עד כאן

Pollitaaaaaaa

New member
כל מי שפה מכיר אותי...

כל מי שפה מכיר אותי...ויודע שאני אחלה עד שמתחילים להגיע לרמות כאלה של קללות ודברים כאלה מגעילים גם אני יכולה להיות כזאתתתתתתתתתתתתתתתתתתת פשוט תפסיקו אוקיי??????? כבר נשבר ליייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

טוב, תקשיבו לי ותקשיבו לי טוב:../images/Emo41.gif

אני מודיעה חד וחלק ופעם אחת ולתמיד- אני מצטערת אם פגעתי במישהו בתגובה שלי ומודה שנסחפתי אוקה? עכשיו מקווה שכולם יתנצלו ו.. מנהלים וכולם בכלל: ה ש ר ש ו ר ה ז ה ה פ ך ל מ ק ב ץ ה ו ד ע ו ת מ ז ע ז ע מ ס ר י ח ו ד ו ח ה . ת מ ח ק ו א ו ת ו ו ת ג מ ר ו ע ם ה ר י ב י ם ב פ ו ר ו ם

חח שמחה שאת צוחקת השלמנו?

אני גם שמחה לפתוח את הסולחה הראשונה פה חחח... עד שמישהו יתבגר ויפתח עוד סולחה סוניה, השלמנו? נטע חוזרת ולא מזכירים שומדבר ממשיכים הלאה העבר מאחורה השרשור הזה מחוק ואנחנו כולם חברים וחברות?
יאללההההההההההההה סולחחחחחחחחחהההההההההההה

אוקיי.... מואהההההההההההה

אבל בריב הבא אני מבטיחה שמי שיריב לפני שהוא יספיק להגיד סוניה הכוסית(
) הוא יאבד את כל השיניים שלו

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifלא מספיק להתנצל.. כי ככה זה לא

יגמר!... כל פעם אתם מתנצלים ועושים ת'סולחות האלה.. אבל כל פעם הריבים חוזרים על עצמם... אז במה זה עוזר בדיוק??? אתם צריכים פשוט להבין שאין מה לריב על דעות! כל אחד ודעתו.. וזהו! וגם אם לדעתכם אחד השחקנים לא נראה טוב או לא שר טוב או סתם לא מוצא חן בעיניכים... לא צריך להגיע למילים מגעילות ופוגעות!.. תגידו לא אוהב/ת אותו וזהו! תפנימו- "על טעם וריח אין מה להתווכח!!!!!!!!!" ואולי אז הכל יהיה יותר טוב
והכל ברוח טובה ולא בכוונה לפגוע באף אחד... ודיקלה- כמו שתותי אמרה, השרשור הזה ממש ממש מיותר... מילא עד עכשיו שעשיתם לכתוב דברים טובים על הצד השני (שגם זה מיותר לדעתי אבל לא ניכנס לזה) אבל לכתוב דברים רעים??? ומה זה בדיוק תורם????? באמת שאני לא מבינה אותכם... לדעתי השרשור הזה צריך להימחק! וגם זה שענת פתחה! ופשוט אתם צריכים ללמוד לשלוט בעצמכם...... רק ככה זה יפסיק...

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifתשנו תכותרת../images/Emo70.gif :p

ל.."אוקי..בואו נריבבבבבבבב" זה יותר מתאים

ג ב ש ו ש

New member
דיברתי עם נטע במסרים../images/Emo124.gif../images/Emo88.gif

אני לא יגיד שהיא לא פגועה,אבל היא אמרה שהיא תחזור בע"ה כשיגיע מועד סיומה של החסימה. היא אמרה שהיא תחזור בגלל שהיא כ"כ אוהבת את רבלדה והמון אנשים פה.בקיצור כמו שצריך... אני אישית אמרתי לה שכאב מאוד לדעת שדווקא היא שהיא חברת פורום תורמת ומתוקה תהיה הנחסמת הראשונה אבל נקווה שבכך זה יסתיים ושאנשים ילמדו לקח. ריבים לא אצלנו בפורום

מישהו יכול להסביר על מה היה הריב?

ומי היה הצד השני? לא משנה מי תקף ריב נוצר משתיים וזה לא פייר שהיא נחסמה! או יורת נכון רק היא! ולמה ליומיים<? הייתם מתחילים עם יום! ומה היא כבר עשתה?

ג ב ש ו ש

New member
פשוט מאוד,זרקה מילה לא במקום../images/Emo88.gif

כמו שאומרים... זה היה קשור לשירשור הפרק היומי של רבלדה במקסיקו
היא התחילה במילים לא במקום אני לא אחזור ואצוטט כי חבל.. היא תחזור אלינו וכולנו נשכח מזה..להבא כל מי שיהיה מעורב יחסם ונקווה שלא יהיה את ה"להבא" הזה..

ג ב ש ו ש

New member
אבל היא זו שזרקה ת'מילה../images/Emo88.gif

הראשונה שבגללה כל זה התחיל
סוניה חבל לדבר על זה אם לא ראית מותק..

לא ראיתי נכון אבל..

אני בקשר ממש טוב עם נטע וממה שהבנתי לא היא בכלל התחילה! אתה יכול בבקשה להסביר לי באיסיקיו מה בדיוק קרה איזה מילה נזרקה למי? בבקשה?! פשוט אני ונטע ממש מסתדרות חברות באינרנט חח וזה כואב לי שדבר כזה קורה איתה!@

ג ב ש ו ש

New member
מאמי זה לא סוף העולם היא../images/Emo88.gif

חוזרת עוד כמה ימים בע"ה.. אחרי השיחה שלי איתה אני בטוח שהיא הבינה

כן היא חוזרת כמה ימים אבל...

חסימה זה כמו השעייה בבצפר! זה מן חותמת!! ואני רוצה להבין מה קרה!? ממה שהבנתי ממנה היית אי הבנה ואי צדק! בבקשה גבי תסביר לי!

Pollitaaaaaaa

New member
א נ י הייתי כאן

היא ל-א התחילה את המריבה אלה אחת בשם zehavitu משו כזה באמת,א-נ-י עדה לכך היא קיללה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה