אנשים, שימו לב../images/Emo11.gif
למה כל הזמן ללכלך עליהם? כל הבניפ פה שמלכלכים על אנהי כל הזמן בהזדמנות הראשונה שהיתה להם היו מתחילים איתה, יכול להיות שעם דולסה קודם אבל גם את אנהי לא הייתם מפספסים. ובאמת שזה ממש מגעיל מה שאתם אומרים על אנהי, אז מה אם היא עשתה כמה ניתוחים? חוץ מהניתוח חזה שעכשיו גם הוא כבר לא רלוונטי כל שאר הניתוחים היו ניתוחים לא קוסמטיים, וכל הפורום הזה היה מת להיראות כמו אנהי, כי גם 100 ניתוחים קוסמטיים לא יעזרו לו, וכל הזמן גם מזכירים את הניתוח שיניים של אנהי, מתי תבינו שלא השיניים הן מה שעושות אותה יפה, יש לה שיניים יפות אבל השיניים שלה זה הדבר האחרון שעליו אני מסתכלת, קודם יש את העיניים המהממות שלה, ויש את הצבע עור שלה, והגוף, והשיער, והתווי פנים המדהימים, ובדרך עד השיניים יש עוד מלא דברים שעושים אותה יפה כמו שהיא. ואני לא מבינה אותכם, בגלל שהם מפורסמים הם צריכים להיות מושלמים? בגלל שכריס משחק בטלוויזיה אז אסור לו להשמין? בגלל שאנהי מפורסמת אסור לה לעשות ניתוחים קוסמטיים? בגלל שדולסה היא שחקנית אסור לה להתאפר ולהתלבש איך שהיא רוצה? אני לא יודעת איך אפחד פה נראה אבל אני בטוחה שאין כאן אפילו אחד שמגיע לברכיים של אחד מהם, יכול להיות שיש כאן כמה שהם ממש יפים אבל אם אתם כל הזמן מנסים למצוא את הרע שבהם אז כנראה שאתם מקנאים, ותדעו לכם שביקורתיות זאת אחת התכונות הכי מגעילות באדם, ואני לא אומרת את זה על כולם פה בגלל שיש כמה שלא מלכלכים והם אפילו משבחים, אהל לא יזיק לכמה ילדים פה לעבור סדנה באנושיות ודי כבר להשוות ביניהם כל החיים, אף אחד מארבעתם לא נבחר סתם לעבודה הזאת, במקום לחפש את הרע תתחילו לחפש את הטוב באנשים כי זה פשוט מגעיל מה שהולך בפורום הזה, אם אין לכם משהו טוב לומר אז פשוט תשתקו