טוב מתחילה
אנהי- טוב הבחורה פשוט מושלמת, מהפעם הראשונה שרראיתי אותה חשבתי לעצמי אם זה בנאדם אמיתי או שזאת אשלייה שערכו במחשב, לבחורה יש את העיניים הכי יפות שראיתי אי פעם, כל תסרוקת שהיא רק תעשה תתאים לה, יש לה את הגוף הכי מושלם בעולם, אין לה גרם אחד מיותר, היא שחקנית מדהימה, אני אוהבת איך שהיא מכניסה מעצמה לדמות ואיך שהיא משחקת טבעי וצוחקת מכל מיני פאשלות שקוראות לה, היא עושה את זה מושלם ובמיוחד עם אנחליקה שמשחקת גם בטבעיות וצוחקת כמעט כל הזמן, חולה על שתיהן
הקול שלה הוא אחד הקולות הכי מדהימים בעולם, יש לה קול מושלם, היא לא מזייפת בגרוש ולא סתם נתנו לה חצי מהסולואים של הלהקה. היא רוקדת מצוין ואני גם רואה בראיונות איך שהיא בנאדם משוחרר ומצחיק, אני חולה עליה. דולסה- הבחורה סקסית ברמות, יש לה צבע עור מדהים, וגם יש לה מותניים מהממות, יש לה פנים ממש יפות והשיער שלה גם מהמם. היא משחקת מושלם, והיא ממש יודעת לבכות, ומנסיון כשחקנית, לבכות זה אחד הדברים הכי קשים, יש לה קול מדהים ומיוחד, והיא שרה ממש יפה, היא רוקדת מושלם, והיא מיום ליום יותר יפה. מאיטה- לה יש יופי ממש מיוחד, יש לה פנים ממש מדהימות ומיוחדות, הגוף שלה הוא במידה נכונה כמו כל בנאדם אחר, היא לא רזה מדי אבל היא גם לא שמנה, יש לה קול ממש מיוחד אבל חבל שלא שומעים אותו הרבה, היא גם רוקדת יפה, היא משחקת מצוין והיא מוכשרת לגמרי. פונצ'ו- טוב נתחיל מהיופי למרות שזה יקח שעות, יש לו פנים מדהימות, בתור אחת שאוהבת בנים בהירים עם עיניים כחולות ושיער שטני בחיים שלי לא חשבתי שאני ככה יאהב בחור עם שיער חום ועיניים חומות, ועור כהה יחסית, אבל אין מה לעשות, הבחור מדהים, הדבר הכי חשוב לי מבחינת יופי זה עיניים ופונצ'ו כזה יפה שאני אוהבת אותו למרות שאין לו עיניים כחולות וגדולות, הוא משחק ממש טוב ויש לו קול מדהים, הוא רוקד מצוין והבעיה היחידה שלי זאת העובדה שכל הזמן תוקעים את הניקו הזה לידו, והכיעורון הגבוה הזה מסתיר את כל היופי של פונץ' כריסטופר- נתחיל מהעיניים שלו, יש לו עיניים מדהימות, הם גדולות כאלה וגם הצבע שלהן מהמם. יש לו פנים ממש יפות ומיוחדות, אני ממש אוהבת את השיער שלו אבל כשהוא בלי ג'ל, ויש לו בטן ממש יפה, ארוכה וחלקה
אני לא שמעתי אותו שר הרבה אבל בשיר החדש este corazon הוא מתחיל את השיר והוא שר שם מדהים כריסטיאן- טוב, בו אני מאוהבת, יש לו את הלחיים הכי מתוקות בעולם וכשהוא עושה פרצוף עצוב בא לי ללכת ולחבק אותו, הוא שר מדהים, יש לו קול פשוט מושלם ואני אוהבת איך שהוא רוקד, המשחק שלו פשוט מושלם ואני חולה על ג'ובאני, הוא פשוט מותק, לצערי אני לא ממש מכירה את האופי לשו כי אני לא מוצאת הרבה ראיונות איתו אבל אני בטוחה שהוא מדהים כמו שזה נראה