עד כאן

HEN0121

New member
תשתתפי בבקשה

בבקשה בתור מעריצה של דולסה אני רוצה לדעת מה מפריע לך בי בתור מעריצה של אנהי

סוכריה16

New member
אבל למה לך לשקר?!? תגידי

כי אחר כך זה יצא בכל אופן... זה יוצא לך בעקיצות וכל השאר.. בדרך הזו לא תצטרכי כי נהיה גלויות ונגדע מה כל אחת חושבת.. אוז לא נצטרך להיות מזויפות!! אני ארשום.. וזה יהיה לכם קצת אבל זה יעשה לי יותר טוןב כי יש דברים שאני מרגישה שאני משקרת לגביהם.. ואני לא רוצה.. אני שונאת לשקר

eveligne406

New member
המעריצים של דולסה לא מעצבנים..

מעצבנים אותי אנשים, שמזלזלים באנהי, ומנצלים את האנורקיסה שלה כדי לרדת עליה ולפגוע בה. אומרים שהיא לא טבעית, אומרים שהיא נראית זקנה ומבוגרת, ומלאכותית. וזה מגעיל אותי האנשים האלה. מגעיל אותי. ונמאס לי לצאת במאבקים מעייפים ומתמשכים בלהוכיח ולדקלם את הדוח הרפואי של אנהי שמוכיח שהיא לא עברה ניתוחים קוסמטיים, ושהניתוח שלה בשיניים הוא בגלל סיבה רפואית ויש אנשים שגם לזה לא דואגים. זה נראה לי פתטי ומטומטם, אז בזמנו הרגשתי מן מחוייבות מסויימת בתור מעריצה להגן על אנהי. אבל עם הזמן הבנתי שלאנשים כאלה לא צריכים להתייחס בכלל, הם לא שווים את זה. ואני יודעת שאני מעריצה של אנהי...ואני לא צריכה להוכיח את זה ע"י התייחסות לאנשים שאפילו לא שווים מילה...

pablo111

New member
למה סתם להגיד

כשיצאה הבובה על אנהי כל המעריצים של דולסה תמכו באנהי ואמרנו שהם חלאות שהוציאו בובה כזאת אף אחד לא צחק על האנורקסייה שלה

eveligne406

New member
לא אמרתי סתם..

אני אפילו אמרתי שלא מעצבנים אותי מעריצים של דולסה..מעצבנים אותי אנשים כאלה בכלל. אז פעם או כמה פעמים יוצא שאותו אדם הוא גם מעריץ של דולסה. אבל לא האשמתי אתכם כמעריצים של דולסה בכלום.

HEN0121

New member
צודקת

אבל מה שכואב לי שבדרך כלל מי שאומר את זה אלה המעריצים של דולסה גם אני חושבת על דולסה דברים שאני לא רוצה להגיד פה ואני לא יפתח תפה כי אני יודעת שיש פה מעריצים שלה ואני לא רוצה שיעזבו תפורום בגלל זה

סוכריה16

New member
כולם שותקים!? אני אתחיל

כדי לא תמיד לשתוק שאני לא מסכימה עם משוו אני חושבת שלדולסה יש קל של כבשה (כן.. זה מעצבן אותכם לקרוא.. אני יודעת.. אבל תנשמו עמוק.. ) ושלגוף שלה אין צורה מושלמת.. ושהיא מתלבשת לא יפה למלא מקומות, ויותר מידי חשוף, ומה שהיא עשתה לפונצ'ו רע, שבלי איפור היא לא כזו יפה... אגב אני לא אוהבת איך שהיא מצטלמת האי נראית זולה מידי.. והיא לא! היש לה יופי עדין ושהיא מנסה לצאת גסה.... בקיצור היא צריכה לשמור קצת על הכבןוד ולא להצטלם לדברים של בנים... יש לה לפעמים יופי מוסלמיפ0 בסגנון האחד.. אבללל זה מתקשר לדברים הטובים זהו. זה מה שאני חושבת. הדברים הטובים- היא מדהימה. באמת אבל לא יפה לה יותר מידי שחור אני מסתכלת ואומרת "וואיי כמה שחור יש עלייה !!" נגיד ב 406 בקושי היה- ב 406 היא נראתה הכי טוב, אבל גם היום, וקיצור האי סקסית נורא ואני חושבת שהאי משחקת מדהים אני תמיד בוכה איתה. היא חמודה, וחבל שהיא פופונצ'ו לא יחד. כיא ני מעדיפה אותו עם מישהו שאני אוהבת מששאר מישהו שבכלל לא תרשמו אותו הדבר על אנהי... תפרקו הכל ואז אני מקווה שלא יהיו ריבים. כי אני גלויה איתכם- וזה מה שאני חושבת על דולסה..

