עד כאן

אני מסכימה איתך! גם אני מרגישה בגנו

*גנון! זה יותר גרוע מגםן ילדים! אז כולה אמרתי שנכון יש לי בעיה עם יובל אבל אני יפתור את זה איתה לבד! תותישקה אל תדאגי אנחנו כבר נדבר ונסדר את הענינים! אבל כאילו למה להתערב! יצא מזה עוד ריב בקטנה! כאילו תלמדו לא תמיד להתערב ולהגיב תתאפקו! אני מאמינה שאין כאן מישהו מתחת לגיל 12 וילדים בני 10 יותר בוגרים ממכם! נו באמת!!! תראו כל מה שכתבתי בשרשור של דיעקלה! וברונו אתה הראשון שתקבל מכות חסר לך להתפטר! אל תברח מהבעיות... תנסה לפתור אותם

TuTyBoP15

New member
סוניה כנסי

את אומרת למה להתערב ואת מתערבת.. את לא יכולה לשפוט את יובל בגלל שיש לך בעיות איתה.. תסכימי איתי שנטע לא טלית שכולה תכלת והיו לה פה הרבה ריבים
היא לא יודעת לרסן את עצמה.. זה היה קטע ממש מסריח שתקפת את יובל.. וזה ממש לא נחמד..אני מבינה מה היא מרגישה כי גם לי היו ריבים בפורום אחר.. את סתם מגינה על נטע כי היא חברה שלך ויובל פחות.. את לא ראית את הריב וגמני לא אז אין לנו זכות להביע דעה בנושא..

השתגעת?

זה בכלל לא קשורק לנטע אני ויובל! אני חושבת שיובל מבינה טוב מאוד למה אני מתכוונת! אולי לא מודה בזה אבל היא יודעת! הקיצר את הענינים איתה אני כבר יסדר בנינו! ואני ויובל היינו חברות אבל היא נורא איכזבה אותי!@ ואני חושבת שלא תקפתי רק אמרתי את דעתי! מתי תבדילו בין דעה לתקיפה? מתי? זה הבעיה בפורום הזה! לא מקבלים כאן דעות של אנשים! בקשר לנטע נכון היא עצבנית אבל במקרה הזה היא לא היית אשמה בכלל!!!!!

TuTyBoP15

New member
אנחנו נבדיל שאת תתחילי לכתוב

הודעות שנשמעות כמו דעה ולא תקיפה.. וסוניה מאמי אני לא רוצה להתכסך איתך אז נסגור את זה כאן

TuTyBoP15

New member
אני מרגישה הורה חחחחח

גם אותי ממש מעצבן הריבים פה... תראה בפורומים אחרים אף פעם לא היה ריב כמעט..כמו טלנובלות, אופנה, לימודים ושיעורי בית, בראד פיט, קלי קלארקסון, מזה?????????????????????? הם צריכים ללמוד שעם ריבים שומדבר לא הולך
זה נמאס.. אני ממש מתעצבנת שאני רואה ריבים.. אי מזה אוהבת להיכנס לפורום אבל לפעמים כבר לא בא לי..

eveligne406

New member
לא צריך לארגן שום סולחות..

שהן יסתדרו לבד. זה לא הגיוני שכל הפורום יתנהל על ריבים בין קבוצה קטנה של אנשים...זה גוזל מכם (המנהלים) יותר מדי אנרגייה, וזה דבר שולי שלא צריך בכלל להיות במסגרת הפורום...שהן ידברו על זה לבד ביניהן.

