עד כאן

סוכריה16

New member
אני מבינה את מה שאתה חושב.

אבל למה אתה כזה ג'פוף ומרובע!? למה אתה מאמין למה שאתה שומע?!?! אני אומרת לך שהדבר היחיד שהיא עשתה זה בשיניים- תפסיקקקקקקקקקקקק לתרץ את זה שהיא משופצץתת כזה שהיא לא יפה! תפסיקקקקקקק! אתה רואה אדם יםה ועל אף שהוא "לא טבעי" הוא יפה אז פשוט תחשוב לפני שאתה מדבר!!! כי זה סתם נשמצע קנאי ועילג לאמר שבגלל שהיא משופצת- ומה אתה בכלל יודע עלייה?!?! אתה לא יודע עלייה כלום!!!! ואז מה אם היא קטנה?! זה חמוד.. היא בגובה של דולסה והגוף שלה מהמם

אני דווקא מעדיף ..

שהבנות יהיו נמוכות{במידה מסויימת,לא גמדות כן} שיהיו נמוכות בגובה מקובל. אז ככה אני מעדף אותם הרבה יותר מאשר גבוהות כמו ג'ירף .

סוכריה16

New member
ברור.. בגלל זה אנהי מתאימה לאהרון,

ולפונצ'ו כי הם צריכים קטנה ויפה כזו.. זה ממש יפה.. בגלל זה הרבה אוהבים את הזוגות האלו במיוחד את אהרון ואנהי.. אין מה לאמר- זה יפה. חוץ מזה רואים שהיא אחת שכל הבנים בסיבתה חולים עלייה..

Hadas 87

New member
אנהי קטנה?

חחח למה כולם אומרים שאנהי קטנה? חח מה אני לא רואה טוב או משהו? *מתחילה לפחד* חח היא נראת לי בגודל נורמלי לגמרי, היא נראת בגודל של בחורה בת 20, היא לא קטנה. דולסה לא נראת יותר גדולה. אם אני לא טועה היא יותר נמוכה. אבל יש מצב שאני טועה כי עד לפני כמה זמן חשבתי שדייגו ממש נמוך פתאום אני רואה הוא מאוד גבוה חחח

eveligne406

New member
אוקי, אז מה אני בעצם חושבת על דולסה

אני חושבת שדולסה היא אישה סקסית, יפה , עם גוף מהמם. יש לה קול מקסים שאותי הוא שבה לגמרי, היא מלאת חן, היא ילדותית ומתוקהה בדיוק כמו השם שלה. היא מוכשרת מאוד במשחק, בשירה וגם בריקוד. אני חושבת שהיא משחקת הרבה יותר טוב ממריצה את דמות המורדת..יש לה חוש לסטייל. בקטע שהיא הצטלמה לעיתון של בנים בתמונות כאלה והכל, אין לי כלום נגד זה אני חושבת שאלה החיים שלה, התמונות יצאו ממש יפה..ומוכיחות לכל אלה שאמרו שדולסה היא גברית - שהיא ממש ממש לא. בקשר לאיפור..יש לה איפור כבד , זה נכון, אולי לא הכי מחמיא לה...אבל זו דעתי בכל אופן. אני חושבת שיש לה גוף יפהפה וחזה מהמם שכל אחת הייתה רוצה, אם הוא טבעי בכלל. רואיםםםם??? אני לא אומרת שהחזה שלה עבר מאה אלף ניתוחים ושהיא נראית כמו מרילין מנסון עם האיפור המזוויע ששמים לה על העיניים כל היוווווםםםםם אני לא אומרת נתונים שהם לא נכונייםםם כי אני לא יודעעתת ואני לא אומרת בביטחון דברים שאני לא יודעת בוודאותת!! וטזה ההבדל הקטןןן והמזערי בין המעריצים של אנהי למעריצים של דולסה. דרך התבטאות.

חן, יצאת גברה (במובן החיובי חחחחח)

