עדכונים

lolo6

New member
מפתאום שיער שלה עברו כולה שישה חודשים..

היא פשוט גזרה את התוספות ...נראלי אפילו שהיא עשתה את זה לעצמה כי זה יצא עקום ומזעזע...

Invisible Boy

New member
בריטני עוזבת את המלון בלוס אנג'לס - 28/7/07

פורסמו היום תמונות קטנות של בריטני ספירס עוזבת את המלון שלה בלוס אנג'לס יחד עם הכלב החדש שלה, לונדון. אומנם התמונות קטנות, אבל רואים איך בריטני חוזרת לגזרה שלה - נראת פצצה. http://britneyheart.net/thumbnails.php?album=199

SuperShiro

New member
ממש מוזר ש X17 או ספלש או TMZ עדיין לא פרסמו

תמונות. היא נראית נהדר, ואם לונדון לא היה איתה והשיער שלה לא היה שחור אני באופן אישי הייתי בטוחה שמדובר בתמונות מ 2002.

היא בעצמה פריקשואו מהלך..

תוך יומיים היא יכולה לשנות לוק. פעם ויקי כנפו פעם היידי קלום..

brit is my love

New member
חדשות E! דיווחו:

קווין פדרליין רוצה משמורת מלאה על הילדים. זהו אנשים נראלי זה כבר מאושר והכל... בנוסף לזה יש לו יתרון: כשבריטני לקחה את הילדים לווגאס היא הייתה צריכה אישור מבית המשפט, כי חוקי מדינת קליפורניה אומרים שאין להוציא ילדים בלי אישור. אוי אוי אוייי.... שונא תקווין הזה!! אין לו במקרה איזה עוד 5 אלף ילדים אחרים שהוא צריך לטפל בהם?

YugiBoy

New member
קווין רוצה משמרות על הילדים מהיום שהוא ובריטנ

י התגרשו... שימשיך לרצות... בריטני היא אמא, ודבר ראשון נותנים ילדים לאמא. דבר שני, היא בעלת הון רב יותר, וגם זה חשוב.. למרות שקווין עכשיו מסודר יופי (מעניין למה
)... שימשיך לרצות... אני מתערב שבריטני תשכור עורכי דין שיצליחו לשכנע את השופט שבננה היא כחולה....

SuperShiro

New member
שוב - ת פ ס י ק ו להאמין לכל ציוץ שהמדיה

מצייצת. מהרגע שנקבע ההסכם [לפני שנה וחצי פלוס מינוס] פעם בשבוע על בסיס קבוע צצה לה הודעה חדשה על כך ש"קווין ישב שעות עם עורכי הדין שלו וכי הוא רוצה משמרות מלאות על הילדים". כשבריטני לקחה את הילדים ללאס וגאס היא לא הייתה צריכה שום אישור משום בית משפט כיוון שחוקי המדינה קשורים בהסכם המשמרות. ההסכם שלהם לא כולל שום דבר כזה כיוון שאם הוא היה כולל היא הייתה נאלצת לחזור על פי הוראת עורך הדין של קווין [ונוסף על כך היא גם לא הייתה יכולה לקחת אותם לשתי החופשות אליהן יצאה איתם מוקדם יותר השנה]. גם המלון עצמו וגם כל שאר המקורות האמינים אישרו כי בריטני חזרה אך ורק מכיוון שרצתה, ולא עקב שום סיבה אחרת.

brit is my love

New member
מקשור?

מי אמר שהיא חזרה מוקדם בגלל זה?
.. אפילו לא הזכרתי את זה. תראי יכול להיות שאת צודקת בענייני המדינות וזה... לא יודע אני לא כלכך מבין בזה. אני רק יודע שהם אמרו וגם עכשיו הם כולם בהוליווד חזקים בזה שקווין נפגש עם העורכי דין שלו לקבלת משמורת, ושהיא עשתה מהלך לא חוקי כשהיא לקחה את הילדים לווגאס, זהו! בינתיים אני תמיד סומך על E! אבל ברור שיש מצב שהם טועים... ושוב כמו שאמרת כבר הרבה זמן מסתובבות שמועות על זה אי אפשר לדעת כלום. אבל לא יודע בעניין של קווין תמיד היה נראלי שהוא משחק מלוכלך, אני לא יופתע אם הוא יפנה לבית המשפט בקשר לזה

SuperShiro

New member
חבל שאתה תמיד סומך על E! כיוון שהם לא שונים

משום תוכנית אחרת בסגנון שלהם, הם לא שונים ממגאזינים ומאתרים רבים. הם פשוט טיפה יותר אמינים, אבל כשרמת האמינות של כל שאר המקומות שואפת לאפס, זה לא כזה דבר גדול להיות טיפה יותר אמין. מהרגע שבריטני החליטה שהיא מתגרשת ממנו יש שמועות כאלה, וכל פעם מחדש הן מתבררות כלא נכונות. כל פעם שבריטני יוצאת עם הילדים היא ישר "האמא הרעה" וישר קווין "נפגש עם עורכי הדין שלו". אין מה לעשות, ככה זה ופשוט צריך להתעלם. השמועות האלה הוכיחו את עצמן כל פעם מחדש כלא אמינות ואין שום סיבה לקנות את זה כיוון ש E! דיווחו על זה.

למעלה