עד אלייך- הקליפ !!!!!

Fairy Blue

New member
../images/Emo2.gif

הקליפ מדהים השיר מדהים הם מדהימים אהההההההההההההההה

EliranMaor

New member
בדיוק באתי לשים הודעה על זהP:

li gueta89

New member
יוו רון הופמן כזה חתיךךךך!!!

אני פשוט חולה עליוווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!
קליפ מדהיייםםםם

מיטלס1

New member
עד אלייך

ראיתי את הקליפ עכשיו ב- 24. פשוט גדול!!!! למרות ששמעתי על כאלה שאומרים שהם מזכירים בקליפ להקת בנים כמו בקסטריט בויז....

חח כע איזה שטויות.

אתם יודעים מה? בקישור הזה עם השיר ששמתי, אז תרדו שם בתגובות לתגובה מס' 18, זה אני. ותגידו לי אם צדקתי.

kombinaizer

New member
ועברי לידר לא?

להזכירך, הוא הכוכב בפרסומות של פלאפון, ככה שלך ספציפית אין מה להתלונן על מסחרה. לא שלי יש בצורה מיוחדת בתכלס.

vered151

New member
מממ..

לא אמרתי שלא אבל יש כאלה שרודפים אחרי הכסף ויש כאלה שלא... ההצלחה (המוצדקת, כן?) של סינרגיה עלתה להם לראש והם מגזימים לדעתי אבל בקטנה..מה כבר אפשר לעשות? אלו הבחירות שלהם..

סינטטית

New member
עלתה להם לראש?

תגידו שהם ממוסחרים, סבבה. אבל להגיד שההצלחה עלתה להם לראש? זה משהו שאי אפשר להגיד עליהם. לפי מה את קובעת את זה?

vered151

New member
כי הם רודפים אחרי כסף...

אחרי הזכייה שלהם בעמ"י זה רק מה שאני רואה.. סינרגיה בכל מקום. המוזיקה היא הסיבה הראשונית לזה אבל זה נהיה במימדים כאלה לאו דווקא בגלל המוזיקה, אלא בגלל דבר אחד, לדעתי..ההצלחה!

EliranMaor

New member
רודפים אחרי כסף?

זה שסלקום באמת השקיעו ובכל מקום רואים את הפרסומת של סינרגיה, זה אחלה סלקום מקדמים את סינרגיה בצורה מטורפת וזה רק מביא עוד ועוד מעריצים ואממ אחרי הזכיה שלהם בעמ"י, מה עוד הם עשו כדי "לרדוף אחרי כסף"?X:

timon12

New member
לגמרי נכון. ../images/Emo45.gif

אולי הקטע עם זה שהם הולכים ברחוב קצת מצחיק, אבל מה לעשות? "עד אלייך אבוא" זה יותר הגיוני משפתאום הם יתחילו לעוף

למעלה