אני יודעת כמה את חולה על אנהי ומגיע לך צל"ש על זה שאת לא מלכלכת על דולסה, אני לא יודעת למה אבל למעריצים שאוהבים שחקן מסוים יש מנהג מגונה לשנוא את השחקן שעובד במקביל אליו, כל הזמן לחפש את הרע שבו במקום להודות שגם הוא מוכשר, אולי לא כמו ששון (שם בדוי
), אבל יש סיבה שגם שמחה (עוד שם בדוי
) לוהק לתפקיד, ויש סיבה שגם את שמחה מעריצים. אני מבינה שיש אחד שמעדיף את ששון על שמחה, ואני גם בטוחה שאם מישהו היה מלכלך על ששון אז המעריץ ישר היה קופץ ומלכלך על שמחה, אנשים, מתי תבינו שששון ושמחה הם חברים טובים והם תמיד הולכים ביחד? כנ"ל לגבי אנהי ודולסה

eveligne406

New member
אוקי, אז מה אני בעצם חושבת על דולסה

אני חושבת שדולסה היא אישה סקסית, יפה , עם גוף מהמם. יש לה קול מקסים שאותי הוא שבה לגמרי, היא מלאת חן, היא ילדותית ומתוקהה בדיוק כמו השם שלה. היא מוכשרת מאוד במשחק, בשירה וגם בריקוד. אני חושבת שהיא משחקת הרבה יותר טוב ממריצה את דמות המורדת..יש לה חוש לסטייל. בקטע שהיא הצטלמה לעיתון של בנים בתמונות כאלה והכל, אין לי כלום נגד זה אני חושבת שאלה החיים שלה, התמונות יצאו ממש יפה..ומוכיחות לכל אלה שאמרו שדולסה היא גברית - שהיא ממש ממש לא. בקשר לאיפור..יש לה איפור כבד , זה נכון, אולי לא הכי מחמיא לה...אבל זו דעתי בכל אופן. אני חושבת שיש לה גוף יפהפה וחזה מהמם שכל אחת הייתה רוצה, אם הוא טבעי בכלל. רואיםםםם??? אני לא אומרת שהחזה שלה עבר מאה אלף ניתוחים ושהיא נראית כמו מרילין מנסון עם האיפור המזוויע ששמים לה על העיניים כל היוווווםםםםם אני לא אומרת נתונים שהם לא נכונייםםם כי אני לא יודעעתת ואני לא אומרת בביטחון דברים שאני לא יודעת בוודאותת!! וטזה ההבדל הקטןןן והמזערי בין המעריצים של אנהי למעריצים של דולסה. דרך התבטאות.

HEN0121

New member
צודקת ב100 אחוז

עם אתם מלכלים אז תלכלו בתרבות וגם תגידו דברים נכונים

pablo111

New member
עוד פעם ריב אייל וחן הגזימו קצת

בואו נסיים את זה פה דיי בבקשה דיי לא כייף בפורום עם כל הריבים האלה

Pollitaaaaaaa

New member
לא !

צריך לשפוך הכל! ואז.......!!! ככה אחריי שנשפוך הכל! אזזז כבר לא יהיה מה לאמר! ויפסקו הריבים

pablo111

New member
נשמה תמיד יהיה מה לומר זה ממש בושה

איך אתם משמיצים אנשים אני לא מעוניית ללכך למרות שבא לי אני לא ירד לרמה של להשפיל אדם ודבר קטן כל אחד ואחד בלהקה מוכשר ולא אנהי עושה את הלהקה אלא פונצ'ו דולסה כריסטופר אנהי כריסטיאן ומאיטה הם עושים את הלהקה ולכל אחד יש קול יפה ויחודי לו אז דיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

kendygirl

New member
חחחחחח

זה פשוט מצחיק מה שקורה פה מסכנות דולסה ואנהי אם הם היו רואת מה שהוך פה הם היו מתות

Pollitaaaaaaa

New member
תקשיבו טוב (מעריצי דולסה!)

אבל ט-ו-ב! נשבר לי כבר,יא ראבק תפסיקו להמציא שטויות על אנהי רק כדיי שדולסה תצא טוב! מה אתם רוצים ממנה?!?!?! והאנרוקסיה שהייתה לה?! המחלה הזאת מצחיקה אותכם? זה נראה לכם כיף לחוות דבר כזה! אז רק שתדעו לכם – שאנהי יצאה מזה! וכבר על זה מגיע לה כתר שמעתם!?!?!?! היא כלכך מדהימה ואין שווה לה! היא הכי הכי יפה שיש! והכי מדהימההההההה!!! אתם רק אומרים שהיא הייתה חולה אנרוקסיה הא?! אבל את זה שהיא יצאה מזה! ועכשיו היא כלכך מצליחה,וכלכך יפה! ומוכשרת את זה אתם לא מזכירים!!!!! לפחותתתתתתתתתתתתתת תהיו אמיתיים עם לא איתנו,עם עצמכם לפחות!

eveligne406

New member
ספיר חבל..

