עדכונים

KoBi v2

New member
מדהיםםםם.. ממש VMA01

אני מת על השמלה מהVMA.. וזה ממש דומה, שמלה אלופה! אבל הגוף לא כמו שהיה פעם :)

Kryptonite

New member
היא ניראית../images/Emo168.gif

טוב, אבל שמנה! כאילו, מה קרה?! אפילו בזמן ההריון עם שון הפנים שלה לא היו כאלה שמנות, שלא נדבר שבזמן ההריון עם ג'יידן הם בכלל היו ממש רזים. גם לפי השמועות - כשהראו את הפרצוף שלה על המסך הקהל שמעו בוז מהקהל... אבל אחרים טוענים שבדיוק היה מהלך גרוע, אז האוהדים עשו בוז. לא יודע, מגיע לה בוז על כל ההתנהלות שלה - אבל לא הגיוני כי כבר ראינו איך מוחאים לה כפיים, שוב ושוב (ב - AMA וב - TCA)

Me4britney

New member
מגיע לה בוז על כל ההתנהלות שלה? ../images/Emo4.gif

מגוכח להגיד דבר כזה. עוד יוצא ממך אחי,אני מופתע.

Kryptonite

New member
תכלס,../images/Emo168.gif

היא איכזבה בגדול. אחרי הגירושים מקווין כולם היו בעדה. פשוט כולם. זה היה מדהים, היא ניראתה מדהים והאלבום היה קרוב מתמיד. אבל כל ההתנהלות הדוחה של לעשן בציבור (אם היא רוצה לעשן - שתהיה טיפשה, סבבה, אבל למה מול הפפראצי?) לצאת למסיבות כל יום (זה באמת נהיה מוגזם) והיא גם השמינה - היא לא שומרת על עצמה. גם השיער והבגדים שלה משתנים בצורה פשוט מוזרה מידי, לצאת עם פאריס יותר מידי (פעם אחת זה היה לגמרי מגניב, אחר כך זה כבר נהיה מוגזם) וכמובן - תחתית המדרגה, חשיפת הכוס. הבאזז האדיר שהיה סביבה היה מדהים, אבל עם כל ההתנהלות המפגרת שלה הוא מתחיל להפוך לבלאקלאש ענק. הגירושים היו אמורים להיות החזרה לבריטני המדהימה,הבאזז היה מדהים בשביל להוציא את הדיסק - אבל במקום זה היא רק הולכה לאיבוד יותר ויותר. ואנשים ממש מתעצבנים עליה ובצדק. אמנם כהרגלה, היא רק לומדת מטעויות אחרי שהיא עושה אותן - לאחרונה היא משתפרת, אבל עדיין זה היה יכול להיות כל כך הרבה יותר טוב. כל כך הרבה יותר טוב. ובגלל זה אני מעוצבן עליה. ברור שבשנייה שהיא תוציא דיסק/תופיע/תתראיין אני כולי אהיה "OMG זו בריטני הכי מלכה בעולם שאני מת עליה" וכו' וכו' אבל עדיין היא איכזבה לגמרי בחודש האחרון. ממש איכזבה.

Sqaure One

New member
זה נראה לי קצת אנוכי לחשוב ככה..

אמנם אני לא יודע בבטחה, אבל אני לא חושב שבריטני התגרשה כדי לצאת בקאמבק היסטרי. זה נראה לי קצת אנוכי להגיד שהיא הרסה לעצמה את הקאמבק הזה.. קודם כל שתבלה ותסגור את הפרק הזה בחיים שלה.. קריירה אח"כ.. ואתה יודע הרי שלא משנה מה היא תעשה, בכל מקרה היא תמכור מליונים...

Me4britney

New member
צודק ב-100%...

יש בעייה מסוימת בגישה של מעריצים שלה בעולם,הם חושבים שהיא מושלמת ואסור לה לעשן,לשתות,ללבוש מחשופים,להשתכר עד סוף ולבלות בלילות בגלל העובדה שהיא מפורסמת,כ"כ אנוכי לחשוב ככה ולהתעסק בכל הרכילויות והשטויות מסביב במקום בעיקר שזו המוזיקה וההופעות שלה. בריטני היא בן-אדם כמו כולם וזכותה לעשות כרצונה גם אם זה נתפש בעיני הציבור כלא נכון,ההתעסקות היומיומית בחיים הפרטיים שלה פשוט חוצים כל גבול,אם אתה מאוכזב ממנה בגלל שהיא אמיתית ועושה מה שבראש שלה אז תשאל את עצמך שוב פעם למה אתה בכלל תומך מוזיקלי שלה (בלשון הילדותית: מעריץ). אני לא חושב שמתוקף תפקידך לשפוט אותה על דרך ההתנהלות של החיים שלה,היא בן-אדם רגיל רק מפורסמת זה הכל,זה ניהיה חולני כל הדבר הזה.

