עד כאן

Mexicana Girl

New member
../images/Emo127.gifה' כמה שאתה צודק!!

אוקיי פשוט הוצאתי לי את רוב המילים מהפה חח!! אני ממש איתך בדעה...!! רק דבר אחד הפריע לי על מאיטה..לדעתי היא ממש מדהימה ביופי שלה היא מושכת וסקסית בטירוף! יותר מדולסה ויותר מאנהי לדעתי!! אצלי היא קיבלה 10! והשאר ממש קלעת בול!! אנהי מושלמת! אין מה לעשות היא ממש מהממת! דבר ממש שולי מפריע לי בדמות שלה כמיה זו התסרוקת שלה אבל בקטנה זה לא מה שהורס אותה! דולסה גם מקסימה ממש בובה (עם איפור..) אבל הקול שלה מחריד! אני פשוט לא סובלת את הקול שלה! פונצ'ו ש-ל-מ-ו-ת מכל בחינה מכל זווית מכל צד! הבנאדם פשוט יפה ואין וויכוח! הוא משחק מעולה!! הוא עושה את מיגל בצורה מדהימה..וכמעריצה מושבעת של פליפה (מיגל/מנואל במורדים ארחה..) אני מורידה את הכובע בפני פונצ'ו כי הוא עושה את מיגל יותר טוב בכמה רמות מעל פלי (המושלם הקטן והיפה שלי!) וכריסו'ש פשוט נשמה קטנה! הוא שר מהמםםםםםם! והוא חמוד בטירוף.. וזהו על כריסטופר אני לא אגיד הרבה מה ש"מת על נינט" כתב פשוט אמת ! ואין מה להוסיף! זהו! מקווה שאפאחד לא נעלב....!

סוכריה16

New member
אתם טועים שאתם נגד זה.

הרי לעשות את זה כל יום אתם יודעים, אז שזה הו]פך להיות רשמי כל אחד שה תמים!?!? לאאאאאא.. נו תהיו ריאליסטים ותגידו מה מפריע לכם. זה משהו שאני לומדת וזה ממש עוזר להתמודד עםב עיות. אם משוו מפריע לך אתה אומר אותו! אני כבר לא מרגישה צורך לזייף יודתר- כל מה שאני חושבת על דולסה אמרתי.

סוכריה16

New member
XXX וואט אוור.. תקשיב לי ותקשיב לי

טוב :p ------------ אם אתה לא אוהב תמראה של אנהי- תשתמש בתרוצים נורמלים.. כי רפרפתי בהודעותייך והכל תירוץ של היא מזויםפת. אז לידע\יעתך היא ממש לא. עכשיו- תנשום- תפנים ותקבל אתז ה שהיא עברה ניתוח אחד- ולא, היא לא עשתה שום אחרים.. כי לעומת אחרים ורבים- אנהי גלויה עם התצקשורת- שגורמת לך לחשוב שטויות עלייה גם.. וכולם ידעו על הניתוחים- אז נכון היה לה ניתוח חזה והוציאו תשתלים זהוווווווווווווו אתה קולט!?! קפיש!?! זהוווווווו!! רק זה מה שהיא עשתה.. אז במקום לקקשקש פה בול
ולהסביר למה אתה פחות אוהב אותה תשתמש בתרוצים הגיוניים ברור?!?! אולי פשוט מפריע לך שהיא באמת יפה.. זה בסדר.. יעבור...

מסכימה איתך יפה שלי!

בהכלללל היא טבעית והכל וזה שהיא עשתה ניתוח זה רק בגלל שהיא רצתה להרגיש טוב עם עצמה! והיא כנה וגלויה מה הבעיות ? קינאה? לא נורא באמת יעבור!

