היפנוזה) "`יעשה את הכיף שלו בחיים ויהנה כמה שאפשר וכל חפצו יעשה` מופרך. אציג לך על קצה המזלג מארכיון הפשיעה החרדית המזעזעת אשר ברשותי " אתה רציני? פשש כמה מאמרים....(4 במספר או פחות) אוקיי גופי עכשיו נראה אם אתה יודע חשבון,בשנה יש 365 ימים בכל יום מתקבל במומוצע לפחות 4 מקרים מזעזים אשר קורים בחברה החילונית תעשה את החשבון ותראה מי עשה יותר זוועות ודבר איתי באחוזים גופי אני יודע שיש מקרים שחרדים עושים זוועות אך זה קורה לעיתים רחוקות ואם קורה אז עושים מזה סיפור ענק בכתבת שער באיזה מוסף מה שמעיד על כמה שמקרים אלה קורים לעיתים רחוקות "`יעשה את הכיף שלו בחיים ויהנה כמה שאפשר וכל חפצו יעשה` מופרך. אציג לך על קצה המזלג מארכיון הפשיעה החרדית המזעזעת אשר ברשותי " אני שקרתי? שקרן נתעב אל תנסה לעוות שוב את המציאות שים לב טוב טוב למה שכתוב בכתבה האם המילים "מחקר בריטי יקבע האם יש חיים אחרי המוות" אומר לך משהו? " `2.היפנוט אדם יכול להוכיח זאת` הפנוט אינו מוכיח דבר, אלא מציג הזיה אישית " היחיד שהוזה זה אתה "`3.סיאנס ללא ספק מוכיח את זה` מעולם לא נבדק סיאנס בצורה מבוקרת. אני טוען כי אם יכוסה לוח האותיות - לא יתקבל שום מסר בסיאנס, היינו, מדובר בתרמית ואחיזת עיניים " מה עם כוס מסתובבת בטירוף ועומדת להיתפוצץ וזזה כמו לא יודע מה האם גם זה אחיזת עינים יש לי קרובים שעשו סיאנס ונשבעו לי שזה אמיתי ושהם ראו את הכוס זזה " `על כל הוכחה שציינתי יש חיזוק של מליוני בני אדם שטוענים לאמיתותה ונכחו באירוע זה או אחר (היפנוט, סיאנס, מוות קליני)` על כל סעיף שציינת מצויים אלפי `עדויות` נסח `עובדה, חלמתי!`" לא "עובדה חלמתי" אלא _עובדה ראיתי_ במו עיני ויש מליונים אנשים שטוענים זאת " `שטויות במיץ דבר לעניין אימבציל חסר חיים אם אין לך תשובה פשוט תגיד` אני חוזר ואומר לך, אימבציל חסר-תקנה, מדובר בזכוי הרבים אוריאל פאגאן אמיתי. אנו אתאיסטים אמיתיים, ראה הוכחה לעיל"

Governor

New member
אידיוט הפורומים, ראשית, לענין המחקר

הידיעה שאתה עצמך ספקת אומרת `מחקר בריטי יקבע האם יש חיים אחרי המוות`. _יקבע_. לא _קובע_. לא _קבע_. _יקבע_. לשון עתיד. זה יהיה המחקר המבוקר הראשון בענין NDE/OBE משמע, _שקרת_ כאשר טענת שהענין כבר הוכח אשר ליתר טענותיך: הן נטענו וכבר הופרכו... ______________________________________________________________ 0284392570

שקרן, שוב אתה מנסה לעבוד על כולם

שימו לב אנשים כיצד Governor מנסה שוב לעבוד עליכם ועליי שוב(מה שנותן שוב עוד סיבה לא לא להאמין לאיש הזה) הינה ההודעה שלי אשר תוכנה הוא:"סוףףףףףףףףףףףף סוףףףףףףףףף האמת תצא לאור" _תצא_ לא _יצאה_ לא _יוצאת_ והינה אפילו גוססי יוצא בהצהרה "אל תשמח מוקדם מידי" משמע גופי ניסה ל_עבוד עלינו_ בפעם המי יודע כמה ושימו לב בסוף ההודעה הוא יוצא בהצהרה "הן נטנעו וכבר הופרכו" ואם תכנסו לקישור תראו שהוא מפנה אותנו להודעה שכבר הפרכתי יש לך עוד כמה שקרים לומר היום גופי או שסגרת את הבסטה להיום שימו לב ההודעה הבא של גופי תיהיה "כבר נטענה וכבר הופרכה"(כרגיל שאין לו מה לומר) מה לא גופי? נסה להוכיח שאני טועה(חחחח)

באהבה1

New member
Governor אתה באמת מאמין שכשתמות זהו

? אתה באמת מאמין שכל האישיות שלך! החוויות שלך! כל הזכרונות שלך! כל התכונות שלך! כל מה שעברת בחייך! הכל ימחק וזהו! כל כולך יגמר ודי! אתה באמת חושב ככה????????????? ובבקשה ממך תחסוך ממני תשובה כגון: 'קשה לקבל את זה ולכן המציאו את אלקים'! חדל לרגע מההתקפות האינסטינקטיביות! תחשוב על זה לרגע! אתה מקבל שתיפסק וזהו?

s u p e r mind

New member
בוא נחשוב לרגע...

