עד עולם!

זה לא רק הבית השלישי.....

זה מתחיל מהבית השני.....תקראי שוב טאקי.... אני לא חושבת שהשיר הזה מדבר על הליכה מהלב.... הוא מדבר על הויתור העצמי למען האהבה, וזה כבר לא אהבה, זאת כבר תלות.

טאקילה~*

New member
האמת ליהי..

תמיד אהבתי לשמוע את השיר הזה מתנגן.. אני חושבת שהארת את העובדה שיש בשיר הזה תלות והשפלה.. מה שבטוח שליפעת לא היתה כזו כוונה...

אוי.......

חס וחלילה...... אני בטוחה כי הכוונה לא היתה כזאת.... סתם העלתי מה שאני מרגישה כלפי השיר.....

י פ ע ת

New member
<אסור לישון בבית הזה? >

תנומה קלה ומה נהייה ממשהו תמים שצירפתי....כל כוונתי בשיר היה לשים דגש על ההקרבה הרבה בשם האהבה העזה שהיא מרגישה כלפי הגבר שלה אשר מקביל להקרבה בסיפורה של טאקילה שבאה גם היא מתוך רגש חזק של אהבה ללא גבול. ההקרבה הרבה עד כדי ביטול עצמי לא מהווה עבורי מודל לחיקוי אבל לא צריך להיסחף ולצפות שכל השיר ישקף בדיוק את התיאור בסיפור. עם כל זאת ........תמיד אהבתי ואוהב את השיר הזה!

טאקילה~*

New member
יפעת השיר יפה../images/Emo79.gif

את אחלה...ניתן לקחת מהשיר חלקים והם בהחלט מתחברים לסיפור..

הקצין

New member
עוצמת האהבה

זה שיר נפלא על עוצמת האהבה של אישה למען אהובה ... עוצמת אהבתה כמו בשבועה של לטוב ולרע לעוני ובחולי ... זאת האהבה העיוורת הבלתי מתפשרת למען אהובה , אהבה שלמענה היא מוכנה להקריב את עצמה ולו גם למענו עם האחרת ! ! ! וכבר מזמן אני טוען כי לא תמיד אנו יכולים להבין את עוצמת הרגשות שנובעים מתוך אהבה כנה וטהורה , את עוצמת הכוח הפנימי שבתוכנו בזכות אותם ריגשות אהבה . אותו הרגש שמחזיק גם אותנו הגברים .... ( כן אותנו ....) במצבים הקיצוניים לפעמים של החיים , של התמודדות מול הבלתי מודע/נודע ... ( ואני יודע כי הרבה גברים באותם מצבים של הישרדות ומילחמה נתמכים ע"י כוחה של האהבה ) יופי של שיר ויופי של סיפור ממני קצין וג´נטלמן

giulietta

New member
עוצמת האהבה? ../images/Emo12.gif

השיר הזה יכול להתאים בעיני מכסימום לתיסמונת האישה המוכה. כמה שלא יתעללו בה היא תמשיך לאהוב. בנעוריי קראנו לשיר זה "שיר הפראיירית". לנתן אלתרמן היו הרבה יצירות מרגשות. בעיניים של אישה מציאותית, שבאה לזוגיות ממקום של שוויון, זו איננה אחת מהן. ג´ול

הקצין

New member
למה יתעללות למה מוכה .... איזה ראיה

למה לראות את הדברים בכיוון כל כך שלילי ???????? למה פראיירית ???? השיר מדגיש את עוצמת האהבה לא אחרת .... יכול היה להיכתב גם בלשון זכר ...מה ההבדל ?????? ובמעמד החופה את לא נשבעת לטוב ולרע ?????? אז את פראיירית ????? או אולי הוא הפראייר ???? או אולי הסתכלות דרך עינייך ודרך חייך המשפיעים על תגובתך הנ"ל ... <<<<< וזאת בלי כוונה אישית כלשהי או פוגעת אלא רק לצורך הדוגמא >>>> עיוות של אהבה טהורה ושל הקרבה וויתור למען אהובה , שנותן בשיר הדגש בתשובה לשאלות עד לנקודה שהכל עד .... לשכוח לא אשכח ... סורי אבל בעיני האהבה פה טהורה וזכה ... ממני קצין וג´נטלמן

