עד איזה גיל

כנ"ל בול

בנות - גיל שנתיים....

קצת הגזמתי. אבל מאז גיל 10, פלוס מינוס, אני כמעט ולא קונה בלעדיהן. רק חולצות טי שירט.

חצאית מעל מכנסיים - תופעה מוכרת. לא רוצות שייראו להן את התחתונים. אני מבינה אותן (הרבה יותר מאשר נשים מבוגרות שלובשות חצאיות מיני באורך סנטימטר, אני מוכרחה לאמר)
אם מפריע לך - תקני לה מכנסונים, כאלה שמצד אחד לא "נראים דוסים", ומצד שני - שומר על הרצון של הילדה שלא יציצו לה.

הפיתרון - טייץ מתחת לחצאית

לדעתי זה גם נראה יותר טוב ממכנסיים מתחת. אצלנו הולכות עם חצאיות ארוכות יותר מהטייץ (הטייץ קצת מעל הברך והחצאית קצת מתחת לאורך ברך) אז לא רואים את זה, אבל גם אם החצאית קצרה יותר - זה לא בהכרח דוסישיק, ויש טייצים עם תחרות בקצה שנותנות מראה משודרג.
אגב, היתה לא מזמן כתבה ב XNET שממנה הבנתי שאופנת המכנסיים מתחת לשמלות כבשה את הוליווד וזה שיא האופנה שם עכשיו
לדעתי זו פעם ראשונה שבה המגזר מכתיב אופנה ולא נזכר בה כשכולם כבר עברו לדבר הבא

ואם כבר זוועות - אופנת הסנדלים וגרביים שמגיעה מתת-זרם מסויים של גברברי המיגזר, שרובם סובלים מתסמיני חוסר אופנתיות וחוסר מודעות עצמית בכל הנוגע ללוק הגברי, ובכן, גם היא כבשה את מסלולי האופנה בניו-יורק. לא ברור לי איך זה קרה, כי מדובר באמת בזוועה אופנתית שבשום קונסטלציה לא יכולה להראות טוב, אבל הנה, זה קרה. אולי כי מחפשים שם את השונה והמוזר...מה שבטוח - יפה זה לא!

shtuli

New member
10.5, 8, 5.5 - בקושי מתערבת

כבר לא קונה להן לבד כי כל אחת פיתחה טעם ונוחות אישיים.
הגדולות בדרך כלל ילבשו בגדים ושילובים שאני אוהבת.
בת ה-5.5 עולה על כולן מהבחינה הזו.
יצאה היום מהבית עם חולצה ארוכה דקה בגווני כתום, חצאית בורדו וחצי מגף בלי גרביים. נו ניחא.
מסוג הדברים שהקווים האדומים שלי די גמישים.

נושי 14

New member
לרוב אני קונה לבד

אם הם במקרה איתי (ולרוב זה לא קורה) אז הם יבחרו.
לבן ה-9 כל עוד זה נוח אין יותר מידי העדפות.
לבת השש כבר מזמן יש העדפות ברורות שלרוב לא תואמות את מה שכבר קניתי לה.

אני באמת כנראה שונה

5 ו- 7- לא קונה בלעדיהן.
אמנם רוב הקניות נעשות באינטרנט אז זו לא טרחה גדולה מדי, אבל אם צריך ללכת לחנות לרוב אקח אותן איתי.
הגדולה יותר זורמת ולכן לעיתים אני עושה השלמות של דברים שהיא צריכה בלעדיה. לקטנה- אין מצב. גם היא אמרה לי שלא אקנה בלעדיה.
שילובים- אני לרוב לא מתערבת, אלא אם זה ממש גובל בהפרעת קשב (טייץ פסים שחור - כתום וחולצה וורודה עם נקודות סגולות וכיתוב ירוק. או משהו בסגנון).

rnavina

New member
אצלנו

אני מקבלת הרבה בגדי בנות מאחותי.
משלימה חלק בקניות באינטרנט (נקסט) אז מראה לבנות לפני הקנייה. הבן פחות בעל טעם מגובש, לעומתן, אבל נניח לרכישת נעליים לוקחים גם אותו ולא רק בגלל המדידה (יש נעליים שהוא יסרב אפילו למדוד, בגלל המראה).
חוץ מזה פה ושם קונה להם כשאני בחופשה בחו״ל ואז בלעדיהם והרוב נלבש.
לעתים רחוקות אני מטילה וטו על הופעה מסוימת- וזה יהיה בגלל נניח גופיה כשמדובר ביום חורפי, ולא על סיבות של איך השילוב נראה. לבנות שלי יש טעם מוצלח מאד ושילובים שנראים מגניב. למעט לאירועים אתעקש על מראה הולם כלומר לא טריקו אלא בגדים חגיגיים.
עוד לא קרה שהם רצו משהו וסירבתי לקנות בגלל מראה, אבל כאמור אני כמעט ולא מסתובבת בחנויות בגדים.

rnavina

New member
תודה לך ולשאר המחמיאות. היא לא אוהבת את השיער שלה

למרות שמקבלת עליו המון מחמאות. היא אומרת: אני לא רוצה תלתלים. אני רוצה שיער חלק.

macaroni35

New member
גם שלי מתולתלת וזה עבר לה...

כשהייתה קטנה יותר רצתה שיער חלק אבל מגיל 7 בערך זה עבר לה...
יש לה שיער ארוך חום עד אמצע הגב ומלא מתולתל...

אשרז4

New member
ארנבינה, אני עד היום זוכרת איך היתי צועקת על אמא שלי

שכשאהיה גדולה יהיה משהו מיוחד שיעשה לי שער חלק חלק וארוך ארוך ולא יהיו לי תלתלים והיא תראה.
היום, היתי שמחה אם הבנות שלי היו מקבלות את השער שלי.
ואכן התלתלים שלה מיוחדים ומהממים בעיני, אבל אני יכולה להבין למה רוצה חלק.
מאמינה ומקווה שיעבור לה

אני עוד קונה לכולם בלי לערב אותם בהחלטה

הגדולה שלי (בת 9) היא לא "בת" טיפוסית. לא מאלה שחשוב להן להתגנדר וגם כשהיתה קטנה מאוד תמיד הקפידה לבחור (מתוך תכולת הארון) את מה שיהיה לה הכי נוח לעשות איתו ספורט. כשאני מבקשת ממנה לבוא אתי לקניות במסגרת איזה יום כיף שיוצא לנו לעשות יחד, היא תמיד תעדיף משהו כיפי ופעיל על פני קניות (האמת - גם אני...).
בגדול אני קונה ונותנת להם למדוד. אם צריך - אני מחליפה מידה. הבנים בכלל לא בעייתיים.
מה שכן - אני לא קונה להם ג'ינסים כי כולם טוענים שזה לא נוח להם (ניסיתי להחליף גזרות וכו' - לא עזר לי).

למעלה