עד מתי server maintenance!!!!

Hasselblad

New member
אפשר להשתמש בכרטיסי קאש

רק לא כרטיסים שנקנו דרך Ultimate Game Cards.

Hasselblad

New member
אני רוצה לחדד משהו לגבי הכרטיסים

נקסון מפסיקים לעבוד עם Ultimate Game Cards יש עוד חנויות בארץ שמוכרות כרטיסי קאש שלא דרך Ultimate Game Cards.
- ליאור לא הגיע הזמן באמת שתוסיף אותי לבאדי?

Hasselblad

New member
יש חנות בהרצליה

שמביאה כרטיסים באופן פרטי ואלה הכרטיסים הרגילים שנמכרים בארה"ב.. אני בטוחה שיש עוד חנויות ואני אנסה לברר ברחבי הרשת. לחנות בהרצליה קוראים פריק מחשבים ולמרות שיש להם גם סניף בת"א ממה שידוע לי רק הסניף בהרצליה מוכר כרטיסים. מיקי את מוזמנת לפנות אלי במסרים גם בנושא אני גרה קרוב להרצליה ועוברת שם לפחות לפחות פעם בשבוע ככה שאם את רוצה אפשר לנסות לתאם משהו (אני גם הרבה בת"א והסביבה).

Hasselblad

New member
המממ

Ultimate Game Cards זאת חברה שהייתה משווקת כרטיסי קאש של נקסון ושל עוד משחקים דומים מכל מיני חברות. הכרטיסי קאש שנמכרים בארה"ב אלה הכרטיסים שנקסון מיצרת ומוכרת ברשתות שונות של חנויות בארה"ב, יש חנויות שיש להם משפחה חברים או מכרים שיכולים לקנות ולשלוח להם ואז הם פשוט מוכרים את זה בחנות שלהם ביותר יקר מהמחיר המקורי.

שריתושי

New member
ברשימת החנויות כאן למעלה

אלה הכרטיסים של ארה"ב? אגב, בדקתי ו 20K NX עולים 140 ש"ח

Hasselblad

New member
הרשימת חנויות

שליאור Gods Revenge ולינה xFade שמו הם של חברת Ultimate Game Card שנקסון מפסיקים לעבודה איתה.

שריתושי

New member
../images/Emo10.gif אז אי אפשר יהיה לקנות בחנויות את הNX?

אתם שולחים בדואר כסף? בדואר רשום? זה בטוח? הבאסה זה שצריך לחכות הרבה..

yonVata

New member
בעיקרון...

אני אישית שלחתי בדואר (חובה רשום, כי ללוטן כבר גנבו פעם את הכסף) ותוך 5-6 ימים ישלך קאש ביוזר... זה מאוד בטוח, לא הכי מהיר אומנם, והמשלוח עולה עוד 67₪... שזה באסה...\ אבל זה עדין יותר זול!

שריתושי

New member
איך המשלוח עולה 67 ש"ח ??

אז זה יוצא כמו לקנות בארץ. 20$ = משהו כמו 80 ש"ח. כרטיס בארץ עולה 140 ש"ח, שזה הפרש של 60 ש"ח - אפילו יותר זול מלשלוח בדואר. אבל עכשיו גם זה כבר לא יהיה

Guid

New member
בדיוק, מה שמשאיר את הדואר כאופציה היחידה.

האמת שגם אני חששתי מזה, אבל מסתבר שזה אמין וזה עובד, וזה גם לא כזה יקר...
זה רק נראה מסובך, תאמיני לי~

yonVata

New member
זה יותר זול כי...

אני אףפעם לא שולח לבד... בד"כ אני שולח עם ואל, ואם לא אז מחפש מישהו אחר להתחלק איתו... ואז זה יוצא 35₪ לבנאדם....

Hasselblad

New member
מה גם

שאם מטעינים מראש קצת יותר מ 20$ המשלוח נשאר אותו דבר. אני נגיד שולחת כפול ממה שהייתי קונה בחנות וככה שולחת לעיטים יותר רחוקות. וכן לנסות להתארגן עם חברים זאת שיטה מעולה!

yonVata

New member
המשלוח עולה 67₪...

לא משנה כמה כסף את שולחת, אם זה 1$ או מליארד... (טוב בתאכלס זה לפי משקל, אבל הבנת את נק'...) בכלמקרה ברגע שאת שולחת עם עוד אנשים, אז את גם מתחלקת איתם במשלוח... ואז זה יוצא פחות כסף...

yonVata

New member
אל תשלחי בחיים בדואר רגיל!

כמו שציינתי יותר מוקדם בשרשור, לוטן כבר שלחה בדואר רגיל, ופשוט גנבו לה את הכסף בדרך.. ואין שום ביטוח עלזה... תגיעי לדואר עם מעטפה סגורה שהכסף כבר בתוכה... בכלמקרה היה פה פעם טגלון של הודעה שהסבירו לי אין לעשות אתזה בפעם הראשונה ששלחתי, וכרגע אנלא ממש מוצא אתזה... אני אחפש אותה ואשים

למעלה