סוכריה16

New member
ועכשיו דיר בעלקקקקק חחח

שאני רואה עוד וויכוחים כי אז באמת שאני מאבדת עשתונות! זה ממש מעצבן אותי להכנס ולשמוע שטויות.. בואו נפסיק עם זה אני מתחננת דיברתם ופלטתם שטויות וסבבה הבנו והפנמנו! עכשיו כל אחד מודה ואם אתם מעריצי אנהי ש לא חושבים שדולסה יפה ואתם רואים תמונה . אז אל תגיבוווו! כל עם מעריצי דולסה. אם אתם מעריצים את שניהם, אז תמשיכו ככה.. ובקחיצור אנשים עוזבים תפורום הזה בגלל הווכיוחים על אנהי VS דולסה.. וזה מעצבן! זה ממש שטחי! אני אוהבת את אנהי- אתם לא .. איש איש באמונתו יחיה.. אז זהו!! נקבל תדברים.. נפנים ואני מקווה שזה הפעם האחרונה שנריב.. כי אז אני שוברת תמחשב שלי מעצבים שתיהן יפות ומכשרות, היופי שלהן שונה באמת שהוא שונה אל תנסו להשוות. כי כשמווים משווים בין דברים דומים.. לא בין דסברים שונים

חניניתה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מסכימה עם כל מילה.. כתבתי את זה גם למעלה יותר אבל אנשים כבר לא רואים את זה כי רוב ההודעות החדשות למטה.. תפסיקו עם הריביםםםם.. בשפוט לא להגיב אם אתם לא חושבים ככה!!

Hadas 87

New member
יש משהו שאני עדין לא מבינה- להכנס!

אני חדשה בפורום פה ואני גם לא מעריצה אף אחד מהשחקנים, אני פשוט לא אוהבת להעריץ שחקנים. אני חושבת שהם שחקנים טובים ואני אוהבת את הסדרה ואני חוללההה על המוזיקה שלהם אבל אני לא מעריצה אותם. רציתי רק להתחיל עם זה. מעריכה אותם מאוד אבל לא מעריצה. חשוב לי להדגיש את זה. עכשיו אני שמה לב שיש פה יריבות גדולה בין המעריצים של אנהי לבין המעריצים של דולסה מריה. עכשיו אני אגיע למה שלא הבנתי. אני לא מבינה ל מ ה יש יריבות? כאילו למה אי אפשר לאהוב את שתיהן? אני למשל לא יכולה להגיד מי יותר יפה, מי משחקת יותר טוב או מי שרה יותר טוב. קשה לי לקבוע. כי שתיהן מאוד טובות אבל מאוד שונות. כל אחת עושה יותר טוב קטעים אחרים. למשל: ביופי- יש להן יופי מאוד שונה. לפעמים אני חושבת שאנהי יותר יפה לפעמים אני חושבת שדולסה. זה תלוי איך האיפור והשיער שלהן נראים באותו רגע. אבל אני ממש לא יכולה לומר מי יותר יפה. כי יש להן יופי מאוד שונה. בקול- זה בכלללל קשה נורא. שתיהן זמרות מ-ע-ו-ל-ו-ת. אנהי שרה יותר יפה את הקולות הנמוכים לדעתי (למרות שהיא יכולה לצרוח מעולה בסוף של השירים ככה..) ודולסה שרה מהממם, מדהים, מקצועי, בוגר את הקולות הגבוהים. שתיהן כ"כ מוכשרות וכ"כ טובות שמה שהן עושות שזה כיף לשמוע! במשחק- שוב קשה להשוות כי שתיהן משחקות דמויות כ"כ שונות!! יש קטעים שאנהי משחקת מוגזם ויש קטעים שגם דולסה מגזימה קצת עם רוברטה.. אבל כעקרון הן משחקות בסדר גמור. והן יודעות לבכות. זה בטוח. אז הנה עשיתי את ההשוואה שלי ואני יכולה להגיד לכם שאצלי אין מנצחת, שתיהן מעולות בצורה שונה. אז עכשיו אולי אפשר להסביר לי למה בעצם יש יריבות בין שתיהן? למה לא כולם חושבים ששתיהן אחלה וזהו? למה יש שנאה כזו גדולה? אולי מישהי יודעת ויכולה להסביר לי? באמת מענין אותי לדעת! תודה רבה.

חניניתה

New member
כן גם אני חושבת ככה..

אני לא מבינה איך אפשר לראות סדרה שיש לפחות שחקן אחד שאתה שונא!! ואני ממש מסכימה איתך ששתיהן יפות ויש להן יופי שונה, ושתיהן שרות מדהים ושונה!!

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifכמה פעמים אפשר לחזור על שרשורים

מהסוג הזה???
הרי זה גם ככה לא עוזר בכלום! זה רק גורם ליותר ריבים!! מי שבוגר מספיק להבין שהטעם של אחרים שונה משלו, שלא צריך לקלל ולהעליב את מי שהוא לא מעריץ כדיי להדגיש שהוא מעריץ מישהו אחר, ושזה לא יעזור לריב מי יותר טוב כי כל אחד גם ככה ימשיך בדעה שלו וריבים כאלה לא ייגמרו לעולם...אזזזזז הוא יישאר בוגר וימשיך לא לריב! ותאמינו לי שזה חוסך הרבה כאב ראש... ומי שלא מספיק בוגר.. שימשיך לריב.. והוא היחיד שיפסיד מזה...... (ועכשיו יפסיד כפליים כי התחלנו עם חסימות כמו שהבנתי.. וחבל) *כתבתי בלשון זכר אבל הכוונה ל2 המינים
* בקיצור- תתבגרו! דיי לריב על שטויות... כי חבל שנאבד חברים בפורום!...

Pollitaaaaaaa

New member
בדיוק !

עוד קצת טיפה רע על כריס ומאיטה,ואנהי! אני הולכת,אפילו יודעים מה עוד טיפה על כריסססססססססססס מי שחושב שהואאא "שמן" שיראה ביום שלישי את הסרטונים של רבלדה! יראה את הגוף המדהים שלו ויסתום ת'פה סבבה? נשבר לי כבר מהשטויות.......! כמו אלה שאומרים שדולסה שמנההההההההההההההההה עד כדיי הקנאה גומרת אותכם? זההה כלכךךךך דוחהההההההההההההההההההההההההההה ואני לא ימשיך להיות בפורום,שהדבר היחיד שיש בו זה השוואות על דברים שבכלל! לא ניתן להגיע להסכמה בהם!!!! מה שראיתי פה,על כל מה שכתבת על כריס ומאיטה – פשוט הגעיל אותי! ממש ככה,עניים של זבוב!? מכוער?! תרנגול?! עניים של דוב?! מזה הדברים האלה!? אתם לא אוההבים אותם? לפחות ככה חשבתי,אין לי מה להיות במקום שאמור להיות מקום ה-ע-ר-צ-ה לרבלדה,והדבר היחיד שעושים פה זה לדבר על השחקנים כלכך רע! אני כבר לא בטוחה שכדיי שהם יבואו לישראאללללללל!!! שלא יסבלו מכול הגועלל נפש שיש כאן! -במיוחד את יובל!- ועוד כל מי שאמר,ממש נפגעתי! וזה פשוט מגעיל אותי! -מ-ג-ע-י-ל- ולא אמיתי,וכלכך כלכך דוחההההההההההה

על מאיטה!?

