עד אלייך- הקליפ !!!!!

timon12

New member
מהה... תראי ת'קליפ של הפסטיגל...

כולם עפים , קופצים , נלחמים.... שם זה כל הממוסחרים במופע אחד.

Ass Of An Angel

New member
אני כל כך אוהבת את השיר הזה ../images/Emo99.gif

אבל ממש לא סובלת את הקליפים שעושים להם
הקטע הכי יפה מבחינתי בשיר הזה הוא כשהם מגיעים למקום שבו יש את הכלי נגינה שלהם

סינטטית

New member
דוקא

אני נורא אוהבת את הקליפים... יוני מרדכי במאי מעולה. אבל זו רק דעתי.

Alaithlos

New member
../images/Emo15.gif

יש לי מה לומר. סופסוף. ההתחלה קצת, איך לומר "להקת בנים". הולכים להם ברחוב ושרים לעצמם כאילו עוד שניה הם מגיעים להלוויה. מה גם, שכפי שציינתי אתמול בהופעה- מישהו פשוט חייב לטפל בישער של רון. הצילו. אחר כך זה נעשה נהר יותר ויותר. נותנים לעירון ואיתן קצת במה שהייתה לי מאד חסרה באופן כללי (רק כי הופמן וגפן מקבלים את מרבית תשומת הלב מבנות קטנות וחמודות ><). הבגדים, אך, הלבן ההורס הזה. והומפן עם שיער אסוף ומסודר
. והרגע שבו הם פותחים עיניים. to die for. זהו. מדהים. רק הסוף החלק הממוחשב קצת הרס, כי הוא.. רואים שהוא ממוחשב כ"כ.
שורה תחתונה -טוב מאד, אהבתי

מיטלס1

New member
מה רע

בשיער שלו??? דווקא אחלה שיער לדעתי עדיף לו פזור מאשר אסוף. ואני יותא אהבתי שהם ךובשים את הבגדים "הרגילים" שלהם מאשר עם הלבן, אבל שיהיה הקליפ מדהים!!!

יוטו2

New member
עדיין לא מספיק קיצבי , אם הם היו

מוסיפים יותר קצב השיר היה מושלם כמו תראי זה אני .. (מושלם =גם שקט וגם קצבי באותו השיר )

Alaithlos

New member
דווקא אני אישית פחות אוהבת../images/Emo15.gif

שמעברבבים יותר מדי. אוהבת שקט, אוהבת קצבי. פחות את השילובים.

EliranMaor

New member
אם כבר אמרת:X

זה מתחיל שקט בערך ולקראת הסוף באים כל התופים והכל פחות או יותר כמו תראי זה אני

XxXSynergitXxX

New member
מעניין מדוע אהבת את הסוף ...

חח בנואה בנואה, אבל אני חייבת לציין שמתאים לו לבן :] אני עדיין בשלי עם גפן
שלא תחשבו לא נכון !

מכושפת15

New member
../images/Emo99.gif

נכון ההתחלה אולי קצת משעממת, אבל הסוף מפצה על הכל. הלבן, העיניים שנעצמות, הריצה אל הכלים.. וכמו שיוני כתב שם בתגובה, אי אפשר לקבוע שהם להקת בנים זולה לפי הקליפ. כי אפילו אם הקליפ היה מוציא אותם הכי גיים בויז, זה לא מה שמשקף את הלהקה, אלא רק המוזיקה שהם עושים. זה טוב שהם גם מאזנים בין השירים היותר קצביים לבין השקטים.. והקליפ יצא די מהר, אני זוכרת של"אשם" חיכינו הרבה זמן..

למעלה