עד אלייך- הקליפ !!!!!

אחח../images/Emo99.gif../images/Emo95.gif../images/Emo182.gif

כ"כ אבל כ"כ אהבתי את הקליפ 3> זה עשה לי את הבוקר

ormayo

New member
[הורדה - קליפ] עד אלייך - סינרגיה

הקליפ בחסות וואלה http://www.planetnana.co.il/orsynergia/adelaich.asx

timon12

New member
הנה הקליפ להורדה בלי הפירסומות!!../images/Emo13.gif

להורדה, לחץ כאן על מקש ימיני, ואז שמירת יעד בשם. (זה גם מוואלה, זה פשוט הקישור הישיר לקליפ
)

timon12

New member
אז תעשה בלי שמירת יעד בשם, או ש...

תשתמש במנהל הורדה. או שאולי כשאני אוריד למחשב של עצמי אני יעלה לקישור נורמאלי לא של וואלה.

kombinaizer

New member
בעע לא אהבתי

כנראה בגלל שאת השיר אני לא אוהב מההתחלה. אבל ההתחלה היתה יפה.

XxXSynergitXxX

New member
זה היה כלכך יפה ../images/Emo99.gif

יוני , אתה ממש צודק . ( וסמוך על החברות שלי שיודעות לשמוע מוזיקה 'איכותית' - להקות בנים זולות כמו 'הגיי בויז ' או משהו כזה ..S: ) הקליפ כל כך יפה . במיוחד החלק שהם רצים , ואח"כ שהעיניים נפקחות . הופמן סידר סופסוף ת'שיער ורואים פנים באמת יפות :] וגפן , הו גפן . אין לי מילים לתאר את הדבר הכמעט מושלם הזה .
ואיתן , איתן נראה טוב וסופסוף שמו עליו פוקוס, ובנואה, כרגיל מצווין , נראה טוב ומקסים . כנ"ל עירון :] בקיצור , קליפ מדהים , שיר מדהים ומצוויןןן ^^" כלכך עשה לי ת'יום . תגידו , בנוגע להופעה בזאפה ביום חמישי . מישהו יודע מה הטלפון של המקום ? כי התקשרו לברר לי ולא ענו בטלפון (זה שמופיע באתר) .. יש אולי עוד מספר ? תוודה . אורפז :] ( מיום ליום מתאהבת מחדש
)

timon12

New member
כן../images/Emo6.gif עשיתי וזה הצליחח../images/Emo6.gif מלך../images/Emo47.gif

o r t a l i t

New member
וואו :|

בדכ אני שונאת קליפים. פשוט לא מתחברת לפירוש האישי של מי שמתסרט ומביים אותם... מעדיפה את השיר בעצמו. אבל זה פשוט מדהים !!!1 מכורה. #$^@& הולכת לחפור (:) רונקי - אין מצב שאני אשכח מילים מ'עד אלייך' עכשיו XD

למעלה