נגיד ונפתח תוכנה בעלת מודעות, יכולת חשיבה עצמית, זכרונות, רגשות וכל התכונות האנושיות המיוחסות לאנשים; ואח"כ ננתק את התוכנה מכל מקור אנרגיה ונפרק את החלקים ממנה בנויה, האם האישיות/חוויות/זכרונות/תכונות של התוכנה יישארו בעולם הזה? או שאתה טוען שהתוכנה תעבור לעולם הבא? אפשר לקחת דוגמה שונה: אם תהרוג תרנגולת, האם האישיות/תכונות/זכונות שלה יישארו בעולם הזה? או שמא הם יעברו לעולם הבא?

חשיבה נכונה

מקור האנרגיה שלנו הוא הנשמה גוף בלי נשמה לא יפעל בדיוק כמו שהתוכנה שלך לא תוכל לפעול ללא מקור אנרגיה ולא תוכל לפתח תוכנה שדומה לבן אדם כי כפי שידוע לך אי אפשר ליצור אלגוריתם שמדמה את התודעה (כבר שייח ספיר דיבר על זה כאן בפורום) בקשר לתרנגולת... הדם הוא הנפש שלה לכן אין לה עולם הבא

s u p e r mind

New member
אתה קובע דברים בנחרצות בלי לבדוק

"מקור האנרגיה שלנו הוא הנשמה" הגדר לי נשמה. ע"פ מה שידוע לי מקור האנרגיה שלנו הוא ATP שאנו מפיקים מתהליך הנשימה. "ולא תוכל לפתח תוכנה שדומה לבן אדם כי כפי שידוע לך אי אפשר ליצור אלגוריתם שמדמה את התודעה" אני לא בקיא בעניין, אבל לפני 100 שנה כולם חשבו שטיסה לירח היא בלתי אפשרית, וב1969 לא רק שטסנו לירח אלא גם פסענו עליו. אני משוכנע שבעוד כמה שנים טובות התודעה תהיה חלק אינטגרלי אצל תוכנות ורובוטים. "בקשר לתרנגולת... הדם הוא הנפש שלה לכן אין לה עולם הבא" שוב אתה ממציא לי כאילו "עובדה" בלי חקירה קודמת, ככה לא מסיקים מסקנות.

אתה הוא זה שקובע בנחרצות דברים בלי

לבדוק "מקור האנרגיה שלנו הוא הנשמה" הגדר לי נשמה. ע"פ מה שידוע לי מקור האנרגיה שלנו הוא ATP שאנו מפיקים מתהליך הנשימה" הנשמה היא אתה ואתה הוא זה שמחליט מה לעשות עם האנרגיה שהגוף מיצר " "ולא תוכל לפתח תוכנה שדומה לבן אדם כי כפי שידוע לך אי אפשר ליצור אלגוריתם שמדמה את התודעה" אני לא בקיא בעניין, אבל לפני 100 שנה כולם חשבו שטיסה לירח היא בלתי אפשרית, וב1969 לא רק שטסנו לירח אלא גם פסענו עליו. אני משוכנע שבעוד כמה שנים טובות התודעה תהיה חלק אינטגרלי אצל תוכנות ורובוטים" גם אתה התחלת לפתח תקוות שווא כמו גופירנור היום המדע שלנו הוא לא כמו שהיה לפני 150 שנה היום אנחנו יודעים כמעט הכל ומסוגלים להעריך דברים בדיוק מדויק בהרבה מהמדע שהיה לפני 150 שנה קדימה בוא נראה אם יצליחו ליצור תוכנה כזאת למרות שנראה שהסיכוים לזה שואפים לאפס אבל לא משנה נראה מה יהיה בהמשך "בקשר לתרנגולת... הדם הוא הנפש שלה לכן אין לה עולם הבא" שוב אתה ממציא לי כאילו "עובדה" בלי חקירה קודמת, ככה לא מסיקים מסקנות" מי אמר לך שאני ממציא? כל מה שאני אומר מתבסס על אמת " רק חזק, לבלתי אכל הדם, כי הדם, הוא הנפש; ולא-תאכל הנפש, עם-הבשר"(דברים,יב כג)

למעלה