להרגיע את הרוחות

בגלל השרשור של דיקלה שגרם לריבים, החלטתי שנעשה שרשור דומה רק בדיוק ההפך, בשרשור הזה נכתוב רק דברים טובים על השחקנים, ומי שאין לו משהו טוב להגיד על אחד מהם שפשוט ידבר על האחרים, ודיר בלאק אם מישהו פה מקלל אחד מהשחקנים
אל תעצבנו אותי

טוב מתחילה

אנהי- טוב הבחורה פשוט מושלמת, מהפעם הראשונה שרראיתי אותה חשבתי לעצמי אם זה בנאדם אמיתי או שזאת אשלייה שערכו במחשב, לבחורה יש את העיניים הכי יפות שראיתי אי פעם, כל תסרוקת שהיא רק תעשה תתאים לה, יש לה את הגוף הכי מושלם בעולם, אין לה גרם אחד מיותר, היא שחקנית מדהימה, אני אוהבת איך שהיא מכניסה מעצמה לדמות ואיך שהיא משחקת טבעי וצוחקת מכל מיני פאשלות שקוראות לה, היא עושה את זה מושלם ובמיוחד עם אנחליקה שמשחקת גם בטבעיות וצוחקת כמעט כל הזמן, חולה על שתיהן
הקול שלה הוא אחד הקולות הכי מדהימים בעולם, יש לה קול מושלם, היא לא מזייפת בגרוש ולא סתם נתנו לה חצי מהסולואים של הלהקה. היא רוקדת מצוין ואני גם רואה בראיונות איך שהיא בנאדם משוחרר ומצחיק, אני חולה עליה. דולסה- הבחורה סקסית ברמות, יש לה צבע עור מדהים, וגם יש לה מותניים מהממות, יש לה פנים ממש יפות והשיער שלה גם מהמם. היא משחקת מושלם, והיא ממש יודעת לבכות, ומנסיון כשחקנית, לבכות זה אחד הדברים הכי קשים, יש לה קול מדהים ומיוחד, והיא שרה ממש יפה, היא רוקדת מושלם, והיא מיום ליום יותר יפה. מאיטה- לה יש יופי ממש מיוחד, יש לה פנים ממש מדהימות ומיוחדות, הגוף שלה הוא במידה נכונה כמו כל בנאדם אחר, היא לא רזה מדי אבל היא גם לא שמנה, יש לה קול ממש מיוחד אבל חבל שלא שומעים אותו הרבה, היא גם רוקדת יפה, היא משחקת מצוין והיא מוכשרת לגמרי. פונצ'ו- טוב נתחיל מהיופי למרות שזה יקח שעות, יש לו פנים מדהימות, בתור אחת שאוהבת בנים בהירים עם עיניים כחולות ושיער שטני בחיים שלי לא חשבתי שאני ככה יאהב בחור עם שיער חום ועיניים חומות, ועור כהה יחסית, אבל אין מה לעשות, הבחור מדהים, הדבר הכי חשוב לי מבחינת יופי זה עיניים ופונצ'ו כזה יפה שאני אוהבת אותו למרות שאין לו עיניים כחולות וגדולות, הוא משחק ממש טוב ויש לו קול מדהים, הוא רוקד מצוין והבעיה היחידה שלי זאת העובדה שכל הזמן תוקעים את הניקו הזה לידו, והכיעורון הגבוה הזה מסתיר את כל היופי של פונץ' כריסטופר- נתחיל מהעיניים שלו, יש לו עיניים מדהימות, הם גדולות כאלה וגם הצבע שלהן מהמם. יש לו פנים ממש יפות ומיוחדות, אני ממש אוהבת את השיער שלו אבל כשהוא בלי ג'ל, ויש לו בטן ממש יפה, ארוכה וחלקה
אני לא שמעתי אותו שר הרבה אבל בשיר החדש este corazon הוא מתחיל את השיר והוא שר שם מדהים כריסטיאן- טוב, בו אני מאוהבת, יש לו את הלחיים הכי מתוקות בעולם וכשהוא עושה פרצוף עצוב בא לי ללכת ולחבק אותו, הוא שר מדהים, יש לו קול פשוט מושלם ואני אוהבת איך שהוא רוקד, המשחק שלו פשוט מושלם ואני חולה על ג'ובאני, הוא פשוט מותק, לצערי אני לא ממש מכירה את האופי לשו כי אני לא מוצאת הרבה ראיונות איתו אבל אני בטוחה שהוא מדהים כמו שזה נראה

טוב אז גם אני ..

