עד כמה נמוך אפשר לרדת?

silver screem

New member
עד כמה נמוך אפשר לרדת?

אני רוצה לשתף את כל חברי הפורום.. אני רשומה בפורום כבר כמה חודשים,ואני רואה שמעלים כאן כל מיני שיחות ותלונות לגבי קיץ פרסומאים ואביב הפקות.. אבל למה ללכת רחוק? בתוך הפורום הזה יש "סוכנים" אם אפשר לקרוא להם ככה..שמקצועיות זה בסוף סדר העדיפויות שלהם.. הנה שיחה שלי עם אחד מהם.. אבישי, מפרופשיונאל.. שהגעתי אליו דרך מודעה שהוא רשם בלוחות בפורום לגבי הפקות אופנה שהם עורכים מטעם הסוכנות.. שלחתי לו מספר תמונות,ובהתחלה נדמה היה שהעסק מאוד רציני.. ואז זה הגיע לשיחה מאוד נמוכה ולא מקצועית,ואני רוצה לציין.. שאני בת 17..והוא יודע את זה.. חשוב לציין שברגע שהתחלתי להבין שהשיחה הזאת הולכת למקומות לא נכונים,פניתי למישהי שהיתה מקורבת אל אותה הסוכנות ולהפתעתי גיליתי שאני לא היחידה שדיברו אליה ככה.. אז בנות, ושאר חברי הפורום, לפתוח עיניים.. הנה חלק מהשיחה- [email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: רוצה לבדוק אותי בעניין?אם אני מתכוון לזה Nini's Wife אומר/ת: בלי כל הכינויים והשטויות? [email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: זה לא שטויות.אני רציני לגמרי ובגלל זה גם הצעתי שנעשה נסיון רק כדי שתראי אם אני מתכוון לזה באמת.וזה רק לטובתך האמת-שתדעי.שיהיה לך עבד צמוד Sivan Reches אומר/ת: אני לא צריכה עבד.. [email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: מה אכפת לך?את לא מתחייבת לשום דבר.רק לשלוט בי-זה הכל Sivan Reches אומר/ת: אתה רואה מה אתה כותב? Sivan Reches אומר/ת: איפה המקצועיות? [email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: זה בנוסף לעניין-כבר אמרתי.פשוט ככה יהיה לי הרבה יותר קל לציית להוראות שלך.זה הכל [email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: אני רק רוצה לשרת אותך.בבקשה Sivan Reches אומר/ת: העניין יצא משליטה..נראה לי ממש לא הבנת אותי נכון [email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: ממש לא.הבנתי אותך לגמרי.שום דבר לא יצא משליטה Sivan Reches אומר/ת: בסך הכל,ראיתי הודעה שרשמת בפורום. שלחתי לך,כדי לראות אם אני מתאימה..ומשם זה הלך למקומות אחרים Sivan Reches אומר/ת: אני לא יכולה לעשות אתך שומדבר מעבר..לחתום או כל דבר אחר,כי אני קטינה. [email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: ברור שלא את.ההורים-וכרגע מדובר רק על חוזה לאותה הפקה שתתקבלי אליה-לא חוזה קבוע.רק אם תרצי בהמשך-נהפוך אותו לקבוע.אבל פשוט יהיה לי הרבה יותר קל ופשוט לקדם ולשרת אותך פה בכל מה שקשור לתחום-אם אני אדע שאני העבד שלך-וזהו.ולזה לא צריך את אישור ההורים [email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: אבל לכל השאר-בהחלט כן Sivan Reches אומר/ת: עבד מאיזה בחינה? [email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: מכל הבחינות.אלא אם כן את תחליטי על תחום מסוים שבו תרצי שאשרת אותך בו-ורק בו.אבל אני מעדיף להיות העבד שלך-לגבי הכל.אם תאשרי לי Sivan Reches אומר/ת: סיבכת אותי קצת.. [email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: למה?נורא פשוט-מה הבעיה.את רק צריכה להגיד לי מה לעשות(בדיוק כמו לכלב),מה את רוצה שאעשה או אשיג לך-ואני אמור לציית לך-לגמרי [email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: את רק צריכה לגרום לי להרגיש שאני העבד שלך-כי זה חשוב.מאוד Sivan Reches אומר/ת: =\ [email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: אני חייב לסגוד לכפות הרגליים שלך(כי אני בגובה שלהן-לא מעבר לזה),לציית לך ולשרת אותך-בהכל.אלא אם כן תחליטי על תחום מסוים.רק תאשרי לי-בבקשה [email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: ושוב:אם תרצי-נעשה נסיון קטן כדי שתראי שאני רציני לגבי זה.לגמרי [email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: ושוב:זה לא מתנגש עם העבודה שלך פה-כדוגמנית.אין קשר לאודישנים/הפקות.זה בנוסף-אוקי? [email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: רק שלפני הכל-את צריכה להרגיש ולהודות בזה שאת מלכה-הכי חשוב [email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: ? Sivan Reches אומר/ת: לא יודעת מה להגיד לך [email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: את רק צריכה להגיד לי שאת מאשרת לי להיות העבד שלך-וזהו [email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: משם נתקדם Sivan Reches אומר/ת: אפשר לאשר את זה שבסה"כ נעבוד יחד Sivan Reches אומר/ת: ? [email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: ברור שנעבוד יחד.כמלכה ועבד המשך השיחה היא פחות או יותר אותו הדבר.. אני מניחה שהבנתם כולם את המסר. לא צריך ללכת רחוק, יש לנו נוכלים שמסתובבים לנו בין הרגליים.