על האנרגיות שלך. באמת. אם יש אנשים שלא הבינו את זה עד עכשיו, הם גם לא יבינו אם תסבירי להם עם תפוחים. פשוט ככה. הפיתרון היחיד הוא, שאנחנו לא נגיב לשטויות שהם אומרים. כי זה מה שהן. שטויות..

Pollitaaaaaaa

New member
את כלכך צודקת!

את כלכך צודקת! מי שלא מבין עכשיו כנראה לא יבין אף פעם! אבל נתתי להם ככה,הזדמנות אחרונה! לחזור בהם! ולהבין,שאנהי כלכך מתוקה! ולא רוצה שיפסיקו להעריץ את דולסה להפך, רק שיבינו........שלדבר על מחלה כזאת נוראית- בלי להזכיר את זה שאותו בנאדם שחלה בא יצאה ממנה בכזאת גבורה- זה לא יפה ! זה אפילו דוחה! ומגעיל! -חברה תבינו........... anahi- es nuestro
- para siempre!

TuTyBoP15

New member
חלאס../images/Emo70.gif חרשתם על האנורקסיה

טוב מה קרה
יודעים כולם שזו מחלה קשה ושלא נדע ממנה..ורק המחשבות על זה עושה חררה ודברים נוראיים לנפש.. אבל די לחרוש.. אתם כועסים על כולם שמזכירים לה את זה כל פעם בראיונות ואתם עושים את זה בעצמכם.. חלאססס... זה שהיא עברה מחלה קשה לא אומר שהיא יותר טובה או לא יודעת מה.. היא בנאדם נורא נחמד ואני מתה עליה..ת'אמת בזמן האחרון אני פשוט חולה עליה
אבל לא צריך להגזים..אתם לגמרי מגזימים עם ההערצות שלכם
מה תקפו עכשיו דעות על אחרים
הם לא חושבים ככה..סבבה
רוצים לריב על דעות לכו לכנסת.. אני ממש לא מבינה אתכם
זה ממש מגעיל מה שהולך פה
אתם רוצים שאנשים יעזבו את הפורום
הפורום הזה נורא חשוב לי ונקשרתי אליו ולכולם פה אבל בסוף קורה מצב שכבר אין חשק להיכנס לפה
אני לא מבינה למה השרשור הזה בכלל.. תמיד יהיה מה להגיד..אם נפרוק עכשיו הכל שומדבר לא יצא כי אז קורה מצב שרבנו פה על הדעות שלנו ועכשיו כולם מסוכסכים
הרבה אנשים יצאו מאנורקסיה..לא רק אנהי.. לא בגלל שהיא הייתה אנורקסית אז זה אומר שהיא יותר טובה מדולסה או ממאיטה או מאנחליקה או ממני או ממך
ממש לא.. כל בנאדם טוב בגלל עצמו ובגלל מה שהוא ובגלל האישיות שלו
בנאדם לא חייב לעבור דברים קשים בחיים שלו כדי להיות בנאדם טוב.. בלי עין הרע אני כמעט אף פעם לא עברתי רגע קשה בחיים שלי ואני בכל זאת בנאדם טוב..גמני סבלתי בחיים כמו כולם.. גם סבתא שלי חלתה במחלה קשה..גמני חשבתי על בולימיה..גמני נפגעתי מדברים.. אבל חלאססס דיי לחרוש
בגלל זה עכשיו צריך לעצור ת'עולם ואנהי הכי טובה
לא
תראו למשל את מיס עולם הישראלית לשעבר לינור אברג'יל.. למה אתם לא מעריצים
היא נאנסה..אוקיי
זה גם דבר נורא קשה שלא נדע מזה
היא עברה טראומה שתישאר לכל החיים..והיא השתקמה תראו אותה עכשיו..יפייפיה..מדהימה..אחת הנשים הכי יפות בתבל ואם תסלחו לי הרבה יותר יפה מכל השחקניות הספרדיות האלה.. מה איתה
היא לא טובה
למה כי היא לא משחקת בטלנובלה
זה עובר כל גבול הדיבורים הסתומים שלכם
אנהי יותר טובה דולסה יותר טובה חלאס.. ושלא תחשבו שיש לי משהו נגד אנהי..דווקא עכשיו אני אוהבת אותה יותר מאשר את דולסה אבל זה לא משבש לי ת'שכל
אני במקום אנהי מאוד הייתי נפגעת מזה.. אם הייתי אנהי הייתי חושבת שלהיות מעריצים זה לא להגן עליהם שמלכלכים עליהם.. זה לאהוב אותם בכל מצב ולא משנה מה אחרים יגידו ולכבד דעות של אחרים
אז תתבגרו כבר

למעלה