אז אולי כדי שתכנסי שוב לבודעה שלי ותראי טוב טוב שאנילא כתבתי שומדבר רע על מאיטה. רשמתי שמה שהיא נראת טבעית ואני אוהב את היופי שלה ושהיא צריכה קצת להשקיע בקול שלה ושהיא משחקת מצויין!? מה כול כך רע פה? על כריס באמת ירדתי. אבל השרשור הזה הוא שרשור אחד לפורום שנועד שכול אחד יוציא מה שבא לו. ואז זהו. אמרנו,הקשיבו,הבינו. זהו ! לא אומרים את זה יותר בפורום כדי שלא יהיו מריבות אני עד עכשיו לא מבין את הסיבה שלך לעזבית הפורום. כי השרשור הזה נפתח בשביל שכול אחד יגיד מה שהוא חושב משום מה בטוח יהיו כאלה שירשמו על כריסטופר מאיטה,דולסה,אנהי,כריסטיאן,ואלפונסו כול אחד מה שהוא חושב. ובמקרה שלי זה היה על כריסטופר. מה אני יעשה שככה אני חושב? אז עד שיש לי הזדמנות לרשום את זה ולהוציא, אז למה ש-לא לנצל? ואני דווקא רשמתי את הכול בצורה מאוד חיובית, ואפילו ילדה אחת רשמה את זה שכתבתי את החסרונות בעדינות .{עם לא שמת לב,אז אולי כדאי בבקשה שתנסי לקרוא שוב את ההודעה שרשמתי אבל בלי כול הכעס שלך} כי באמת לא רציתי לפגוע לא במעריצים ולא בשחקן עצמו! ועם במקרה זה קרה אני מבקש סליחה ! ואני מכבד כול שחקן ואת היכולות שלו. אבל לכול אחד יש את החסרונות,כמו לכול בנאדם. אז אני רשמתי את החסרונות שאני חושב שיש בהם .

Pollitaaaaaaa

New member
בטח שפגעת!

מזה הדברים האלה?! לא דיברתי רק אלייך! אבל כריס שמן!? כאילווווו.............!??!!?! מ-ה-ה-ה-ה? איפה אתה חיי?! עם הואאאא שמןןןןןןןןןן אז פונצ'ו הומו! תעשה לי טובה! אתה רואה את הסירטונים של מקסיקו? תראה איזה בטן שטוחה וחלקה יש לו! ואיך הג'ינסים יושבים עליו כלכך מושלם! חוצמיזה אף אחד מישום מה לא אמר דברים טובים על כריס! -משחק טוב את דייגו!? זה ברור הוא שחקן!!!!!!- וזה מגעילללללל אותי מאד נפגעתי,ואני לא רוצה שהם יבואו לישראל! אני יסע אליהם! זה גועל נפש מה שהולך כאן!

שוב,אני מצטער עם פגעתי..

אבל פה מדובר על טעם אישי. הנה למשל את חושבת שיש לו קול ממש ממש טוב . וזה סבבה ,זה הטעם שלך ומי יכול להגיד לך ''אל תאהבי את הקול שלו'?! אפחד ! אבל לטעמי אין לו קול משו אמ...בדיסק השנה דווקא הקול השתנה לטובה . אבל עדיין זה לאמספיק כדי להיות בלהקה כול כך מפורסמת והאהודה . ואת יודעת מה,בואי לרגע נחלוק על הדעה שלי ונגיד שהוא חתיך ואחלה וכו' וכול הבנות חולות עליו ,אוקי? זה עדיין לא מצדיק את הסיבה שלו להיות בלהקה לדעתי. כי כשמתחילים ללהק להקההם צריכם לקחת אותם לפני הכשרון שלהם. ולא לפי המראה . נכון שיש כאלה שמסתכלים רק על המראה,אבל זו טעות לדעתי. כי הנה מה הדעה שלי עכשיו{ואני לא היחיד} אני חושב שכריסטופר הורס תלהקה ! באמת ! ככה אני חושב. זה שבנות חושבות שהוא חתיך דוגמן וסקסי כמו שאת אומרת זה לא אומר שוא גם צריך להיות בלהקה ולזייף!!! כי הוא מזייף!!!! זה כאילו המפיק שלהם בכוח לקח שחקנים והכניס בלי לחשוב . ועוד יותר הקול שלו שהיה בהתחלה של הסדרה היה יותר גרוע ממה שעכשיו. אז לאן הגענו? ואני דווקא כן אוהב את המשחק שלו! אבל לא כדייגו! ואני רשמתי את זה שמה - ''משחק רע תפקיד כול כך טוב'' התכוונתי לתפקיד של דייגו! למשל בסדרה השנייה שלו בערוץ הילדים אני לא רואה את זה הרבה ראיתי אולי איזה 4 פרקים אבל מה-4 פריקם האלה הבנתי שהוא בין הטובים שמה. אני לא מכשיל אותו כשחקןבכלליות. אני מכשיל אותו כשחקן בדמות דייגו. זו דעתי . עכשיו בקשר לתסרוקת זה ממש לא יפה לו הג'יפה על הראש!!! הוא חייב ללכת לספר של רבלדה להוציא כמה גרושים{עם לא עושים להם בחינם} ולעשות תספורת נורמלית !!! זהו אני סיימתי להסביר למה התכוונתי... עם יש לך עוד משו לשאול או להגיד אז תגידי ... ושוב-אין לך סיבה לעזוב את הפורום,באמת . כי כמו שאת אוהבת את כריסטופר יותר מאלופנסו אנחנו אוהבים יותר את אלפונסו!

