חלאס../images/Emo70.gif חרשתם על האנורקסיה
טוב מה קרה
יודעים כולם שזו מחלה קשה ושלא נדע ממנה..ורק המחשבות על זה עושה חררה ודברים נוראיים לנפש.. אבל די לחרוש.. אתם כועסים על כולם שמזכירים לה את זה כל פעם בראיונות ואתם עושים את זה בעצמכם.. חלאססס... זה שהיא עברה מחלה קשה לא אומר שהיא יותר טובה או לא יודעת מה.. היא בנאדם נורא נחמד ואני מתה עליה..ת'אמת בזמן האחרון אני פשוט חולה עליה
אבל לא צריך להגזים..אתם לגמרי מגזימים עם ההערצות שלכם
מה תקפו עכשיו דעות על אחרים
הם לא חושבים ככה..סבבה
רוצים לריב על דעות לכו לכנסת.. אני ממש לא מבינה אתכם
זה ממש מגעיל מה שהולך פה
אתם רוצים שאנשים יעזבו את הפורום
הפורום הזה נורא חשוב לי ונקשרתי אליו ולכולם פה אבל בסוף קורה מצב שכבר אין חשק להיכנס לפה
אני לא מבינה למה השרשור הזה בכלל.. תמיד יהיה מה להגיד..אם נפרוק עכשיו הכל שומדבר לא יצא כי אז קורה מצב שרבנו פה על הדעות שלנו ועכשיו כולם מסוכסכים
הרבה אנשים יצאו מאנורקסיה..לא רק אנהי.. לא בגלל שהיא הייתה אנורקסית אז זה אומר שהיא יותר טובה מדולסה או ממאיטה או מאנחליקה או ממני או ממך
ממש לא.. כל בנאדם טוב בגלל עצמו ובגלל מה שהוא ובגלל האישיות שלו
בנאדם לא חייב לעבור דברים קשים בחיים שלו כדי להיות בנאדם טוב.. בלי עין הרע אני כמעט אף פעם לא עברתי רגע קשה בחיים שלי ואני בכל זאת בנאדם טוב..גמני סבלתי בחיים כמו כולם.. גם סבתא שלי חלתה במחלה קשה..גמני חשבתי על בולימיה..גמני נפגעתי מדברים.. אבל חלאססס דיי לחרוש
בגלל זה עכשיו צריך לעצור ת'עולם ואנהי הכי טובה
לא
תראו למשל את מיס עולם הישראלית לשעבר לינור אברג'יל.. למה אתם לא מעריצים
היא נאנסה..אוקיי
זה גם דבר נורא קשה שלא נדע מזה
היא עברה טראומה שתישאר לכל החיים..והיא השתקמה תראו אותה עכשיו..יפייפיה..מדהימה..אחת הנשים הכי יפות בתבל ואם תסלחו לי הרבה יותר יפה מכל השחקניות הספרדיות האלה.. מה איתה
היא לא טובה
למה כי היא לא משחקת בטלנובלה
זה עובר כל גבול הדיבורים הסתומים שלכם
אנהי יותר טובה דולסה יותר טובה חלאס.. ושלא תחשבו שיש לי משהו נגד אנהי..דווקא עכשיו אני אוהבת אותה יותר מאשר את דולסה אבל זה לא משבש לי ת'שכל
אני במקום אנהי מאוד הייתי נפגעת מזה.. אם הייתי אנהי הייתי חושבת שלהיות מעריצים זה לא להגן עליהם שמלכלכים עליהם.. זה לאהוב אותם בכל מצב ולא משנה מה אחרים יגידו ולכבד דעות של אחרים
אז תתבגרו כבר