עד כאן

כןןן?????

אז אני ממש עצבנית עכשיו! זה לא פעם ראשונה שהחדשים באים עושה בלגן בפורום ומסכסכים בין כולם! ואז בותיקים יותר מואשמים והחדשים עוזבים את הפורום! זה פשוט מחליאאאא

TuTyBoP15

New member
נו אז למה את מתנפלת על יובל../images/Emo35.gif

אם הזהבית הזאת התחילה במריבה
אולי נטע לא התחילה אבל היא לא טלית שכולה תכלת.. אז בבקשה תפסיקו להגן על אחרים כי זה גורם רק למריבות נוספות.. אם לא היית נוכחת אין לך זכות להגן על מישהי כאן כי את לא יודעת מה היה ולכל סיפור יש כמה צדדים.. אני לא מגינה כאן על אף אחד אבל זה ממש מוגזם שאת מתנפלת על יובל בלי לדעת מה קרה בכלל

אני לא התנפלתי עליה דבר ראשון!

דבר שני זה לא התחיל מנטע! אני נורא כועסת על יובל וזה לא קשור לנטע! באמת זהבית הזאת גרמה לריב! אסל לא הבנתי למה יובל עודדה את החסימה? לא קשור אבל לזה שאני כועסת עליה אני כועסת מסיבה אחרת וכמו שאמרתי לה אם היא תרצה היא תדבר איתי! ונטע בכלל לא אשמה כאן!

TuTyBoP15

New member
מסר מנטע../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif

נטע אומרת שזה לא פייר שרק היא נחסמה היות שהיו איתה עוד 3 בנות בריב.. אני מסכימה עם נטע.. אני לא ראיתי את הויכוח אבל לפי מה שהבנתי היו עוד 3 בנות וזה ממש לא פייר שרק היא נחסמה.. אין לי שומדבר נגד שאר הבנות בריב ואני אפילו לא יודעת מי אלה היו אבל אני חושבת שגם הן היו צריכות להיחסם ולא רק נטע..זה לא פייר

באתי בדיוק לרשום!

היא גם ביקשה ממני! וגם אני מסכימה איתם תותי! זה דוחה מה שעשו כאן!

Senior Baron

New member
לא מדובר רק בריב הזה

היא נחסמה באופן כוללני על השתתפות במספר ריבים ואתמול אומנם היו עוד מעורבים היא זאת שהתחילה בגסויות ולכן היא זאת שנחסמה.

עוד מסר מנטע

היא אומרת שהיא אוהבת ותכם מאוד והיא מודה בטעות שלה אבל זה לא פייר שרק היא נחסה! כי ריב זה דבר שנוצר מכמה אנשים! אני אישית לא מבינה במה יש לה להודוצת! למרות שלא הייתי הבנתי שהיא בעצם לא עשתה כלום! ואני תומכת בה במאה אחוזז

TuTyBoP15

New member
יובלוש../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif

אתם שניכם צריכות להפסיק לריב ולסדר את העיניין ביניכם..נורא חבל ששניכם רבות.. ומה ברונו קשור לזה
זה היה במסן או פה במסרים
לדעתי כל עוד זה לא היה פה בפורום אין למנהלים קשר לזה.. אז כדאי שתסדרו את זה בעצמכן בלי ריבים
ואם את רוצה להשלים איתה אני מוכנה לעזור לך
באמת

בואנה יובל..

אני אל רוצה לדבר איתך כאן.. ותקאמת שבכלל לא את עיצבנת אותי מאוד עוד מלפני כמה ימים והוצאת אותי מהכלים! והיא שלחה לך מסר! אז: א. את לא יכולה לערב את ברונו כי זה לא בפורום ב.את לא חייבת לרוץ חלהלשין ג.תלמדי להתמודד עם מה שעשית!

TuTyBoP15

New member
צודקת אבל...