Tamar Lev

New member
../images/Emo18.gif היו כאן המון דיונים בנושא

יש כאלה שהאמינו, יש כאלה שלא.. ההוכחה לפניכן. בנות, תיזהרו!

RaniRin

New member
אימאלה..

הוא סוג של פסיכי , אתה מחפש שליטה לך תחפש איזה מישהי שתשחק איתך סאדו מאזו מזה השטויות האלה..

nirp01

New member
מפחיד...

זאת אחת הבעיות של העולם הוירטואלי... הוא "מקטין" את העולם ומקל על הכרות עם אנשים חדשים, אלא שלא תמיד זה יתרון
חברים וחברות - העולם מלא באנשים 'בעייתיים', אבל הם לא הרוב (למזלנו). תהיו חשדנים ובררנים, ואם יש אפילו צל של ספק - וותרו. לא חסרים היום "סוכנים", "אמרגנים" ואפילו "צלמים" (ככה זה שמחירים של מצלמות דיגיטליות יורדים כל כך נמוך - כל ילד יכול לקרוא לעצמו "צלם"). לא נראה לכם - תמשיכו הלאה, עדיף אפילו להפסיד קצת הזדמנויות מאשר ליפול... ניר

../images/Emo41.gifבדיוק כמו שקרה אצלי..תכנסו!../images/Emo41.gif

פשוט לא ממשיכים עם זה. חוסמים וברוך השם נגמר..גם אם הוא יציע לכן הסעות חינם במונית ע''י מימון מהסוכנות ''שלו'' וגם אם הוא יבטיח לכן שיקדם אתכן ויעשה לכן בוק בחינם אצלו בסוכנות.אל תתפתו לזה ! אז העבודות שרשומות בלוח מודעות הן למעשה שקריות לחלוטין? אין באמת אודישנים למה שרשום שם?

עמי1986

New member
תגידי מה את רצינית?????

עם כל מה שעובר עליך וכמה שאת נסערת מכל זה... מה את מעלה תשיחה הזאת לפה?? אנחנו צריכים לראות את הזוועה הזאת?????? קראתי חצי הפסקתי באמצע.... לא שאני עצבני או משהו כזה.. אבל פעם הבאה פשוט תחסכי את הזוועה הזאת.... אפשר פשוט להזהיר את כולם בהודעה שיש בנאדם שככה וככה מדבר...והוא לא רציני ולא כלום..... גם ככה כולם פה מכירים אותו ויודעים שהוא סוטה....

Tamar Lev

New member
לדעתי חשוב מאוד שהיא העלתה את השיחה

כדי שעוד אנשים יראו שכל מה שמספרים פה על אנשים זה לא סתם עלילות, אלה זה מוכח ושידעו להיזהר. שיחה כזאת הרבה יותר משמעותית מאשר סתם דיבורים לאוויר.

עמי1986

New member
זה חשוב מאוד!

למי שלא ראה את זה כבר.... אבל עדיין לא להגיע לרמה כזאת של העתקה של כל השיחה.... זה לא משרת את המטרה של להזהיר זה כבר יותר עניין של השפלה ואני לא חושב שהשפלה במצב כזה ופירסום כל השיחה מועיל באיזשהו מקום... אפשר להיסתפק באזהרה לכלל הפורום....

silver screem

New member
סליחה?

שמזהירים פה יפה,קופצים פה כל המכחישים..הגיע הזמן שכולם יתעוררו ויראו מה קורה פה מתחת לאף של כולנו.. אני לא מוכנה שעוד בנות יעמדו במקום שאני עמדתי פה היום.. לא טוב לך?אל תיכנס.

עמי1986

New member
חס וחלילה מאמי

לא היתכוונתי ככה וידעתי שלא תביני אותי נכון... היתכוונתי שאם אותי בתור גבר זה מגעיל אני לא מבין למה בכלל פירסמת את זה... ואת האמת?? אני בדעה שהיית צריכה לצנזר בכלל את השיחה הזאת ולפרסם רק אזהרה על הבנאדם.... כמו שאמרת גועל נפש! אז למה לפרסם את זה?? אני יתן פה דוגמא קצת קיצונית אבל רק שתביני אותי אני חס וחלילה לא משווה.... אם יש בנאדם שהוא אלים ופיזי.....אז בשביל להוכיח שהוא אלים צריך לפרסם תמונה שלו דופק מכות למישהו??