kendygirl

New member
אם שמתם לב

רב הקללות והירידות פה באים מצד המעריצים של אנהי כלפי דולסה חוץ מxxl שירד על אנהי אף אחד ממעריצי דולסה לא ירד לרמה הזאת של השמצות וקללות כי זה פשוט מגעיל ואורטל צודקת בזה השיא אומרת שהשירשור הזה היה ממש מיתר פשוט מעריצים של אנהי רצו להוציא את התיסכול אז בסדר הכי חשוב שנרגעתם .נתנו לכם להוציא את התיסכול אבל תפסיקו עם הירידות על דולסיטה כי הדעה שלנו תשתנה ונינט שאמר שאהב את דולסה עד שראה אותה בוכה בלי איפור ואז הפסיק לאהוב אותה אז קודם כל איפרו אותה כדי שתיראה גמורה מעצב ומי שמבין באיפור אז רואים שהיא הייתה מאופרת ודבר שני אתה סתם שקרן כי עם היית באמת מעריץ אותהאז זה לא מה שהיה גורם לך לאהוב אותה פחות ומה עם תיראה את נינט בלי איפור ונינט מדהימה ואז בי איפור היא תיראה שונה אז זהו ההערצה ניגמרה תפסיק לבלבל את המוח כי לא אהבתה אותה מלכתחילה