giulietta

New member
ג´נטלמן ../images/Emo45.gif

(תראה, הצדעתי לך
) תראה, ברור מה היתה כוונת המשורר...וזה בסדר, הוא בפרוש כתב שיר רומנטי על אהבה טהורה וכו´ וכו´. אבל התפתח פה דיון, שבעצם עוסק ב"אהבה, עד איזה גבול" ולזה התייחסתי. אהבה בעיני היא משהו שחייבת להיות בו הדדיות, אחרת היא משהו לא בוגר, לא בשל, לא בריא. אישה שמצהירה שתשמור אמונים לנצח לאהובה למרות חוסר ההדדיות שלו כלפיה, נראה לי שיש אצלה איזושהי בעיה. תלות, ביטול עצמי וכו´. אני בטוחה שבענין הזה תסכים איתי. אם היה מדובר על אהבה שנשמרת למרות תהפוכות החיים, למרות קשיים כאלה ואחרים, הרי שזו מסירות ומחוייבות נפלאים בעיני. אבל אישה שנבגדת ונינטשת ועדיין ממשיכה לאהוב? נו, הגזמת. ואם עוד פעם השבוע יגידו לי מילה שמזכירה "עיוות" אני אעזוב את הפורום בטריקת דל.
נראה לכם? לא אתן לכם את התענוג הזה חחחחחחחחחחחחחח

הקצין

New member
חופשי חופשי חחחחחחח

זהו בדיוק הנקודה שבה אני מתחיל להינות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ג´ול היקרה אין גבולות לאהבה . . . או שהיא קיימת או שלא ... זאת לא הצהרת אי אמונים מצידו ... זה לכאורה מבט על ראיתה וכנותה שלה בעוצמת אהבתה לו שאינה ניתנת לשבירה מצידה זאת אהבתה שלה כלפיו ללא קשר לכאורה לאהבתו אליה ... היא את אהבתה לא שוכחת .... ותגידי לי באמת .... יכולים לשכוח אהבה ????????? ומי אמר שאין אהבה חד צדדית ... ממני קצין וג´נטלמן

giulietta

New member
אתה יודע מה?

שכנעת אותי. אני באתי מנקודה של מה אידיאלי בעיני. אבל החיים הם לא שחור לבן.

giulietta

New member
טאקילה../images/Emo20.gif

זה אמיתי או תעתוע? איפה הסתתר המעיין הזה? הכתיבה שלך מופלאה. חודרת, קורעת. לא מרפרפת, לא ליד, לא כמעט... בבשר החי ממש. כל כך הרבה עוצמה. את נותנת ולא נותנת...כתיבה חזקה ויחד עם זאת, הזויה. משאירה לקורא להשלים את הפאזל... "חייה נשמטים לאדמה" - לאדמה, מכובד הכאב...לאדמה, איתו, אחריו... אוהבת את כתיבתך. מחכה לעוד. שבוע טוב ג´ול

טאקילה~*

New member
ג´ולייטה..../images/Emo25.gif

ההנאה גם לי, מקוה שהמוזה הבאה לא תאחר לבוא. תודה מותק! שבוע טוב

מתוקית.

New member
כשאת

נוגעת במילים הן מתערבבות לרגש מאוד חזק כשאת כותבת אותן זה עושה משו בלב שמחסיר פעימה
אהבתי מוקרמת ג´ול

../images/Emo24.gif מדהים

סיפור מרגש ומדהים אהבה - מילה כל כך קטנה וכל כך גדולה במשמעות

למעלה