עד כמה נמוך אפשר לרדת?

תגידו.. זה ימי הביניים פה?../images/Emo12.gif

לינק אחד לYNET והם מפרסמים עליו כתבה שוחטת כולל ציטוטים ותמונות לא חוקיות, סוגרים לו את הפורום וחושפים את שמו ופרצופו לכל הציבור (שבטח ידאג לעשות עליו לינץ'). אופציה שניה היא להפיץ מכתב כועס ומזועזע במייל כולל סיפורים ותיאורים (וכמובן כתובת האתר), זה כבר יגיע לעשרות אם לא מאות אלפי עיניים. אנשים יעשו לו רצח אופי באתר והוא כבר יברח מרצונו לפינה חשוכה. זה יקפל לו את הזנב בין הרגליים בלי סחבת ובלי החוק האימפוטנט שלנו. ותפסיקו לזיין ת'שכל!

עמי1986

New member
וזה בדיוק מה שחשבתי!

הפעם אני חייב לתמוך במה שכתבת! העיתונות צמאה לסיפורים כאלה.... במיוחד כמו שכבר אמרתי כמה פעמים כשזה סדרתי ובאופן עקבי...

עמי1986

New member
בטח שאפשר

הסידרתיות שבפעולות שלו יכולה בכיף לסדר לו תיק במשטרה... רק תני למשטרה את הכמות הזאת של הבחורות שהוא דיבר אליהן בצורה כזאת ותאמיני לי שהיא בונה יופי של תיק נגדו.... צורת הניסוח שלו כשהוא יודע שהוא מדבר עם ילדה שנחשבת קטינה...לעניות דעתי לא חוקית....

a n a 16

New member
זה לא ריאלי להגיש תלונה...לדעתי..

אמרת נכון, הוא עומד בדיוק במקום שבו זה לא יהיה ריאלי להגיש נגדו תלונה..כי על מה תגיש?? אתה מאוד צודק ואם אפשר לשאול אתה מקצועי בתחום? נשמע שאתה מאוד מבין...

a n a 16

New member
זה לא ריאלי להגיש תלונה... לדעתי...

אמרת נכון, הוא עומד בדיוק במקום שבו זה לא יהיה ריאלי להגיש נגדו תלונה..כי על מה תגיש?? אתה מאוד צודק ואם אפשר לשאול אתה מקצועי בתחום? נשמע שאתה מאוד מבין...

childling

New member
בנות יקרות- חשוב מאוד שתפנימו: לא ללכת לבד.

לא משנה אם אתן בנות 15 או 25, אל תיגשו לבד לצלמים/מנהלי סוכנויות או מה שלא יהיה. בדיוק בגלל סיפורים כאלה אני כבר שנים הולכת תמיד לפגישות עסקים בתחום הזה (צילום, משחק וכו') בליווי של החבר שלי, וכשהוא לא יכול להגיע אני הולכת עם אמא, או עם חברה, אפילו עם אחי. ושלא תחשבו- אני בחורה אסרטיבית מאוד, רצינית ומקצועית, בת 22. כבר מזמן לא נערה תמימה. ועדיין- הדבר הזה צריך להיות ברור לכולן: לא ללכת לבד.

Tamar Lev

New member
../images/Emo45.gif

גם אני מאז ומתמיד הלכתי עם אמא שלי, חבר שלי או חברה לצילומים ולאודישנים ובגלל זה לעולם לא ניתקלתי בהטרדה מסוג כזה.

EtaiLavie1

New member
יש בעיה עם אחים וחברים....

עשו טובה לצלם ותבואו עם ידיד\חברה\אמא חברים ואחים ישלהם נטיה להיות מגוננים, יתר על המידה.... כבר קרה מקרה, שבא חבר, הוא והמצולמת התחילו קצת לריב בזמן הצילומים...מה שגרם לזה שהבחורה לא הייתה מרוכזת...וגם לא נעים בכלליות... אני כמובן מדבר על הצילומים עצמם, ולא על האודישנים...או ראיונות...

עמי1986

New member
מחזק פה!

יש בחורות שלא ירגישו חופשיות לתת את המבטים האלה שהורסים את המצלמות כי לא נעים להם מהחבר....ובאמת יש חברים שיותר מדי מגוננים...

למעלה