עד כאן

סוכריה16

New member
הפורום נהיה "אנהי או דולסה"

או "פוןנצ'ו או כריסטופר" אנשים1 אני לא נכנסת לכאן ומשקיעה אנרגיות בשביל לראות את השטויות האלו ולהתרגז! יאללה תשנו תהתנהגות שלכם!! אתם ממעיטים מהרבה אנשים יפים בסדרה בגלל זה שאתם כל כך עסוקים באנהי ודולסה.. בעיקר בדולסה וממעיטים בכל השאר..

סוכריה16

New member
בקיצורררררררררררר

דיייייייייי לריב על שהטויות האלווווווו! אני שאני כל כך אוהבת לרהתווכח עם אנשים שלא חושבים כמוני, אנייי התייאשתי כבר

סוכריה16

New member
אוקיי.. בואו נדברררררררררר

כל אחד ירשום מה מציק לו במעריצים של דולסה, והשניים באנהי (כB"ל פונצ'ו וכריסטופר) ואז- על זה נחשוב איך לא לחזור על השטויות האלו- כי אתמול דיברתי עםילדה שלא נכנסת לפה בגלל זה, והיום גיליתי עוד ילדה וזה פשוט חבל!!

סוכריה16

New member
תגידו את המפגמות-

ודברו ישיררות תגדירו מה אתם לא אוהבים בבן אדם..! זה שלב א'

HEN0121

New member
מה שמציק לי במעריצים של דולסה זה

שכשאומרים ומבליטים את אנהי(וזה רוב הפעמים עם לא ת מיד) הם ישר רצים להגיד שאמרו משהו על דולסה טוב יותר וכשיש שמועות שפונצו ואנהי חברים הם כל כך מאוימות ומדגישות מלא פעמים שהם חברים ואני כל כך צוחקת עליהם זה מה שמראה לי שהם פוחדות שזה נכון וזה יכול לקרות. תאמינו לי שהפורום הזה הפך לגן ילדים ואני מצטערת בשביל ברונו וגבי שצריכים להייות הגננים פה ממש לא נעים להכנס לפה כבר

HEN0121

New member
ומשהו לאור

את יודעת שאני חושבת שאת חמודה מאז ששמת לי את התמונות של הרנסטו אבל זה נמאס שאת כל כך אומרת אנהי יפה אבל דולסה..... חוץ מזה את כל כך אובססיבית לגבי פונצו ודולסה שזה כבר מפחיד אותי!!! את כל הזמן מדגישה כמה דולסה הכי טובה ואני חושבת שטעית בפורום כי זה לא פורום ששייך לדולסה !!!! ויש לי עוד כמה דברים אבל אני צריכה להיזכר בהם

pablo111

New member
תקשיבי

אני לא אובססיבית פשוט אני כל כך רוצה שיחזרו כי אני אוהבת אותם יחד ועם הוא יצא עםאנהי שיצא איתה פשוט אני לא חושבתשזה יקרה כי אנהי חברה של דולסה והיא בחיים לא תצא עם החבר שלה לשעבר .אנהי ופונצ'ו אוהבים כידידים וזה נחמד הם בכלל כולם חברים טובים וטוב שככה ובקשר לדולסה ואנהי אני אך פעם לא אמרתי כלום על אנהי עם תמצאי שרשמתי משהו רע על אנהי אני מורידה את הכובע

HEN0121

New member
כנסי

תביני דולסה ופונצו לא יחזרו יש לה חבר חדש!! ובטח שאנהי יכולה לצאת עם חבר של דולסה לשעבר כי דולסה כבר לא אוהבת את פונץ והוא לא אוהב אותה. אני לא אמרתי שאמרת משהו רע על אנהי אני אמרתי שרשמת שאנהי יפה אבל תמיד הדגשת כמה דולסה לדעתך יותר יפה

pablo111

New member
נכון כי זו דעתי כמו שאת אומרת

כל אחד ודעתו את אומרת שדולסה מכוערת אני אף פעם לא היתיחסתי כי אני יודעת שהיא לא אבל אני אף פעם לא אמרתי שאנהי מכוערת זה ההבדל הקטן

סוכריה16

New member
ברור שאמרת חחח

לא רק זה אמרת גם שהיא דומה לסוס, הויא מכוערת- ושמת תמונה שלה ואמרת "יאא כמה שהיא מכוערת" ותמונה במצב ממש גרוע שלה. אמרת.

HEN0121

New member
אני אמרתי דבר כזה על דולסה

אניי? אף פעם לא חשבתי שהיא דומה לסוס

HEN0121

New member
מתי אני אמרתי שדולסה מכוערת?

שמעריצי דולסה לכלכו על אנהי ולזה אני לא מוכנה והגיע הזמן שבאת אני יגיד את כל מה שאני חושבת עליה

למעלה