עונהה+ וווואיי ענתוש את לקחת לי את
המילים מהפה על פונצ'ו!! אני בדיוק אותו לא חשבתי שאני יכולה כל כך להתאהב בבנאדם שאין לו עיניים כחולות, שיער שטני, ודומה לבנחמין..חח (את זה אני הוספתי..) טוב עכשיו אני יכתוב על כולם.. טוב נתחיל מזה שאני מתה על כולם!!! אין אף אחד שאני לא אוהבת.. (אני לא מבינה איך אפשר לא לאהוב את כולם!! הם כולם כל כך מושלמים!!!! אנהי- קודם כל היא יפיפיה!! היא מהממת!!! האי כוסית! היא שחקנית בעולה!! היא משחקת כל כך טוב.. גם רגישה וגם מצחיקה.. היא עושה את מיה מושלם!!! הקול שלה מהמם, היא רוקדת מעולה, לפי הראיונות רואים שהיא בנאדם מאוד נחמד וחברותי.. דולסה- אני מתה על היופי שלה!! יש לה יופי שונה טיבעי כזה.. כל כך יפה לה שיער אדום עם הטלטלים ועם החלק.. היא פשוט מהממת!! היא משחקת מעולה!! אני מתה על הקול שלה!! הוא כל כך מיוחד וזה מה שאני אוהבת בו!! זה ממש מוסיף ללהקה שלי דעתי פונצ'ו- בדיוק מה שענתוש אמרה מילה במילה!! ומה שכתבתי בתחילת ההודעה!! מושלם שלייייייייייייייייייי כריסטופר- אני מוכנה להודות שהיה לי ממש אבל ממש קשה להתרגל אליו ולאהוב אותו.. כי בשבילי אף אחד לא יכול לקחת את המקום של בנחמין!! אבל מהר התרגלתי אליו ולא ראיתי אותו באילו במקום של בנחמין.. הם ממש שונים! עכשיו אני ממש אוהבת אותו.. הוא ממש יפה לפי דעתי אני קצת פחות אוהבת שהאו עם ג'ל אבל הוא עדיין מאוד יפה, את הקול שלא לא ממש שונעים אז אני לא ממש יכולה להגיד על זה כריסטיאן- הוא קורע מצחוקקקקקקקק הוא עושה את גידו כל כך טובבב!! אפילו יותר טוב מהמקור!! הוא משחק מעולההההה קורע מצחוק (כבר אמרתי את זה)..חח אני ממש אוהבת את הקול שלו. מטיאה- אני מתה על היופי שלה הוא כל כך טיבעי!!! הקול שלה מהמם לפי דעתי ונתנו לה מעט מידי לשיר בדיסק הראשון