עד כאן

x x l

New member
אז מה אני חושב על אנהי

אין לה יופי טבעי בגרוש זה הכל ניתוחים שיניים תותבות חזה מסיליקון הרמת לחיים ואני ל רוצה לדמיין עוד איזה ניתוחים היא עברה לשינוי המראה זה כמו לצאת עם בובת פלסטיק היא רזה יותר מידי והגוף שלה לא משהו בכלל זה כמו לצאת עם ילדה בת 5 היא נמוכה וכולה קטנה ויש לה קול מרגיז לא כשהיא שרה כשהיא מדברת היא מלאה איפור והיא בכלל לא משהו בלי איפור היא חיוורת ולבנה כמו סיד היא לא מתקרבת לדמות שלואיסנה שיחקה את מיה זה היה פרפקט עשתה אותה בצור מושלמת וגם התאימה לתפקיד אבל אנהי בכלל לא מתאימה לתפקיד היא נראת גדולה בפנים וקטנה בגוף הדבר הטוב אצלה זה שהיא שרה יפה

HEN0121

New member
לא מסכימה

אתה לא פגשת את אנהי במציאות והיא 1.65 ותעשה לי טובה זה לא קטנה היא לא עשתה חזה מסיליקון היה לה אבל הורידו לה כי היו לה בעיות רפואיות ואני חושבת שאתה צריך להתבייש כי עכשיו כל הבנות שעברו אנורקסיה שלא נדע פגעתם בהם מאוד כי השיניים של אנהי הם לא תותבות רק העלו אותם טיפה למעלה בכדי לחזק להם את החנייכים כי הם היו חלשות בתקופת של האונורקסיהה והיא לא מלאה איפור מי שמלאה איפור זאת דולסהההההה

eveligne406

New member
אתם רואים למה אני מתעצבנתתת????????

והנה לכםם דוגמה חייהההה, למישהו שלא יודעעע בכלל על מה הוא מדבר, ובגלל זה אנשים יורדים לרמות נמוכות ומתחילים לקלל. אתם פשוט אומרים דברים לא נכוניםםםם לעזאזל איתך, אתה ראית את הדו"ח הרפואי של אנהיי???? מי אתההה בכלל , שתגיד איזה ניתוחים אנהי כןן עשתה ולאא עשתה, ואם היא מלאכותית אול אאא מי אתה בכלל?????????????? תסביר ליי כי אני רוצה לדעתת מאיפה הביטחון הזה, לומר על מישהי שבסך הכל נותנת ומשקיעה הכל מעצמה, שהיא לא טבעית ושהיא עברה ניתוחים שהיא כמו בובת פלאסטיק, ואני לא רוצה לפתוח תפה על דולסה באמ תשלא.

HEN0121

New member
בדיוק

אני אמרתי מה שאני חושבת על דולסה ואני אמרתי תאמת אמרתי לדעתי איך היא בטבעי לא אמרתי שהיא לא טבעית וחן אני חושבת שהגיעה תזמן שכולנו נתפתח את הפה כי הם לא מתביישים לעשות את זה

Pollitaaaaaaa

New member
באמת!?!?

סליחה אבל אנהי, עושה את RBD רק שתדע לך! והיא עושה את מיה פי 194958505 יותר טוב מלואיסנה! היא כזאת מותק! ואנהי היתה א-נ-ו-ר-ק-ס-י-ת אתה יודע מזה אומר1?!?! נפלו לה השיניים! היא עשתה רק ניתוח 1 של השיניים! ואז מה עם היא עשתה סיליקון מי לא עושה היום!?!?! בגלל שהיא מפורסמת זה אסור?!!? דולסה לא טבעית בגרוש זה א' איזה מהפך היא עוברת מזה שהיא בלי איפור לזה שהיא עם איפור! נכון שהיא יפה ואני לא אומרת שלא! אבל גם עוד 10 ניתוחים דולסה לא תגיע לרמה של היופי והאופי של אנהי המלכה! שמעת!? מה אתה בכלל מעריץ אמיתי?! שמעריץ את דולסה בגלל הציצים והגוף שלה?! זה מעריץ זה!? זה ממש לא מעריץ! מותק – שקול מילים! אנהי ה-מ-ל-כ-ה שמעעעעעתת!?!?!?!?

Pollitaaaaaaa

New member
טעיתי!

בעצם בכלל לא נפלו לה השיניים מותק!!!!! הייתה לה נסיגה,החינכיים עלו למעלה!!!! אז עשו ניתוח להורדת חניכיים אז מה??!?!!? אני לא מאמינה שירדת לרמות של האנורקסיה!!!

x x l

New member
אמרתם לשפוך הכל אז שפכתי הכל

ודולסה יפה בכל מצב זה לא רק הציצים והגוף המודלם זה הכל היא יפיפיי מה רק לכן מותר לרדת על דולסה אז לא אנהי לא כל כך מושלמת כאילו שאתן יודעות איזה ניתוחים היא לא עברה חחחחחחחחח דולסה יפה גם בלי איפור שונה אבל יפה והיא מכניסה את אנהי בכיס הכי קטן שלה וכל הכבוד לדולסה שמצטלמת איפה שבא לה ולא דופקקת חשבון והיא לא זולה היא פצצה מהממת ויפה יש לה גוף יפה אז למה לא

eveligne406

New member
אתה יכול להגיד מה שבא לך..

