תכלס,../images/Emo168.gif
היא איכזבה בגדול. אחרי הגירושים מקווין כולם היו בעדה. פשוט כולם. זה היה מדהים, היא ניראתה מדהים והאלבום היה קרוב מתמיד. אבל כל ההתנהלות הדוחה של לעשן בציבור (אם היא רוצה לעשן - שתהיה טיפשה, סבבה, אבל למה מול הפפראצי?) לצאת למסיבות כל יום (זה באמת נהיה מוגזם) והיא גם השמינה - היא לא שומרת על עצמה. גם השיער והבגדים שלה משתנים בצורה פשוט מוזרה מידי, לצאת עם פאריס יותר מידי (פעם אחת זה היה לגמרי מגניב, אחר כך זה כבר נהיה מוגזם) וכמובן - תחתית המדרגה, חשיפת הכוס. הבאזז האדיר שהיה סביבה היה מדהים, אבל עם כל ההתנהלות המפגרת שלה הוא מתחיל להפוך לבלאקלאש ענק. הגירושים היו אמורים להיות החזרה לבריטני המדהימה,הבאזז היה מדהים בשביל להוציא את הדיסק - אבל במקום זה היא רק הולכה לאיבוד יותר ויותר. ואנשים ממש מתעצבנים עליה ובצדק. אמנם כהרגלה, היא רק לומדת מטעויות אחרי שהיא עושה אותן - לאחרונה היא משתפרת, אבל עדיין זה היה יכול להיות כל כך הרבה יותר טוב. כל כך הרבה יותר טוב. ובגלל זה אני מעוצבן עליה. ברור שבשנייה שהיא תוציא דיסק/תופיע/תתראיין אני כולי אהיה "OMG זו בריטני הכי מלכה בעולם שאני מת עליה" וכו' וכו' אבל עדיין היא איכזבה לגמרי בחודש האחרון. ממש איכזבה.