אז אני יסביר לך

הערצה שלי לדוסלה לא באה בכלל מרבלדה הערצה שלי הייתה לדולסה בכלל מ-406 !! אמרתי ששמה היא זאת שכבשה אותי היא הייתה עדינה והכול ולא פרחה. היה לה יופי מיוחד שמה. והיא עשתה את התפקיד כול כך טוב. ככה שאין לי בכלל טענות . ואז הגיעה אנהי ל-406. וממש אהבתי אותה , ועד עכשיו אני לא יודע מי כבשה אותי יותר היא או דולסה{ב-406} עכשיו כשהתחיל רבלדה אני אני נסיתי לנסות להתחבר לאיזו דמות ולהבין את מי אני יותר אוהב. או לאיזה יופי,או לאיזה בנאדם . פשוט ישר אמרתי רוברטה גם כי אני אותה ממש ממש אהתבי אותה עוד מ-406. וגם כי היא משחקת את הדמות שהכי אהבתי מתקופת המורדים{מריצה}. אז ישר הלכתי על רוברטה. וכפי שהסברתי ככול שעבר פרק ועוד פרק התאכזבתי{מאוד!} מהמשחק שלה כלפי הדמות . כיאלו זו לא מריצה שאני מכיר ואוהב כול כך . בזמן הזה שהתאכזבתי מדמותה של דולסה כרוברטה/מריצה. כבשה אותי אנהי בדמותה של מיה שהיא משחקת אותה כול כך כול כך טוב,ואמיתי . והתחלתי לעט לעט לאהוב את אנהי כדמות והיא הייתה זאתי שאני מעריץ הכי הרבה מרבלדה. כי אני אחד שחייב מתוך כמה לאהוב אחד הכי הרבה. אבל אני אפעם לא שאנא אחד מהם. פשוט זה אחד יותר אחד פחות . את הבנתם אותי כיאלו אני ושנא את דולסה וזה ממש לא נכון !!!!! דולסה במקום ה-2 אצלי . קודם זו אנהי כמובן אחרי זה זו דולסה ואז מאיטה ואז אלפונסו ואז כריסטיאן ואז כריסטופר . ולמי שלא הבין את הטענות שלי כלפי דולסה אז זה לא שאני חושב שהיא מכוערת ואתם יכולים לשים לב לזה - ''אני ממש אהבתי את היופי שלה,אני עדיין אוהב'' זאת אומרת אני עדיין אוהב את היופי שלה אבל לא כמו שאהבתי!!!! אבל זה לא הוריד אותי לגמרי ממנה. כי לא היופי שלה הוריד אותי ממנה. אלה המשחק שלה כדמות. הרי אנחנו עכשיו כמעריצים לא יכולים לדעת בדיוק באמת מי זה הבנאדם. אנחנו יכולם לשאר,ואנחנו יכולים להכריח את עצמנו להאמין שהוא הבאנדם הכי טוב עלי אדמות,אבל בעצם הוא לא ! בגלל זה לא דברתי על האישיות עצמה. כי אני לא מכיר אותם אישית,ואת האישיות יכולים להגיד רק המשפחה והחברים הקרובים. כי אנחנו לא יודאים בוודאות מה האופי שלהם. אפילו לא ראינו אותם במציאות . אז בגלל זה כול עוד אנחנו רואים אותם על מסך הטלויזיה. אנחנו מתחברים לדמות עצמה ולא לבנאדם עצמו. וכן במורדים אהבתי הרבה יותר את מריצה ואז ראיתי אותה יותר מ-4 פעמים+פגישה הבנתי שאני גם אוהב אותה הכי הרבה כבנאדם !{הכוונה לקמילה} וצפיתי שככה יהיה ברבדלה ,אבל לא זה לא קרה. אהבתי יותר את מיה,התחברתי אליה יותר כמו שהתחברתי יותר למיגל{שככה קרה גם במורדים}. הוא לפחות לא איכזב. יכול להיות שאני יותר יואהב את דולסה כבנאם מאשר אנהי,עם אני יכיר אותה או יראה אותה לא יודע... אבל לבנתיים כשאני מכיר אותם רק כמייצגים את הדמות ואת הכישרון שלהם, התחברתי יותר לאנהי! אבל זה לא אומר שאני שונא את דולסה ממש לא ! אני פשוט אוהב יותר את אנהי .. עכשיו יש לי שאלה אליך- מכול המכתב שרשמתי לי לך את הבנת שאני לא שונא את דולסה ? ושזה דווקא ההפך ! ושפשוט הייתה לי קצת אכזבה ממנה!!!

kendygirl

New member
חחח מגילה בשעות כאלה קצת קשה

לקרוא כל כך הרבה חחח טוב זאת דעה שלך למרות שאני מעדיפה את רוברטה על מריצה כי קמילה לא הייתה צריכה לשחק זה באמת האופי שלה ואילו דולסה משחקת את ההפך ממה שהיא אבל עזוב כל אחד ודעתו וגם אני חולה על נינט היא מדהימה

Hadas 87

New member
חחח נכון

ועוד נינט.. נינט נראת זוועה בלי איפור ועם איפור היא נראת מדהים. לא להאמין מה שאיפור יכול לעשות...

למעלה