N0 far

New member
***נדחפת***

סליחה שאני מתערבת אבל הייתי חייבת>< אני למשל קוראת מין קוראת סמויה של הפורום [חחח פתאום גיליתי שאני שנה ויומייםXDD] ולא ראיתי על זה שום דבר.. לפני שנה הייתי פעילה כמה שבועות ואחרי זה הפסקתי לכתוב הודעות אבל המשכתי לעקוב.. לא עקבתי ממש אחרי הכל אבל ניסיתי.. ואני חושבת שזה דווקא טוב שהיא פירסמה את זה.. אני אישית הייתי מאמינה למה שהיא אומרת ישר אבל כשאתה רואה את זה ככה ממש זה כבר אחרת לגמרי.. לא שמקודם לא האמנת אבל עכשיו קיבלת ממש הוכחה חותכת.. יכול להיות שזאת רק אני.. אבל זה טוב... ^^

עמי1986

New member
אני מבין את הצד הזה....

באמת שאני מבין אותו שניתנה פה הוכחה חותכת לכל המעללים האלה שלו..... אבל מה שאני לא מבין זה איך הצלחת לפספס את זה כי רק בשבועיים האחרונים דיברו פה עליו לפחות איזה פעמיים שלוש.... בכל מקרה אמרתי שזה מאוד חשוב שכולם ידעו ויזהרו....וחס וחלילה לא רציתי שהיא תחשוב לשניה שמה שהיא פירסמה היה צריך להיגנז.... פשוט חשבתי שאת השיחה היא הייתה צריכה לצנזר...והיה אפשר להיסתפק באזהרה.... אני יודע מכמה פורומים שאני גולש בהם שהודעה כזאת לא בטוח שהייתה עוברת בכלל התוכן של השיחה שהוא זוועתי.... וחופשי תחפרי מאמי עוד מעט לא תהיה לך אפשרות כזאת ;)

איזה דרמטי אתה.. אפשר לחשוב

אתה מדבר מינימום כאילו אתה עו"ד שלו.. מה אכפת לך ממנו בכלל? שייקח אחריות על המעשים שלו! שבנות תמימות לא ידברו איתו... לך תדע למה עוד הוא מסוגל. ראית איך הוא מתעקש? שבנות אפילו לא יפנו אליו יותר בלוח הזה, אנשים כאלה לא צריכים להיות בתחום בכלל, הם מביישים את הכלל! גועל נפש.. אני בעד לחשוף כמה שיותר, וזכותה של הבחורה לבחור לנכון לפרסם את זה, מפריע לך? אל תקרא אבל אל תדבר לי כמו איזה סניגור אנערף!!!!!!!

לא רק שבנות לא יפנו - שימחקו מהלוח!!!

לפורום אסור לתת במה לאדם שחוצה גבולות כאלה, הפרסום בלוחות מעודד בנות לפנות אליו ואם מתוך זה הן עוברות הטרדה אזי הפורום צריך להתנער מכל קשר אליו!! חוץ מזה, למה אף אחת לא מתלוננת במשטרה שהוא מטריד\הטריד אותה?
אתן קטינות והוא סוטה, תפסיקו לשתוק!!

עמי1986

New member
כמו ששמת לב

אין פה כל כל ניהול פעיל כרגע....יש מנהלת ואני בטוח שהיא נכנסת כל יום..אבל אין לה כל כך זמן ברגע שהיא תיראה את השירשור הזה ותעשה אחד ועוד אחד היא תמחק את ההודעות שלו.... ובקשר לתלונה אפאחת לא רוצה להרים את הכפפה זה סיפור רציני להגישד תלונה במשטרה ולפעמים זה עושה לא נעים לבחורה במיוחד כשזה הולך לסחבת של בית משפט וכאלה.... אני לא מתפלא שאפאחת לא רוצה להיתלונן נגדו... ותאמת שחבל.....

עמי אל תכליל

תהיה בטוח שאם הוא או כל אחד אחר היה מרשה לעצמו לדבר אליי ככה בן-אדם שאני יודעת בוודאות שהוא קיים תהיה בטוח שבאותו היום אבא שלי ואני היינו בתחנת המשטרה מזה השטות הזאת לא נעים? הא ושזה יקרה לעוד המון בחורות תמימות ולא מנוסות זה נעים? תאמין לי שיש המון במיוחד אני שהייתי בכיף מגישה תלונה אם רק היה על מה
חח

למעלה