חצי מסכימה..
אני חושבת שבריטני באמת לא צריכה לדפוק חשבון לאף אחד ולעשות מה שהיא רוצה, במיוחד בגלל שאין אצלה "לדחות". כל שנייה בחיים שלה מתוקשרת [והוכחות לזה קיבלנו בימים האחרונים כשגדודי פפראצי צילמו אותה באמצע הלילה יוצאת מאולפן הקלטות, מטיילת, וכו'..], אין מצב להתחמקות מזה. מצד שני, אי אפשר להתכחש לעובדה שהיא מפורסמת, והיא בכל זאת לא יכולה להתנהג כמו אדם נורמלי לחלוטין. הפרסום מביא איתו הרבה מינוסים, אבל בתכלס, המון פלוסים. וכל עוד שהיא נהנית מהיתרונות של הסלבריטאיות שלה, אני חושבת שזה קצת צבוע מצידה להתנהג כמו "אדם רגיל". היא רוצה להתקאמבק עכשיו אחרי שלוש שנים בלי חומר חדש, שלוש שנים בהם היא הפכה את עצמה לפרחולה טיפשה חסרת אחריות שעשתה את כל הטעויות שאפשר לעשות. ואז בכמה מהלכים פשוטים היא החזירה לעצמה את הכתר - כולם אהבו את בריטני, היא הייתה בכותרות, ולשם שינוי עם הרבה פרגון - על הגוף החדש, הגירושין, על כמה שהמראה שלה השתפר. עוד שלושה-ארבעה חודשים היא כבר הולכת לחזור בסינגל חדש, והציפייה לא יכולה להיות גבוהה יותר.. אז למה לא לחזור במאה אחוז? כבר היה לה את זה - את אהבת הקהל ואת הפרגון מצד התקשורת והמדיה, המון התעניינות מחודשת. היא עישנה סיגריות בארוחת ערב עם שון - סתם פרסום רע. כל הPARTYING הזה כל ערב עם פאריס הילטון.. מי נחשבת יותר פרחולית אהבלה מפאריס? על הקטע עם הכוס שלה בשלטי חוצות אני באמת לא מאשימה אותה, כי זה כבר עניין אישי ופרטי, ואף אחד לא צריך לדחוף לה את המצלמה לתחתונים. אבל אני חושבת שעם הסיגריה היא באמת הייתה יכולה לחכות עד שתהיה באוטו, בבית, וואטאבר.. ואת הבילויים עם פאריס למתן קצת. צאי, תחגגי, תתפרעי, אבל לא כל ערב.. ולא איתה.. אני פשוט חושבת שהיא הייתה יכולה לחכות עם זה מס' חודשים כדי להבטיח לעצמה - ורק לעצמה - קאמבק טוב יותר. [ומן הסתם, זה לא מה שיגרום לאנשים להתחיל לאהוב אותה, אבל כל דבר יתרום ביצירת תדמית חיובית]