עדכונים

ליבר6

New member
דווקא לפני שהתחילו להיתעסק../images/Emo205.gif

+
לה בחיים הפרטיים הקריירה שלה היתה הרבה יותר מצליחה. ואני בספק אם אנשים קונים את האלבומים שלה בגלל החיים האיישים שלה, קניתי לא מזמן את כול האלבומים שלה ויש לה הרבה שירים עמוקים (את/ה חייב/ת להודות שברובם אכן יש מסר כול שהוא) פשוט הרבה אנשים לא מתייחסים לזה ברצינות כי מדובר במוזיקת פופ ובריטני ספירס. לדעתי עכשיו ממש מתאים לה להוציא אלבום בסגנון אלבום הבכורה של נינט טייב, יותר אישי ופרטי אבל אני בספק עם זה ימכור הרבה.

Sqaure One

New member
ברור שיש עומק...

I've got that boom boom that you want I don't think you should wait one minut it might be too late. ברור שלקחתי דוגמא קיצונית, אבל השירים שלה הם ברובם בנאליים, זה לא שיר שדרכו את יכולה להבין מה בריטני ניסתה להגיד, ואם יש לה אימרה נסתרת.. אולי יש כמה שירים כאלו בודדים, כמו מונה ליסה או אבריטיים, אבל אלו לא באמת שירים עם עומק, סתם נסיון לזה.. לא שאני מזלזל בשירים של בריטני, יש לה אחלה שירים ואחלה בלדות, אבל לא צריך להגזים ולתת יותר מידי קרדיט למילים
.

Me4britney

New member
../images/Emo4.gif כ"כ לא...

אולי בשבילך הם לא מהווים משמעות והבנה לחיים לי דווקא כן,אני בן 19 וחצי למקרה שאתה תוהה. שירים כמו Everytime,someday.shadow ויש עוד כמה...חוץ מזה לא כל שיר צריך להיות בעל משמעות מבחינת הליריקיס,אם ניתן להפיק ממנו הנאה אז מה ה-BIG DEAL?

xtina 4 ever

New member
חח..../images/Emo210.gif

אני אישית שומעת את השירים שציינת לא בגלל שאני מתחברת אליהם ולליריקס העמוק שלהם, אלה בגלל שאלה סתם שירים יפים שנחמד לשמוע לפעמים. אם יש משהו שבריטני לא התברכה בו-הוא ליריקס עמוק. ו-Sqaure One דיבר על זה בדיוק, ולא אמר אם ניתן להפיק מהשירים שלה הנאה או לא. זה לא קשור בכלל.

Kryptonite

New member
זה הדיון הכי בולשיטי../images/Emo168.gif

שהיה בפורום מזה זמן רב. (אני לא מגיב לך ספציפית ויקי אלא פשוט נדחף לשרשור כאן) זו חתיכת גישה מפגרת לבוא ולומר שבגלל שהליריקס לא עמוקות אי אפשר להתחבר אליהן. זה כל אחד והדיעות שלו, ומה שנוגע בו אישית, אפילו אם זה "I guess I need you baby". אישית אני לא מתחבר כמעט לשירים, ובדרך כלל גם לא לשירים של בריטני, אבל הקול שלה פשוט נוגע בי. בכלל להתחיל להכנס להגדרות של "ליריקס עמוקים~~**
" זה פשוט מפגר ומביך (זה בערך שלב שעוברים בחטיבת ביניים), עיזבו שטויות. פשוט תשמע את השירים ותהנו מהם, בכל דרך שאתם מתחברים אליהם.

אתה מחפש עומק?

לך לשחות בבריכה... מוזיקה זה לא הדבר הזה שאמור לרגש אותך\לגרום לך לרקוד?! לי אישית יותר איכפת מאיכות המוזיקה מהלחן מרמת ההפקה ומהקצב לא למה היא מתכוונת בשיר. היום בשירים אפחד לא מחפש עומק תעשיית המוזיקה נהיית מסחרית ושטחית.

Kryptonite

New member
ברור שלא.../images/Emo168.gif

אני הראשון שאומר שהאושר של בריטני בא קודם, ויותר מכך - כשהיא מאושרת רואים את זה עליה, וזה הדבר הכי מקסים בעולם. אבל בריטני וקווין (נו טוב, אולי רק בריטני) ידעה טוב מאוד שהיא הולכת להתגרש... הרי לא במקרה היא עשתה את זה ביום של הבחירות וכו', זה היה גאוני מצידה. פשוט היא יכלה לקחת את זה למקום טוב יותר

Shiri from the block

Active member
מזה?../images/Emo12.gif../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif מה הכוונה לעשן מול הפפראצי? היא עישנה. זאת לא אשמתה שהפפראצי רודפים אחריה לכל מקום.. זה לא שהיא עשתה דווקא.

Kryptonite

New member
כשהיא רוצה../images/Emo168.gif

היא יכולה לא לעשן מול הפפראצי, במיוחד שזה לא בתור כניסה למועדון. היא הייתה יכולה להתאפק עד לבפנים וזו רק דוגמה. הרי התמונות מהפפראצי הן מכמה דקות שהיא בחוץ, היא לא יושבת בפארקים וקוראת ספרים. היא יכולה - השם ירחם - להתאפק קצת ולחכות עד שהיא תהיה בתוך מבנה שהפפראצי לא מצלמים אותה.