שנינו יודעים..שאנהי לא עברה שום ניתוח מתוך בחירה...היא בסך הכל דאגה לאסתטיות שלה...שיש כאלה שגם את זה לא עושים. אז פשוט תמשיך לדבר אל האוויר. ועוד אחר כך אומרים שהמעריצים של אנהי אשמים.

TuTyBoP15

New member
אתם סתם מבזבזים את הזמן שלכם..

במקום לעסוק במה שאתם אמורים לעסוק
לימודים, חברים, אהבות, הנאות אתם מבזבזים את הזמן שלכם על ריבים
אני לא יודעת מה דולסה ואנהי עשו בגוף שלהם אבל אם עשו ניתוחים הרבה מסתירים את זה.. עובדה גלית גוטמן למשל עשתה הרבה ניתוחים ועד שהיא לא אמרה אף אחד לא ידע.. אבל היא לא אמרה איזה חחח

HEN0121

New member
יאלה דיי להמציא דברים

ודולסה בכלל לא יפה לדעתייי לפחות עיינים קטנות אף למעלה(פיגי של חזיר) וכמה שאני מנסה לדבר בתרבות אבל אתה לא נותן לי

HEN0121

New member
אגב תביע דעה

בצורה מכובדת ומביאים דעה על עובדות לא על משהו שמנחשים איזה חוסר בגרות

Pollitaaaaaaa

New member
טטטטטטחחחחחחחחחח

מה אתה אומר?! מוזר לא? אז למה דווקא אנהי נבחרה לפנים הכי יפות במקסיקו? ולא דולסה?! חחחח.......הגוף של אנהי מדהים והוא פי 20 יותר על של דולסה!!! ועדיןן לא העלת לי את הפיוז אבל אתה ככה קרוב כדיי שאני יפתח עד דולסה! באמת וכשאני פותחת אין רחמים! אני לא כלכך שמה על מה שאתה אומר למה אנהיייייייייי מדהימה! וכל מה שאתה אומר הוא שקרי, ודברים שקריים לא לוקחים ללב! היא יפה ומדהימה בכל מצב והאופי שלה מדהים! והקול שלה,בלי הקול שלה RBD לא שווה גרוש! הבנת!??!?!?!? כי היא עושה קולות רקע כאלה מדהימים! ותאמין לי שעם דולסה הייתה שרה סלוואמה זה לא היה הופך ללהיט! זה הפך ללהיט בגלל שאנהי שרה אותו! כי אנהי היא א-מ-י-ת-י-ת הבנת!?

HEN0121

New member
באמת לא כדאי לכם שבסי תפתח תפה

כי אז היא לא תנוח (בגלל זה אני מתה עליה חח)!!!!

eveligne406

New member
וכאןן קבור הכלב.

כל ה"מעריצים" כי אני לא מדברת על כולם יש פה כמה חברה בוגרים שיודעים מה זה להעריץ בן אדם ולא את הציצים שלו, אתם פשוט ממציאים דברים לא נכונים..ובגלל זה נובעים כל הריבים...רק בגלל זה. אני בטוחה שאם תגידו דברים נכונים ומאומתים שלא נראים לכם, שאתם לא אוהבים באנהי, אני אומרת לכם, שאני אכבד את זה. ואני בטוחה שככה גם כל המעריצים של אנהי בפורו הזה.

HEN0121

New member
באמת כאן קבור

חוץ מזה אני רואה שהוא השתתק כי הוא הבין שהוא טעה לפחות אני מקווה!! ואני מקווה שאין פה בנות שנפגעו מהתנהגות שלו(בנוגע לאנורקסיה וכו..)

סוכריה16

New member
הוא סתם.. הוא נעל

שום תירוץ שהוא נתן לא מדבר! אולי רק של הקל.. סבבה אבל שיפסיק להשתמש בתירוץ הניתוחיםם!! אפשר לחשוב.. האי סה"כ בת 21 ועשתה ניתץוח אחד?! למה הוא מדבר לי להבין בכלל!?!?!?! זה כנראה מפריע לו כי הוא יודע שהיא יפה טבעי- ובנתיים דולסה זו ששמה הכי הרבה איפור.. אז הכל בולשיטטטט ונכון- היא נבחרה לפנים הכי יפות.. היא הייתה מקום 23 ודולסה 27.. אהמ אהמ...

eveligne406

New member
נכוןןןן

מילא אם היית אומר דברים נכוניםםם עוד הייתי מקבלת את זה. אבל לאא אתה פשוט ממציא דברים, זה רק מוכיח, שאין לכם מה לומר על השלמות. פשוט איןןןןןןן

למעלה