עד כאן

Hadas 87

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשירייייייי!!!!!

ברורררר!!! שירי שירי שירי שירי שירי!! עזבו, הנושא הזה רגיש אצלי, עדיף שתשארו בוויכוח "דולסה או אנהי" ... חח

סוכריה16

New member
ברור ששירייי מלכה שכמותה

לנינט אין איכויות כמו שיש לשירי. לשירי יש ל מיוחד והיא מדהימה..

Hadas 87

New member
או!

בעזרת שרשור כזה ניתן לגלות את האנשים החכמים בפורום...! חח דקלה קוראים לך? כל הכבוד דקלה, תמיד סברתי שאת בחורה חכמה. חח

poncho te amo

New member
וואי Pollitaaaaaaa עצבנת אותי

מה פונצו עשה לך שאת מדברת עליו מגעיל הוא לו עשה לך כלום אז למה את מדברת מגעיל על מישהו שביכלל את לו מכירה דיי זה כבר דוחה אותי ואנהי מדהימה ודולסה גם די כבר עם ההשואות האלה זה משגע

אם תקראי את כל מה שהיא כתבה

אז תביני למה היא עשתה את זה, חוץ מזה שהיא לא כל כך לכלכה על פונצ'ו אלא יותר השוותה אותו לכריס, היא פשוט אמרה שכריס יותר מוכשר ולא שפונצ'ו גרוע. ואת אומרת את זה גם בגלל שאת אוהבת את פונצ'ו אבל את ראית איך יובל לכלכה על כריס, ואם זה היה פונצ'ו שהיא היתה מלכלכת עליו ככה אז את היית מגיבה לה ובענק, למה יובל יכולה ללכלך על כריס אבל Pollitaaaaaaa לא יכולה על פונצ'ו? העובדה שאת מעדיפה את פונצ'ו לא אומרת שעליו אסור ללכלך אבל על כריס כן אנשים, מתי תתעוררו כבר ותבינו שאין מה להשוות ביניהם בכלל? שניהם מושלמים ושניהם עושים את העבודה שלהם מצוין, וגם אם אתן מעדיפות אחד מהם על השני זאת לא סיבה לשנוא את השני, הרי כולם פה יודעים טוב מאוד שפונצ'ו וכריס הם חברים טובים, ואם הם היו קוראים את התגובות פה אז סתם שניהם היו יוצאים מבואסים, ולא רק ממה שאמרו עליהם אלא גם ממה שאמרו על השני, אז אולי תפסיקו כבר עם ההשוואה המגוכחת הזאת ותשמרו לעצמכם את כל מה שאתם לא אוהבים בהם

TuTyBoP15

New member
דיקלה השרשור הזה ממש לא במקום

לדעתי.. הוא סתם גורם לריבים.. כמה שתבקשי שזה לא יגרום זה לא יעזור.. לא קראתי את כל התגובות פה..קראתי חלק ורובם היו לכלוכים על דולסה.. ביקורת על אנהי ועל השאר לא יצא לי לקרוא.. מישהי פה כתבה שהיא מלאה.. היא לא מלאה
יש לה מבנה קצת יותר גדול משל אנהי..בגלל זה את חושבת שאת מסתכלת עליה.. לדעתי ולדעת המוני אנשים מבנה גדול זה יותר סקסי ומושך.. רוב הנשים המושכות יותר בעולם הזה הן עם מבנה גדול.. השרשור הזה סתם דפוק לדעתי..סליחה דיקלה אבל זה מיותר.. ממש לא כיף לקרוא שרשור כזה.. זה פורום של רבלדה לא של שחקן אחד מרבלדה ואין צורך לריב פה.. אתם מחפשים אקשן
יופי תמצאו בשכונה שלכם..תתאהבו לא יודעת מה תעשו.. אבל לא פה למה יש חלק פה שלא רוצים לריב ובסהך הכל רוצים מקום שאפשר לדבר על השחקנים של רבלדה ועל הנובלה בעצמה..לא באנו לכאן כדי להחליט מי יותר יפה ומי לא.. אתם סתם אומרים שטויות..לגמרי שטויות

סוכריה16

New member
לא במקום!?! אז מה במקום!!?!?

