עדכונים

SuperShiro

New member
זה נשמע כבר יותר הגיוני, להרבה סלברטיז יש

נטייה להגיד את זה [ואני לא מבינה למה
], בכל אופן זה לא נכון ואני שמחה שעכשיו גם את יודעת את זה

מריה111

New member
גם כריסטינה אמרה דברים כאלה

אני זוכרת שהיא אמרה פעם שכדי לחזק את הקשר שלה על ג'ורדן או איך שלא קוראים לו הם העושים יום בשובע שבו הם מתסתובבים ערומים בבית.....זה לפחות מה שקראתי

Kryptonite

New member
וואי זה ממש ישן...

היא אמרה שהיא רוקדת מולו והוא צוחק, ובלילה היא שרה לו שירי ערש. (אפילו מתישהו היה דיבור רשמי על שהיא רוצה להקליט את אחד משירי הערש שהיא כתבה לו כיוון שהיא חשבה שהוא יצא ממש טוב)

YugiBoy

New member
../images/Emo5.gif זה בן שמה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

בעע מה שהיא צריכה לעבור... בכל מקרה, ממתי התמונה? אפשר מידע?

SuperShiro

New member
11.2.07, היא יצאה למועדון One בניו יורק,

אהבה את הבגדים של הרקדניות, וביקשה כאלה גם. כבר יש תמונות שלה עם הבגדים האלה, אבל התמונות הספציפיות האלה נחשפו רק עכשיו. זה ממש 9 ימים לפני שהיא נכנסה למכון הגמילה "Promises".

candyheart

New member
!LOL

יש לה תחת ע-נ-ק!!! בוטילישס! ואני זוכרת טוב את היום הזה...זה היה ממש קרוב לגמילה,שהיא מ-מ-ש כבר התחרפנה... מה שמעניין הוא שהיא עדיין הצליחה לצאת כל-כך סקסית! אבל אפילו ביום שבו היא גילחה את השיער,ממש רגע לפני שהיא עשתה את זה,היא הייתה כל-כך י-פ-ה! מישהו זוכר את זה? יש לה מן קטע שהיא יוצאת יפה גם כשהיא במשבר... בכל מקרה,טוב שהימים האלה מאחורינו. אה,והאיש הזה ממש מפחיד אותי...

brit is my love

New member
LOVE IT!

סקסית ברמה מטורפת... הא ולכל אלו "איכס איזה גועל" הממ לא נראלי שהיא רצתה שהתמונות האלו יתפרסמו... זה נראה תצלום פרטי כזה.

Brit22k

New member
OMG!!!! ../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif

מה זה?! חחחחח בריטני חמודה אבל ..... ההוא... שלידה מלחיץ אותי חחח...

Kryptonite

New member
וואי

השיער שלה ניראה ממש טוב.
בפפראצי הוא לא היה ניראה ככה, ממ, מעניין. בכל מקרה התמונות מהמסיבה האלה עצובות, זה כאילו היא ידעה שהיא הולכת להתדרדר משם והלאה.

אני חולה על בריט אבל...

מה הקטע שלה?!כל יום היא יוצאת אם בחור אחר..היא נראית כמו בטטה...היא עושה בושות בתקשורת..מה נהיה ממנה?!יש לה ילדים בבית!יש לה משפחה..יש לה כבוד עצמי(או שאין..) היא מתלבשת כמו חשפנית וכל יום מחליפה בחור..יוצאת למועדונים כל לילה..ועושה קטעים לתקשורת! היא ממש השתנתה לרעה!פעם היא הייתה 1000ממת ועכשיו היא דומה ל..בטטה! מזה? זה מה שיש לי להגיד..... אל תבינו את זה שאני לא אוהבת את בריט אבל החיים שלה השתנו לגמרי! שנתיים היא ישבה בבית ולא הופיעה והשמינה ונראתה כמו חציל והתחתנה עם הדרדס הזה(קווין)) היא השתגעה לא מזמן.. עם הקרחת..התאבדות..שטן..מוסד גמילה..ועכשיו היא כל לילה במועדון עם בחור ועושה קטעים מול כל המדינה עם כל הכתבות שיש עליה!פשוט היתחרפנה! ועוד יש לה משפחה וילדים קטנים.. מה בדיוק אומרים לשון בגן/מעון? "הנה הבן של בריטני המטורללת.." ושהוא יגדל הוא יקרא על אמא שלו בעיתונים שהיא מחורפנת..! זיהו.. קיצר..בריטני השתנה לגמרי!עכשיו היא סתם משוגעת שעושה קטעים פעם היא הייתה זמרת הפופ הכי מוצלחת בעולם שעשתה היסטריה בכל העולם ותיראו מה קרה לה! מקווה שהבנתם..ביי!

brit is my love

New member
הוווו... נמאס כבר!

אנשים תפסיקו להיכנס לפה ולהשמיע את הדעה שלכם הרעה שלכם על בריטני! די זה מעצבןן! ח=ס=רי=ח=י=י=ם=!

candyheart

New member
אל תתייחס אפילו...

רואים לפי ההודעה שזאת עוד ילדה מסכנה שמאמינה לכל מה שהתקשורת דוחפת לה,ומצטטת אותם כמו זומבי.אין מה להתרגש מאנשים כאלה.

spelling

New member
חח איזה מצחיקה...

מה אומרים לשון בגן חחח הוא עוד לא מדבר חחחחכולה פחות משנתיים.. ולמה את כל כך חפרת??רשמת 3 פעמים את אותם הדברים רק בורייציות אחרות....(דרכים)...

למעלה