עדכונים

הלוווווווו?! מה נראה לך?!

היא ידעה מראש שאף לייבל לא יקבל אותה ואף חברת תקליטים לא תחתים אותה אז היא ביקשה מאבא'לה שיפתח לה חברת תקליטים וככה היא תתחיל בקריירת זימרה כושלת
. היא כ"כ עלובה גאד.

Well...Roni can read

וששואלים את רוני מה הדבר שהכי חשוב לה בחיים היא לא אומרת ליפגלוס... ושרוני תקיים יחסי מין עם החבר שלה היא תדאג שלא כל העולם יראה את זה
. את רוני לפחות מישהו מצא ורצה להחתים פאריס החתימה את עצמה

Im Not Dead

New member
מה אכפת לי מה היא אומרת

ולמי יש קלטות סקס? ואבא'לה גם דאג לסדר לרוני קליפ. בכל מקרה אף אחת מהן לא מוכשרת במיוחד וזהו

hottyboi

New member
יש לה שיר שקוראים לו TURN U ON

את יודעתתת איזהה שיררר מעללףףףף זה??!? אחד השירים ויש לה גם שיר שקוראים לה TURN IT UP.. הוא גםם חזק. (שניהם דלפו חחח. מסכנה)

כי השיר לאקי מדבר על פאריס../images/Emo70.gif

אפילו שפאריס היא בת מזל והיא כוכבת היא בוכה,בוכה,בוכה בלילבה הבודד ושואלת.. אם דבר אינו חסר בחיי אז למה הדמעות הללו באות בלילה? למה דווקא בלילה? שאני לפני מסיבה ביפן כאילו... וכל האיפור נמרח לי והעדשות הכחולות אני שמה זזות מהמקום והנהג שלי מאחר למה?

BritneyHeart

New member
בריטני במצעד ההולנדי

השירים שלא נכנסו למצעד הם: "From the bottom of my broken heart" (בגלל שהוא לא שוחרר שם) "Chris Cox Megamix" (בגלל שלא שוחרר כסינגל) "Someday (I will understand)" (אנא ערף למה) יש לה שמה שלושה להיטים במקום הראשון והם: Baby one more time Sometimes Oops!... I did it again והנה הדירוג של השאר: "...Baby one more time", #1,"Sometimes", #1,"(You drive me) Crazy", #2 "Born to make you happy", #4 "From the bottom of my broken heart" (not released in the Netherlands),"Oops!... I did it again", #1,"Lucky", #4,"Stronger", #14,"Don't let me be the last to know", #16,"I'm a slave 4 u", #6,"Overprotected", #15,"I'm not a girl, not yet a woman", #14,"I love rock 'n roll / Overprotected (DarkChild remix)", #17,"Boys (Co-ed remix)", #14,"Me against the music", #6,"Toxic", #4,"Everytime", #3,"My prerogative", #13,"Chris Cox Megamix", non-single,"Do somethin'", #6, "Someday (I will understand)" (didn't chart)

freesoul24

New member
תודה ..אבל..../images/Emo5.gif

הפרודיה הזאת שאמורה להצחיק .. הדבר היחיד שהפרודיה הזאת עשתה לי זה לרחם על אותם האנשים שעשו אותה.. נ.ב:היא אחת הפרודיות הכי עלובות שראיתי בחיים שלי!

Outrageous boy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחח...הרגג אותיייייייי......... אבל איזה מגעילים איך הם ציירו את בריטני...הגדימו קצת..חחחחחח

hottyboi

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחח

אהבתי איך שהיא מעיפה את שון XD זה כזה מצחיק הקטע הזה חח

למעלה