לשתוק ולהתעצבן כל הזמן במקום להיות פה ברוגע!?!? אני שלמה עם זה.. והרבה כמוני פרקו הכל.. וכשפורקים נ\משוו לא חוזרים עלחיו 1999 פעמים.. אז דיי לאמר שזה שטויות..כי אם לא ניסית אין לך מושג

kendygirl

New member
צודקת בהחלט שירשור מיותר בהחלט

הליכלוכים על דולסה נשמתי אהובתי ממש לא ישנו את הדעה שלי וזה שאני ירד על אנהי לא יתן לי כלום לא כבן אדם ולא כמעריצה דולסה תמיד תישאר אצלי מספר 1

TuTyBoP15

New member
../images/Emo45.gif

כל הלכלוכים על השחקנים פה זה ממש לא נותן כלום כבן אדם אלא רק הורס אותך כבנאדם.. האנשים פה פשוט לא בוגרים..לא יודעת לקבל הערות וזה דפוק לאללה

אנשים, שימו לב../images/Emo11.gif

למה כל הזמן ללכלך עליהם? כל הבניפ פה שמלכלכים על אנהי כל הזמן בהזדמנות הראשונה שהיתה להם היו מתחילים איתה, יכול להיות שעם דולסה קודם אבל גם את אנהי לא הייתם מפספסים. ובאמת שזה ממש מגעיל מה שאתם אומרים על אנהי, אז מה אם היא עשתה כמה ניתוחים? חוץ מהניתוח חזה שעכשיו גם הוא כבר לא רלוונטי כל שאר הניתוחים היו ניתוחים לא קוסמטיים, וכל הפורום הזה היה מת להיראות כמו אנהי, כי גם 100 ניתוחים קוסמטיים לא יעזרו לו, וכל הזמן גם מזכירים את הניתוח שיניים של אנהי, מתי תבינו שלא השיניים הן מה שעושות אותה יפה, יש לה שיניים יפות אבל השיניים שלה זה הדבר האחרון שעליו אני מסתכלת, קודם יש את העיניים המהממות שלה, ויש את הצבע עור שלה, והגוף, והשיער, והתווי פנים המדהימים, ובדרך עד השיניים יש עוד מלא דברים שעושים אותה יפה כמו שהיא. ואני לא מבינה אותכם, בגלל שהם מפורסמים הם צריכים להיות מושלמים? בגלל שכריס משחק בטלוויזיה אז אסור לו להשמין? בגלל שאנהי מפורסמת אסור לה לעשות ניתוחים קוסמטיים? בגלל שדולסה היא שחקנית אסור לה להתאפר ולהתלבש איך שהיא רוצה? אני לא יודעת איך אפחד פה נראה אבל אני בטוחה שאין כאן אפילו אחד שמגיע לברכיים של אחד מהם, יכול להיות שיש כאן כמה שהם ממש יפים אבל אם אתם כל הזמן מנסים למצוא את הרע שבהם אז כנראה שאתם מקנאים, ותדעו לכם שביקורתיות זאת אחת התכונות הכי מגעילות באדם, ואני לא אומרת את זה על כולם פה בגלל שיש כמה שלא מלכלכים והם אפילו משבחים, אהל לא יזיק לכמה ילדים פה לעבור סדנה באנושיות ודי כבר להשוות ביניהם כל החיים, אף אחד מארבעתם לא נבחר סתם לעבודה הזאת, במקום לחפש את הרע תתחילו לחפש את הטוב באנשים כי זה פשוט מגעיל מה שהולך בפורום הזה, אם אין לכם משהו טוב לומר אז פשוט תשתקו

TuTyBoP15

New member
שמת לב שהזכרת רק את אלה שמלכלים

על אנהי
על דולסה לכלכו יותר..

eveligne406

New member
אבל למה להאשים את כל המעריצים של

אנהי? אני מעריצה שלאנהי ואני רוצה שתראו לי איפה בדיוק פגעתי בדולסה או בכל שחקן אחר... יש לי דיעה אישית משלי על שחקנים אבל או שאני אומר אותה בצורה עדינה ולא פוגעת, או שאני לא אומר בכלל. תאמינו לי לא יקרה כלוום והעולם לא יתפוצץ אם פשוט תשתקו ולא תעירו הערות שלא במקום על תמונה של אנהי שבעיניכם לא יצאה משו... זו דעתי...אני חושבת שצריך לנצל את השרשור באיך פותרים את הבעיה..ולא לפרוק תסכולים על השחקנים המסכנים, שהיו מתים אם הם היו רואים תויכוח הזה...