HEN0121

New member
את באמת רוצה שאני אגיד מה אני חושבת

על דולסה? אני לא רוצה לפגוע במעריצים שלה?

HEN0121

New member
אוקי

מה שאני חושבת על דולסה זה שהיא יותר מידי מצלמת כזולה היא מצלמת נורא חשוף ולעיתוני גברים שכל החזה שלה בחוץ, שהיא שמה מלא פוש אפ שהיא בכלל לא יפה העיינים שלה כל כך קטנות האף שלה עולה למעלה(אף חזיר כזה) אין לה שפתיים משהו והפנים שלה לא יפות בשיער היא תקעה מלא צבע ותוספות שיער יש לה גוף מלא וחסר פרופורציות הקול שלה הורס את השירים של רבלדה והוא בכלל לא יפה היא הורסת את הדמות של מריצה כי מריצה אמורה להיות מרדנית לא לנטעות לצד של הפרחה ולהתלבש עם חציאות מיני כל החיים היא לא יודעת להתלבש במציאות ושמה יותר מידי חשוף בכדי להרגיש יפה היא חושבת שעם ממו הזה היא תצליח לגרום לפונצו לקנאות והוא ממש לא אוהב אותה היא שמה מלאא איפור ובטבעי היא לא יפה בגרוש. מצטערת שלא פיסקתי ורשמתי מהר כי הייתי צריכה לשחרר את זה והדבר הטוב זה שהיא שיחקה יפה את מרסלה

Pollitaaaaaaa

New member
../images/Emo41.gifהדעה ש ל י ../images/Emo41.gif

בתור מעריצה - של א-נ-ה-י! אני חושבת , שאין מה להשוות ביופי! כי הם נורא שונות! דולסה יותר גסה ואנהי עדינה כזאת,יש לה יופי הרבה פחות גס! ומעריץ אמיתי לדעתי,לא מעריץ בנאדם בגלל איך שהוא נראה אלא בגלל מי שהוא ואל תגידו לי "את לא מכירה אותה אישית" אני לא צריכה! אני יודעת איזה בנאדם מדהים היא! ותשאלו את evelinge406 אוסאהה חן! היא מבינה אותי!!!! כי דיברנו על זה! אני בחרתי להעריץ ולאהוב את אנהי ולא דולסה בגלל מי שהיא! ובגלל שאני מרגישה הזדהות עם הדברים שעוברים עליה! ומרגישה שהיא אמיתית מאד! - לכל מעריצי דולסה- שהם התחברו יותר לדולסה! ולבנאדם שהיא,זאת זכותכם המלאה! ואני אפילו שמחה מאד בשבילכם! כי דולסה מדהימההההה והיא נורא נורא יפה! ואני חושבת שגם היא נורא מיוחדת, אבל אני פשוט אוהבת יותר את אנהי זה הכל......! ואני חושבת שהרבה יסכימו איתי על זה,כי תכלס זה מה שקורה כאן! השוואת על יופי,שאין בכלל טעם לעשות כאלה השוואות! כי היופי כלכך שונה! מעריץ אמיתי יעריץ בנאדם בגלל מי שהוא ולא בגלל איך שהוא נראה- זאת דעתי =)

HEN0121

New member
אני חושבת שאף אחד לא מבין פה

למה אני מעריצה של אנהי בגלל שאנהי בשבילי היא מודל לחיקוי אני לא מדברת על היופי המהמם שלה אני מדברת על כל מה שהיא עברה בחיים שלימד אותי המון דברים על כל החוכמת חיים שלה על האופי המדהים שלה על מה שהיא לימדה אותי באמצעות מה שהיא עברה

eveligne406

New member
ספיר צודקת...

הרי בהשוואות על יופי לעולם לא נגיע להחלטה...כי זווו לאאאא הפואנטה כאן. לכל אחד יש חיבור שונה עם אנשים שונים וזה...לגיטימי . אין מה לעשות. כל העניין זה לדעת לשמור על הפה, לדעת לא לפגוע ולהביע דיעה תוך כדי התחשבות במי שיקרא את זה היום, מחר או בכל זמן...

למעלה