Shiri from the block

Active member
אבל מזה משנה אם הם יצלמו../images/Emo113.gif +../images/Emo139.gif אותה או לא? היא מעשנת. זאת עובדה ידועה לכולם. למה להסתיר את זה? וחוץ מזה, אני מכירה מלא אנשים שמעשנים ויש מלא שפשוט אם בא להם סיגריה ברגע זה הם יעשנו ברגע זה ולא יחכו..

Me4britney

New member
למה כי היא מפורסמת?

היא תעשן איפה שבה לה. למה כי היא מפורסמת אז אסור לה לעשן במקומות ציבוריים? שהפאפרצ'י יצלמו אותה,היא לא שמה עליהם ולא צריכה בכלל להתייחס למצלמות שגם ככה יתפסו אותה תמיד גם אם היא לא תרצה. אם היא תעשן בפנים אתה באמת חושב שזה יעזור לה לשפר את תדמית ה-BAD GIRL שהיא יצרה לעצמה בשנים האחרונות? לא! היא בריטני ספירס ואנשים אוהבים אותה בגלל המוזיקה וה-SHOW ושום דבר לא ישנה זאת גם אם היא תעשן,תופיע בעירום,תחשוף איברים וכו'...היא לא צריכה לשים *** על אף אחד,במיוחד לא על התיקשורת העויינת שכל הזמן מנסה איך להפיל אותה.

Kryptonite

New member
זה לא קשור../images/Emo168.gif

בדיוק כמו שזה לא לעניין שהיא תסתובב עם רולים בחוץ. ברור שהיא בן אדם, אבל היא עדיין בעין המצלמה - ודעת הקהל והרושם שהיא משאירה מאוד חשובים, היא לא יכולה להרשות לעצמה לעשות כל מה שהיא רוצה.

Me4britney

New member
אז זהו שהיא כן יכולה...

כי היא בדיוק כמוני וכמוך,זה שאנשים לא מסוגלים להבין את זה זאת בעייה אישית שלהם. הם רוצים לעטוף אותה במעטפת הגנה מסויימת שהיא תישאר מוגנת בבועה ושלא תעשה שום דבר שעלול לפגוע בתדמית של עצמה או בה אישית וזה חבל...תבינו היא כבר לא ילדה!

חצי מסכימה..

אני חושבת שבריטני באמת לא צריכה לדפוק חשבון לאף אחד ולעשות מה שהיא רוצה, במיוחד בגלל שאין אצלה "לדחות". כל שנייה בחיים שלה מתוקשרת [והוכחות לזה קיבלנו בימים האחרונים כשגדודי פפראצי צילמו אותה באמצע הלילה יוצאת מאולפן הקלטות, מטיילת, וכו'..], אין מצב להתחמקות מזה. מצד שני, אי אפשר להתכחש לעובדה שהיא מפורסמת, והיא בכל זאת לא יכולה להתנהג כמו אדם נורמלי לחלוטין. הפרסום מביא איתו הרבה מינוסים, אבל בתכלס, המון פלוסים. וכל עוד שהיא נהנית מהיתרונות של הסלבריטאיות שלה, אני חושבת שזה קצת צבוע מצידה להתנהג כמו "אדם רגיל". היא רוצה להתקאמבק עכשיו אחרי שלוש שנים בלי חומר חדש, שלוש שנים בהם היא הפכה את עצמה לפרחולה טיפשה חסרת אחריות שעשתה את כל הטעויות שאפשר לעשות. ואז בכמה מהלכים פשוטים היא החזירה לעצמה את הכתר - כולם אהבו את בריטני, היא הייתה בכותרות, ולשם שינוי עם הרבה פרגון - על הגוף החדש, הגירושין, על כמה שהמראה שלה השתפר. עוד שלושה-ארבעה חודשים היא כבר הולכת לחזור בסינגל חדש, והציפייה לא יכולה להיות גבוהה יותר.. אז למה לא לחזור במאה אחוז? כבר היה לה את זה - את אהבת הקהל ואת הפרגון מצד התקשורת והמדיה, המון התעניינות מחודשת. היא עישנה סיגריות בארוחת ערב עם שון - סתם פרסום רע. כל הPARTYING הזה כל ערב עם פאריס הילטון.. מי נחשבת יותר פרחולית אהבלה מפאריס? על הקטע עם הכוס שלה בשלטי חוצות אני באמת לא מאשימה אותה, כי זה כבר עניין אישי ופרטי, ואף אחד לא צריך לדחוף לה את המצלמה לתחתונים. אבל אני חושבת שעם הסיגריה היא באמת הייתה יכולה לחכות עד שתהיה באוטו, בבית, וואטאבר.. ואת הבילויים עם פאריס למתן קצת. צאי, תחגגי, תתפרעי, אבל לא כל ערב.. ולא איתה.. אני פשוט חושבת שהיא הייתה יכולה לחכות עם זה מס' חודשים כדי להבטיח לעצמה - ורק לעצמה - קאמבק טוב יותר. [ומן הסתם, זה לא מה שיגרום לאנשים להתחיל לאהוב אותה, אבל כל דבר יתרום ביצירת תדמית חיובית]

למעלה