או "פוןנצ'ו או כריסטופר" אנשים1 אני לא נכנסת לכאן ומשקיעה אנרגיות בשביל לראות את השטויות האלו ולהתרגז! יאללה תשנו תהתנהגות שלכם!! אתם ממעיטים מהרבה אנשים יפים בסדרה בגלל זה שאתם כל כך עסוקים באנהי ודולסה.. בעיקר בדולסה וממעיטים בכל השאר..
כל אחד ירשום מה מציק לו במעריצים של דולסה, והשניים באנהי (כB"ל פונצ'ו וכריסטופר) ואז- על זה נחשוב איך לא לחזור על השטויות האלו- כי אתמול דיברתי עםילדה שלא נכנסת לפה בגלל זה, והיום גיליתי עוד ילדה וזה פשוט חבל!!
שכשאומרים ומבליטים את אנהי(וזה רוב הפעמים עם לא ת מיד) הם ישר רצים להגיד שאמרו משהו על דולסה טוב יותר וכשיש שמועות שפונצו ואנהי חברים הם כל כך מאוימות ומדגישות מלא פעמים שהם חברים ואני כל כך צוחקת עליהם זה מה שמראה לי שהם פוחדות שזה נכון וזה יכול לקרות. תאמינו לי שהפורום הזה הפך לגן ילדים ואני מצטערת בשביל ברונו וגבי שצריכים להייות הגננים פה ממש לא נעים להכנס לפה כבר
את יודעת שאני חושבת שאת חמודה מאז ששמת לי את התמונות של הרנסטו אבל זה נמאס שאת כל כך אומרת אנהי יפה אבל דולסה..... חוץ מזה את כל כך אובססיבית לגבי פונצו ודולסה שזה כבר מפחיד אותי!!! את כל הזמן מדגישה כמה דולסה הכי טובה ואני חושבת שטעית בפורום כי זה לא פורום ששייך לדולסה !!!! ויש לי עוד כמה דברים אבל אני צריכה להיזכר בהם
אני לא אובססיבית פשוט אני כל כך רוצה שיחזרו כי אני אוהבת אותם יחד ועם הוא יצא עםאנהי שיצא איתה פשוט אני לא חושבתשזה יקרה כי אנהי חברה של דולסה והיא בחיים לא תצא עם החבר שלה לשעבר .אנהי ופונצ'ו אוהבים כידידים וזה נחמד הם בכלל כולם חברים טובים וטוב שככה ובקשר לדולסה ואנהי אני אך פעם לא אמרתי כלום על אנהי עם תמצאי שרשמתי משהו רע על אנהי אני מורידה את הכובע
תביני דולסה ופונצו לא יחזרו יש לה חבר חדש!! ובטח שאנהי יכולה לצאת עם חבר של דולסה לשעבר כי דולסה כבר לא אוהבת את פונץ והוא לא אוהב אותה. אני לא אמרתי שאמרת משהו רע על אנהי אני אמרתי שרשמת שאנהי יפה אבל תמיד הדגשת כמה דולסה לדעתך יותר יפה