אני מרגישה שכולם מתנפלים עליה וזה ממש לא נחמד... כדאי שתירגעו מהעיניין הזה.. עבר ונגמר..

נכון!

אבל הילדה הזאת תמיד רבה מביעה את עצמה לא נכון מתלהבת מעצמה! תופסת את עצמה יותר מדי גבוה! בכלללי היא היית יכולה להיות בסדר!

סוניה, אני מוכנה להשלים עם זה../images/Emo127.gif...

ברוח טובה בואי נגיד.. אבל אם זה מה שאת רוצה לשמוע- אני משלימה תמיד עם מה שאני עושה ופה אין לי עם מה ועם מי להשלים כי לא עשיתי כלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל גם את צריכה "להשלים" עם זה שמה שאת כותבת על חברים אחרים בפורום זה לא כל כך נעים לקרוא אז יש מסרים בעולם...וזה לא מעניין אותי כמה תרכלו עליי במסרים קדימה תעשו את זה זה ממש לא איכפת לי, באמת! אני רצינית איתכם! מי שיש לו משהו להגיד עליי או לי באמת בשיא הרצינות בואו למסרים!

TuTyBoP15

New member
סוניה..את לא צודקת../images/Emo70.gif

אני אוהבת את נטע אבל אני לא אגן עליה פה.. נטע רבה המון בפורום הזה והיא מתעצבנת נורא מהר..ואני אפילו רבתי איתה.. זה שאת חברה טובה של נטע לא אומר שאת צריכה להגן עליה במשהו לא נכון.. לא הייתי בויכוח ולא ראיתי אותו ככה שאני לא יודעת מי אשם אבל נטע רבה הרבה פעמים..כך שאי אפשר להצדיק אותה

אוקה סוניה עברת את הגבול..

הפעם באמת עברת את הגבול
חשבתי שאנחנו חברות אבל את באה אליי בטענות כאלה ועוד בשם נטע שזה לא איכפת לי ממי הטענות, כל עוד זה ככה אז יש לי משו להגיד לך: א.אני לא עירבתי את ברונו רק ביקשתי משהו וזה היה במסר ואם החלטתי שזה יהיה אישי במסר אז זכותי ואל תתערבו!ואת גם לא יודעת מה היה כתוב שם אז איך את יודעת שעירבתי אותו? וברונו אני מבקשת ממך בכל לשון של בקשה לא להתערב למרות שזה די חוצפה מצדי
ב.אם אני הלשנתי אז מה זה להלשין? אפחד לא רץ והלשין אני כולה שאלתי משו...מותר?או שגם זה לא? ג.אני לא עשיתי כ-ל-ו-ם-
תביני אותי כבר! אני לא יודעת מה יש לכם נגדי ואני מקווה שסופסוף בהודעה הזו כולם יבינו אותי למה אתם תמיד מתנפלים עליי? נטע מנסה להגיד שאני אשמה בחסימה שלה בגלל שפעם רבתי איתה ואומנם השלמנו אבל היא כנראה נשארה עם זה ולא השלימה עם עצמה אז היא מנסה...איך אני יקרא לזה...(טוב זה קיצוני מדיי אבל..) להפליל אותי ולגרום לחסימה שלי בפורום.זה הכל. ואם החלטת להיות העורכת דין שלה אז שתהיה לך שנה מוצלחת בתפקיד החדש

תודה....

בקשר למה שעשית אני לא ידבר על זה איתך כאן את רוצה תדברי איתי או במסן או במסרים! אם את רוצה לדעת... אם לא.. אז אין לי יותר מה להגיד לך!

TuTyBoP15

New member
אלכס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אתה לא מתפטר
שישברו את הראש בעצמם
אבל זה כזה דפוק שמתנפלים על יובל

Senior Baron

New member
אני מרגיש בגן ילדים

אני צריך לארגן סולחות... מה זה לעזאזל?? בני כמה אתם???

למעלה