אנהי-
מ-ו-ש-ל-מ-ת ! ונאי חושב שהסברתי את עצמי בשרשור של דיקלה . יש לה יופי מושלם. הגוף שלה הפנים שלה והשיער הם פשוט מושלמים. מה רע בה ? יש לה גזרה כמו שצריך ! היא מתלבשת כמו שצריך! והתלתים שהיא עושה בעונה ה-2 כול כך מתאימים לה . יש לה קול שעושה את הלהקה שהיא נמצאת בה . הקול שלה כול כך יפה שזה מדהים. אך שהיא שראה את הבתים ואת הקולות רקע זה מפתיע . תמיד ידעתי שיש לה יכולות ענקיות אבל לא חשבתי שעד כדי כך ! היא גם משחקת בצורה משכנעת מאוד והיא יכולה לעשות כול תפקיד שנותנים לה. רואים שלמדה משחק בבית ספר טוב. אז מה יש בה ? יופי חיצוני,פנימי,קול יפה,משחק מעולה אנהייי היא פשוט מדהימה !!!!!! דולסה-
יש כמה שלפי התגובה שרמשתי בשרשור של דקלה הם חשבו שאני שונא את דולסה . וזה ממש לא ככה . אז הנה למרות שרשמתי גם שמה דברים טובים שאני חושב עליה אז אני ירחיב אותם יותר פה. יופי-היא יפיפיה,אומנם חשבתי שיותר אבל עדיין היא נראת ממש טוב ומי שהיה יכול היה מנסה רק לגעת בה . והיה רוצה לקום בבוקר ולרואת את היופי הזה מול הפנים שלו. יש לה גוף יפההה,ואני לא חושב שהיא כול כך שמה, גם זה לא יפה להיות רזה מידי לדעתי הגזרה שהיא עכשיו מתאימה לה בדיוק. כמו שלאנהי מתאימה הזגרה שלה. אומנם לפעמים הקול שלה לא ברור אבל בדיסק השני יש השתפרות רבה רבה רבה רבה . ומאוד מאוד לטובה . עכשיו זו לא רק אנהי הטובה מבין הלהקות זה שתיהן ביחד . היא משחקת מעולה . ואני יודע שיכולתי לאהוב אותה יותר בדמות אחרת ולא כרוברטה. עם היה לה תפקיד אחר אני בטוח שהיא הייתה עושה אותו כמו שצריך!!! ולא היה לאפחד טענות . אז מה יש בה ? יופי פנינמי,חיצוני,קול ומשחק מעולה דולסה מהמממת ! מאיטה-
פשוט ומדהימה יש לה יופי מיוחד שלאפחת אין. היא מיוחדת במינה ויש לה יופי טבעי-וזה מה שהכי טוב! יש לה קול מאוד נחמד. והיא שחקנית מאוד מאוד טובה ומשכנעת . אז מה יש בה?יופי פנימי וחיצוני,שחקנית מעולה וזמרת לא רעה בכלל מאיטה מדהימה! אלופנסו- ''אליל הבנות'' כמו אומרים. חחחח לפי איך שהבנתי מכול בנות הפורום הזה זה שהוא נקרא ''החתיך של רבלדה'' אז באמת לא חסר לו. הוא משחק בצורה מאוד מאוד טובה ומעניינת ומאתגרת את דמות עצמה הוא מבטא את הדמות בצורה הכי טובה שיש. והוא לא אכזב. הוא רוקד אחלה . אז מה יש בו ? הבנות אומרות שיופי פנימי וחיצוני גם משחק והכול אלופונסו אלוף ! כריסטיאן- הוא באמת מוכשר יש לו קול מדהים הוא משחק בצורה נוגעת ואמיתית. אני אוהב את סגנון המשחק שלו. כריסטיאן אחלה כירסטופר- הוא נראה בנאדם טוב. והוא יכול לתת עוד קצת מאמץ לדמות שלו.

