מן הסתם אני מצטט
טארו: 1: "אלוהים נמצא בעבר, בהווה ובעתיד, והוא נצחי ואינסופי" 2:"באשר לאלוהים - אלוהים הוא כזכור "אין", במובן זה או אחר, והוא מכיל את כל הקיים בתוכו; כיוון שרק הקיים יכול להיות מושמד ולחזור לאין, אין זה הגיוני לייחס שאלה כזו לאלוהים. השמדה היא משהו שמתייחס רק לאדם, ובאותה מידה אתה יכול לשאול אם אלוהים יכול "למות" (ובוא לא נשכח שאי אפשר להגדיר אותו כ"חי")." 3"אלוהים הוא מעל ליש ומעל לאין. הוא ברא את האור והוא ברא את החושך, הוא ברא את הזמן, והוא ברא את כל מה שקיים, הוא לא חי ולא מת. כל ההגדרות האלו לא תופסות לגביו." נעים מאד: 1: תתפלא, בשביל זה יש את בורא עולם, שהוא כל יכול. ברצונו העולם יחרב ברגע, וברצונו העולם יעמוד מלכת לעד. תבחר.. (גם מה שביניהם) אין לי כוח לצטט עוד,אבל זה בעקרון מראה למה אני מתכוון. אם אתם קובעים עובדות אז אין לי מה לדבר איתכם כי אין סיכוי שתשכילו לדעת שאלה לא עובדות, אבל אם אתם מקבלים את העובדה שאלה דעות, אולי יש על מה לדבר. בינתיים, אין לכם מושג אם אלהים הוא נצחי, אין לכם מושג אם הוא לא נוצר על ידי מישהו, אין לכם מושג אם הוא חי או לא ואין לכם מושג אם הוא התקרב בכלל לאזור הגלקסיה שלנו ב3000 שנה האחרונות, אז בבקשה, אל תנסו לקבוע פה עובדות.