עד מתי server maintenance!!!!

Gods Revenge

New member
עד מתי server maintenance!!!!

קיצור הפילו את המשחק למשך שעתיים ככה.... ואגב מה-10 לספטמבר לא יהיה אפשר להשתמש יותר בכרטיסי nx שאפשר לקנות בארץ.... ראו הוזהרתם!

xFade

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

היינו באמצע CWKPQ ובדיוק הגיע התור שלי לקחת את הMoN פתאום קיבלתי DC ואז הסתבר שיש סרבר צ'אק לא מתוכנן אוף!

Gods Revenge

New member
ת'אמת שהם עשו ביטול גלובלי

אבל אם זה עושה לך טוב אני בטוווווווווווווח שהם ישבו ואמרו, "בואו נבטל לכל העולם כדי שליהודים המטונפים לא יהיה" D=

מ י ל ר

New member
היום ראיתי דיי הרבה האקרים במשחק

ראיתי איזה לוחם ברמה נמוכה שפשוט הורג מפלצות ואוסף את כול הדרופים באוויר משהו מוזר, כאילו היה לו טלפורט של אלוהים, טייל בכול המפה...

לבנדר א

New member
יווווו, נוסטלגיה!

תאמינו או לא, אבל אני קצת מתגעגעת להאקים האלו. טיפה.

Annnnnn15

New member
הרגע ראיתי..

קוסמת ברמה 13 עומדת בצד של מפה והורגת חזירים נון סטופ בזמן שהם עפים אלייה מכל המסך פעם אחרי פעם. למה זה לא מפתיע אותי?

Hawkgirl

New member
האמת שלא ידעתי שאפשר לקנות כרטיסים בארץ

כאילו.. WTF? איפה בדיוק אפשר לקנות? O-O"

Hawkgirl

New member
ואוו.. הופתעתי O:

חבל שאני מגלה את זה רק עכשיו X: למרות שעדיין לא ברור לי איך זה בדיוק עובד.. אבל לא נורא... יש לי ת'דרכים שלי להשיג NX...

מ י ל ר

New member
הם לא מוכרים כרטיסים כבר...

התקשרתי לחנות בראשון והם אמרו שהם כבר ממזמן לא מביאים כרטיסים, והתקשרתי עליהם לפני איזה חודשים לפחות.

yonVata

New member
כרטיסים שאת מטעינה איתם NX

בעיקרון לרוב ככה קונים NX בארה"ב וקנדה... אתה קונה כרטיס ומקבלת קוד שאת מזינה במשחק ומקבלת בתמורה את הNX CASH שלך... בכלמקרה אישית לדעתי בארץ זה עולה יותר מאשר לשלוח לחו"ל, אז אומנם זה יותר מהיר, אבל זה גם יותר יקר... אני אמשיך לשלוח לנקסון את הכסף שלי

שריתושי

New member
אף אחד לא יוכל להשתמש יותר בכרטיסי NX?

אז איך יהיה אפשר לקנות? רק בשליחה בדואר?

למעלה