עד כאן

pablo111

New member
למה את מכלילה סך הכל מעריץ אחד

אמר משהו אז למה להכליל מעריצי דולסה גם אני מעריצה של דולסה ובנתיים לא ליכלכתי על אנהי

Pollitaaaaaaa

New member
מי שאני מתכוונת אליו יודע!

מי שלא דיבר רע! פשוט שלא יקח את זה אישית! אין לי כוח לנקוב בשמות!!!!!!!!!

eveligne406

New member
לא דיברו עלייך!

ותאמיני לי! אני חושבת שכללל אבל כלל מעריצי דוולסה צריכים ללמוד ממך, שאת שומרת על קור רוח, ומביעה דיעה בדרך מסויימת!!!! שלא יוצאת בקללות ויורדת לרמות נמווכות. אם למישהו יש תהיות על הבוביס של אנהי שישמור בבטן..

לדעתי זה טיפשי בכלל לפתוח

את הנושא הזה כל אחד יעריץ את מי שבא לו וישמור את הערות לעצמו נו באמת מה נסגר?

חניניתה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני מתה על דולסה ועל אנהי ואני חושבת שכל אחת מהן יש את היתרונות והחיסרונות שלה.. אני יותר אוהבת את דולסה וזה לא אומר שאני ושנאת את אנהי אני מתה עליה ואני חושבת שהיא שחקנית מעולה ובנאדם מקסים.. זה מעצבן שהפורום מתחלק למעריצי דולסה ומעריצי אנהי ואז יש את אלה שבאמצע (כמוני) וזה ממש מעצבן להכנס לשרשורים כאלה שמשמיצים את השתיהן

נכון!!

אני בחלק של אנהי רק כי אני לא יכולה לאהוב את דולסה! המעריצים שלה(טוב חלק) מוציאים ת'חשק לאהוב אותה!

חניניתה

New member
אני לא חושבת שצריך להגיד רק

מעריצי דולסה משמיצים את אנהי.. יש גם בטוח מעריצי אנהי שמשמיצים את דולסה.. פשוט מעריצי אנהי זוכרים רק שמשמיצים את אנהי ולא ההפך..ראיצי בהודעה אחרת שכתבת שתמיד שאומרים שאנהי ופונצ'ו מתאימים אז מעריצי דולסה אומרים שפונצ'ו מת על דולסה...אבל גם עושים את זה ההפך שמעריצי דולסה אומרים שהיא ופנצ'ו מתאימים והלוואי שהם יחזרו אז מעריצי אנהי אומרים שפונצ'ו יותר מתאים לאנהי ותראו את הנשיקות שיש להם .. הן בולעים אחד את השני.. בקיצור!!!! מעריצי דולסה תשמרו את מה שיש לכם להגיד לעצמכם!! אנהי מושלמת, היא שחקנית מעולה, קול מדהים.. אז היא עשתה הגדלת חזה לא נורא!! וגם אם אתם לא חושבים ככה עליה תשמרו את זה לעצמכם! כי תחשבו שיגידו אותו דבר על דולסה היתם מתעצבנים! ואותו דבר לגבי מעריצי אנהי.. דולסה מושלמת!!!! היא מהממת, יש לה קול מדהים.. וגם אם אתם לא חושבים ככה תשמרו את זה לעצמכם.. כדי שיהי שלום בפורום ומעריצי דולסה לא יגידו אותו דבר על אנהי.. די בואו נסגור את השירשור הזה!! זה רק גורם לריבים..

x x l

New member
לא יעזור דולסה הכי יפה בעולם

היא לא רק פנים יפות וגוף יפה אני מת על החיוך שלה היא מתוקה ועל המבטים שלה והיא נראית לי בןאדם מתוק כמו השם וחברותי היא כזאת מאמי היא כל כך עדינה ורכה והיא ביישנית למרות שהיא מצטלמת קצת פרובוקטיבי היא ביישנית ואני חולה עלייה אני לא הערצתי הרבה אנשים אבל היא זה משהו מיוחד ונכון שאני מדבר הרבה על הגוף שלה כי הוא מדהים ואני אוהב את הגוף שלה ות כל מה שהיא את הקול שלה ואת כישרון המישחק שלה ואפילו את התלתלי כיבשונת שעושים לה

HEN0121

New member
אני ניסתי לשנות את דעתך?

לא ניסתי תיחיה בדעה שלך לי זה לא אכפת רק אל תכפיש אחרים בעזרת דברים לא נכונים

דייי זה כזה דפוק מה אתה חושב

שאם אתה תגיד ככה אז מי שאוהב את אנהי יגיד וואי נכון אתה צודק היא הכי יפה, ממש לא!! אתה אוהב את דולסה תכבד את מי שאוהב את אנהי וזהו! ואתה לא יכול להחליט שהיא הכי יפה, כי זה דעה שלך!! מספיק כבר שתיהן יפות נקודה!

eveligne406

New member
שיגיד שהיא יפה...

שיגיד שהיא מהממת...שיגיד שהיא כוסית והרבהה יותר מאנהי...זה הטעם שלו אי אפשר לעשות משהו נגד זה... פשוט שלא ירד על המחלה של אנהי, ושיגיד דברים לא נכונים. זהו. זה מה שאני מבקשת.

סוכריה16

New member
מה לא יעזור?!!?!?

מה זה לא יעזור?!?!? אתה רופא?!? לדעתךךךך דולסה הכי יפה בעולם.. לדעתי ממש לא.. יש טובות עלייה.. אז תגיד תאת ה- לדעתי ותינצל מריבים.

דייייייייי מספיק לריב...

כולם יפים כולם משחקים יפה כולם מוכשרים... יאללה עזבו אותם שטויות.. פשוט כל אחד מתחבר למישהו אחר... זה אשכרה אם הם היו רואים את זה הם היו פשוט בהלם... קיצר דייייייי לריביםםם

Pollitaaaaaaa

New member
אני שומרת על קור רוח גמור!

קול עוד לא יורדים לרמות אישיות בקשר לאנהי וכריס- אין לי בעיה, מקווה שזה לא יגיע לרמות כאלה! רצוי שלא!

eveligne406

New member
זה מה שכולם אומרים כל הזמן

דייייי לריביםםםםםםם זה עוזר במשהו?

מה ? מה את מדברת?!

בטח שזה יעזור! אם תפנימו טוב זה יעזור למה את חושבת שלהמשיך להגיד את השטויות האלה זה יותר טוב!? כנראה שזה מה שאתם חושבים תמיד,אתם צריכים לחשוב ולהפנים שעדיף להפסיק לריב!!חבל שאת בגישה כזו!

eveligne406

New member
זאת לא הגישה שלי..

אני גם לא אומרת שצריך לפרוק הכללל ממה שמרגישים..אני פשוט אומרת שצריך לרסן את התגובות...

למעלה