עד כמה זה נורא?

LIL20

New member
עד כמה זה נורא?

אני בשנה ב'.. ומכל מיני סיבות אני לא יכולה לקחת השנה יותר מ32 ש"ס. אני יודעת שהמקסימום שאפשר לקחת זה 42 בשנה מה שאומר שכנראה אצטרך לקחת עוד סמסטר לתואר (כלומר לסיים בסוף שנה ד') השאלה שלי היא האם יש לזה משמעות כלשהי או השלכות כלשהן לגבי ההתמחות והאם אני צריכה לידע את המשרדים בהם אתראיין כבר מעכשיו (למרות שזה לא בטוח במאת האחוזים..)?

flutter girl

New member
אם את צריכה להאריך את התואר

את יכולה להתקבל להתמחות רק בספטמבר ולא במרץ, משמע את צריכה לחפש התמחות לספטמבר (2012 אני מניחה). כמו כן, תשימי לב שאולי תצטרכי לשלם קנס בגין גרירה (אני לא יודעת בדיוק איך זה עובד למי שגורר תואר חד חוגי).

Drunk Bullet

New member
קנס? למה?!

הרי האוניברסיטה תרוויח ממנה עוד כסף על הקורסים הבודדים שהיא תיקח בסימסטר הנוסף, אז למה עוד קנס?

LIL20

New member
אבל אלו קורסים שבכל מקרה הייתי לוקחת

כחלק מה141 ש"ס שאני צריכה לעשות

flutter girl

New member
אבל לא בזמן שאת אמורה לעשות זאת

מה את חושבת, שאנשים אחרים שגוררים תואר ומשלמים קנס, לא לוקחים את מה שהם היו ממילא אמורים לקחת?

flutter girl

New member
כעקרון כאשר גוררים תואר, משלמים קנס

למה? כובע. ככה זה עובד. אני בטוחה שזה ככה אצל אנשים שגוררים תואר מעבר לזמן הרגיל שלו, אבל משום שיש אנשים במשפטים שמשלבים ועושים 4 שנים גם ככה, אולי במשפטים זה לא יהיה עם קנס. זאת המציאות וצריך להתמודד איתה.

flutter girl

New member
ד"א, יש לי בקשה קטנה

כאשר אני מציינת עובדה קיימת (עם הסתייגות לגבי התואר הספציפי הזה), לשאול אותי - למה!? - בכזאת דרמטיות, זה לא נעים. אני לא החלטתי על זה ואני לא האוניברסיטה. אגב, הכל ברוח טובה
, אבל צריך להבין שיש דברים שפשוט מתפרשים כאילו אני זאת שהחלטתי על זה, ועכשיו מתווכחים איתי..

LIL20

New member
אוקיי. אבל מבחינת ההתמחות עצמה

יש מצב שזה יגרום למשרד מסויים לא לרצות לקחת אותי בגלל שאני מאריכה את התואר בסמסטר נוסף? ולחלופין- יש מצב שאם זה רק קורס או שניים אני אוכל לעשות התמחות ובמקביל לסיים את התואר? (שאלה של צעירה.. אבל אין לי מושג בכל מה שקשור להתמחות..)

flutter girl

New member
תשובות

1. לא יודעת, אין לי מושג מה משרדים חושבים על הדברים האלה. זה גם תלוי בסיבות. אם ישאלו - תהיי מוכנה לענות. 2. אני חושבת שאפשר להתחיל התמחות עם קורס אחד או שניים שעדיין לא התקבל בהם ציון (אני לא זוכרת בדיוק כמה קורסים אבל זה לא יותר מ2), אבל זה לא אותו הדבר להמשיך לקחת קורסים בסמסטר ב'.

למעלה