Kryptonite

New member
זה לא לגמרי ככה../images/Emo168.gif

ברור שהיא בן אדם ובלעבלעבלע, אבל אחרי הכל - היא כן, היא באור המצלמות, והיא צריכה ללמוד לקבל את זה. אני לא אומר שהיא צריכה ללכת מושלמת כל היום, אני אפילו אוהב אותה יותר במראה הטבעי של ג'ינס וטי שירט - אבל ללכת עם תוספות כל כך מסריחות כמו בפעם הראשונה שהיא יצאה עם פאריס הילטון? זה ניראה כאילו אפילו מסרק אין לה בבית, זה היה פשוט מביך.

Me4britney

New member
אני פשוט לא מבין אותך...

חשבתי שאתה קצת יותר בוגר ומבין עניין לפי איך שאתה מציג את עצמך בהודעות,ועוד מנהל פורום. לאן הגענו. באמת צחי,תתבגר אחי. מה אכפת לך מה היא לובשת,אוכלת,מעשנת,שותה אלו החיים הפרטיים שלה...זה פשוט בלתי-נסבל שמעריצים שופטים אותה לפי ההתנהגות והחיים הפרטיים שלה ולא לפי המוזיקה=האמנות מה שבאמת חשוב. תתעסק בעיקר ולא בתפל,תסרוקות שיער? אני לא מאמין בכלל שאתה מעלה את הנקודה הזו,רק מראה עד כמה ירודה כל התמיכה/ההערצה הזו לבן-אדם שעושים ממנו אליל והוא צריך לבנות לעצמו תדמית מושלמת בגלל היותו מפורסם. אם ברור לך שהיא בן-אדם אל תחזור על הטענות הירודות והכ"כ לא חשובות האלה שמציגות אותך באור שלילי כשאתה מתעסק בכל ה-SHIT הזה.

Sqaure One

New member
עכשיו אתה מגזים...

החיים האיישים של בריטני הם חלק מהקריירה שלה- יותר מכל אמר אחר.. החיים האישיים שלה זה בעצם מה שמשאיר אותה בכותרות כל הזמן, זה חלק ממנה ובלעדיו אני לא בטוח שהיא הייתה מה שהיא.. אבללללללללל לשפוט אותה לפי הם זה לא נכון, אבל עדיין, לא צריך לשפוט רק לפני מוסיקה כמו שאתה אומר
, כי אחרי הכל המוסיקה של בריטני היא לא אחת כזאת שצריך להתעמק בה יותר מידי ולהתעסק בה יותר מידי Oo.

Me4britney

New member
ממש עצוב שאתה חושב ככה...

המוזיקה של בריטני היא לא אחת כזאת שצריך להעתמק בה? בן כמה אתה תזכיר לי?

Sqaure One

New member
אני בן 20 ../images/Emo3.gif

ואתה זה שאמור לשאול את עצמך את השאלה הזאת אם אתה חושב שיש עומק בשירים של בריטני
. וזה לא שאני חושב ככה- זאת העובדה....
.

Shiri from the block

Active member
אני אתן לך אפילו יותר מאחד../images/Emo113.gif +../images/Emo139.gif הנה למשל סאמדיי, אבריטיים, ושירי אהבה שבי אישית נגעו והתחברתי לכמה משפטים מתוכם: פרום דה בוטום אוף מיי ברוקן הארט, סטרונגר שזה באמת שיר מעודד כזה, ו..נו. אוף אני לא אתן את כ-ל השמות של השירים, אבל יש לה.

Im Not Dead

New member
../images/Emo6.gif

יש לה אולי 5 שירים בכל הקריירה שלקחו יותר מ5 דקות לכתוב (מקווה ככה לפחות)

Kryptonite

New member
היא בעצמה אומרת שהיא כזאת../images/Emo168.gif

מוזיקה בשביל הכיף ותו לא. שירים שהיו מעבר היו בעיקר ITZ, בו היא אשכרה שרה שירים על המצב שלה בחיים - ולא סתם בלדות אהבה/"סטרונגר"ים וכאלה. זה הפך את השירים לבעלי הרבה יותר משמעות. במיוחד אבריטיים, שזה שיר מאוד אישי. השיא שלה היה בסומדיי, ומשם היא רק תשתפר לפי דעתי.

למעלה