TuTyBoP15

New member
דולסה שמנה../images/Emo35.gif

מזה לא
יש לה מבנה גדול קצת..בגלל זה שמנה
היא נראית מצויין
הלוואי והיינו נראים ככה.. בחורות עם מבנה גדול לעולם יראו מלאות
ואני מסכימה איתך לגבי אנהי..היא באמת יפייפיה עם קול נורא יפה אבל היא לא עושה את הלהקה..כולם עושים את הלהקה ואני אישית הכי אוהבת את הקול של מאיטה..

סוכריה16

New member
הנה דחפת את זה פה.

יכולת לפרק הכל שם .. ולא היה נוצר וויכוח.. כי הודעות כאלו גרומים לוויכוחים.. אבל את ישר פוסלת וזה ישר נחשב אצלך ל"שטות"

Hadas 87

New member
אני לא מבינה למה

אתם אומרים שיש לה מבנה גדול? אני כבר מתחילה לפחד שמשהו אצלי לא בסדר חחח איזה מבנה גדול? לבחורה יש גוף מושלם! יש לה בטן שטוחה לגמרי.. והיא יחסית נמוכה.. אין לה חזה ענק בכלללל.. למה מבנה גדול?

סוכריה16

New member
חח לדולסה יש גוף יפה!! מדהים

וזו לא הבעיה.. אולי קצת אין לה צורה.. אבל האו יפה והיא לא שמנה! ככה צריך להיות!

TuTyBoP15

New member
ממש לא שמנה

לא יודעת למה אומרים.. שוב..זה בגלל המבנה שלה וזה נראה לי סופר סקסי זה לא יפה רזה מדי.. מלאה זה סקסי..יש מה לתפוס חחחחח

Hadas 87

New member
אבל היא בכלל לא מלאה

היא רזה מאוד. הבטן שלה שטוחה. שטוחה שטוחה כמו פלקט. אין לה טיפת שומן. אם הייתן אומרות את זה על מאיטה הייתי מבינה כי אם תשימו לב לה אין בטן שטוחה.. לאנהי ודולסה יש ולמאיטה אין.. הבטן שלה יוצאת קצת החוצה.

TuTyBoP15

New member
מבנה גדול זה לא שומן מאמי חחחח כנסי

מבנה גדול זה הגוף.. הגודל שלו.. תראי למשל דולסה נראית יותר גדולה בגוף מאנהי כי לאנהי יש מבנה קטן ולדולסה יותר גדול קצת.. יותר נכון מבנה רחב.. זה המבנה לא השומן שמחובר אליו חחחח ולא אין לה חזה ענק בכלל.. רואה תשוקת הנצים
תראי את דינורה..לה יש מבנה רחב..אבל היא לא שמנה
זה ככה היא נולדה.. זה הגודל של העצמות גדול יותר מגודל של עצמות קטנות כמו של נורמה למשל..

Hadas 87

New member
כן הבנתי

אבל אני עדין לא רואה איפה המבנה הגדול? חחח היא נראת לי דווקא די קטנה לגילה.. להפך, דווקא אנהי נראת לי יותר גדולה.. אמאלה, משהו לא בסדר אצלי? :( תראו לי תמונות שדולסה נראת יותר גדולה.. חח פליזז אני רוצה להבין למה אתן מתכוונות חח

חניניתה

New member
דוגרי גם אני...

דלסה שמנה?? ממש לא!!!! אני לא מבינה מה רוצים ממנה!! אז אנהי יותר רזה ממנה אז זה אומר שהיא שמנה? לאאאאאא גם אני מתחילה לפחד שמשהו לא בסדר אצלי.. ואם דולסה שמנה אני לא רוצה לדעת מה אני..חח

למעלה