כאילו נמאס לי להגיד את זה כן.. אבל

אני יגיד... !!@#!@$@#%$#&*סתמו פיות$@#%@#%^$&^**%$# אתם רוצים מכות? כי אם כן תגידו אין לי בעיה... באמת רק תגידו שאתם רוצים
כאן כל אחד אמר את דעתו... נגיד ומישהו הגזים בתגובה לא צריך להגיב לו בכלל! תגידו לעצמכם אנהי יודע מה ____ שווה ואני לא יתווכח על זה עם אפ'חד
ואם מישהו באמת הגזים... בשביל זה יש לנו מנהלים
לפנות אליהם! ככה גם יהיו פחות ריבים והמנהלים כבר ידאגו למי שלכלך! מישהי אמרה שבסי מעצבנת אותה.. למה בדיוק? כי היא אמרה את דעתה
דיייייייייייייייי זאת רק דעת!!! היא כולה אמרה שלדעת כן... כריס יותר מוכשר
ואני אמרתי שאני מזכימה עם ההוא עם הכינוי נינט 1 משו... נכון אני מסכימה איתו
וזאת דעתי
אז חייבים להגיב לי ולהגיד במה את בדיוק מסכימה? יש לי את הדעה שלו! אנחנו בעלי אותה דעה? יש לכם בעיה עם דעות של אחרים זה מציק לכם? אם אתם מתחילים להבין שבהודעה כלשהי אומרים משו לא טוב במיוחד על מי שאתם אוהבים פשוט תפסיקו לקרוא! ככה לא תתעצבנו ואל יהיהו ריבים! אבל בבקשה מתי תעלו לפחות לגן חובה? כי עכשיו אנחנו בלול לא בגן
יאללה בואו לאט לאט נעלה לגן חובה אולי יצא גם כיתה א'
אבל דיי עם הריבים פשוט דייייייייייייייייי

אבל כשאני שלחתי מסר לברונו....../images/Emo41.gif

היו לך בעיות עם זה כי זה היה "נגד" נטע נכון? את תמיד בצד שלה מאז שהיא נחסמה? ועכשיו בהודעה שלך אמרת שאם אני יודעת שמתקרב איזה ריב או סכסוך אז ללכת להודיע למנהלים ואני אפילו לא הודעתי לא הלשנתי רק דיווחתי יש הבדל ותשאלי פה ילדים גדולים יותר שיש הבדל בין לדווח ללהלשין לדווח זה על משהו שעומד לקרות ולהלשין זה לבוא להגיד משהו למישהו שכבר עשו לו לדומגא: מישהו הרביץ לי בבצפר, אני הולכת למורה ואומרת לה זה נקרא להלשין אבל למשל אם שמעתי שמתכננים סתאםםם לדוגמא לגנוב לי את הפלאפון אני ישר מדווחת! מה כל כך לא ברור? יש הבדל ביניהם! אז כשאני דיווחתי לברונו על האיומים שנטע אמרה לי אז היו לך בעיות עם זה ועכשיו את אומרת שכשיש בעיה ללכת לדווח למנהלים?ת-ח-ל-י-ט-י-!

אני אני לא יתערב בנושא הזה...

למרות שיש לי דעה... וברונו לא יכול לעשות כלום כי זה היה במסר והיא לא כל כך איימה! עכשיו אני בצד של נטע כי מה שהינה כאן היה לא צודק! היא לא התחיל את המריבה היא בכלל לא אשמה בכלום! היו צריכים לחסום את זהבים אם כבר לחסום למרות שאני נגד! ואמרתי לך כבר דברי איתי בפרטי כי אני לא ידבר על זה מול כולם! זה עניין ביני לבניך!

חניניתה

New member
דיייייייייייייייייייייייייייייייייי

אולי נסגור כבר את השירשור הזה!! אנחנו סתם רבים יותר!! הפורום מתחלק לשניים (מעריצי דולסה ומעריצי אנהי) וזה ממש מעצבן!!! בואו נפסיק את הריבים, ואת הירידות על דולסה, אנהי, כריס וכל השאר ונחליט מה אנחנו עושים לגבי זה..!!! זה ממש נמאס!! מעריצי אנהי תפסיקו לרדת על דולסה ואותו דבר לגבי מעריצה דולסה!!! ואם מישהו אומר " תראו איזה מושלמת דולסה!! איזה יפה היא..." אז אלה שלא חושבים ככה שלא יגידו "לא נכון!! אנהי הרבה יותר מהממת!! היא כזאת מושלמת!!!" כי זה מביא ריבים!! ואותו דבר הפוך! יאלה אנשים בואו נקח את עצמנו בידיים כי זה כבר ממש מעצבן להיות פה בפורום ולשמוע כל הזמן שיורדים על השחקנים שאנחנו מעריצים! (הדוגמאות שלי בעיקר על דלסה ואנהי כי עליהן יש הכי הרבה מלחמה אבל אותו דבר לגבי פונצ'ו וכריס או כל שחקן אחר!) אני ממש מקווה שזה יעזור מה שכתבתי ובאמת נפנים את זה ונבצע את זה(וואיי אני ממש מרגישה כמו מורה.. ואני שונאת את זה.. אתם רואים מה הריבים האלה גורמים לי!!...חחח)

למעלה