עדכונים

SuperShiro

New member
אתרים כמו פופ שוגר ונשיונל אקוויינור תמיד

כותבים דברים כאלה, לא משנה מה היא עושה. מהם גם וואלה/נענע ודמויהם מעתיקים את הכתבות. אני כבר הפסקתי להתייחס. היא עישנה סיגירה אחת, היא הייתה בחוץ [!!!!!!], ג'יידן בכלל לא היה לידה ושון לא היה כזה קרוב - משמע, שום דבר חריג לא יכול לקרות. התמונה עם התחתונים שרואים לה [למרות שלא באמת רואים משהו] היא אחת התמונות המדהימות. היא רוכנת לשון ומחייכת אליו והוא מחייך בחזרה, אבל חס ושלום, אף אחד לא יטרח להזכיר את זה. בקיצור הם טיפשים ואין טעם לבזבז עליהם אנרגיות

candyheart

New member
כן,את צודקת...

אני פשוט,בתמימות המעטה שנשארה לי,רציתי לבדוק מה כל הבכיינים שאומרים ש"היא צריכה להישאר עם הילדיםםםם!!1111" אומרים על התמונות האלה.אבל גם פה הם מצאו דרכים לרדת עליה,כמו תמיד.זה פשוט עצוב.

SuperShiro

New member
בסתר הם בוכים על כך שאין באמת על מה לרדת

עליה, ומאחלים שהם יכלו להיות קצת פחות פתטיים

candyheart

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

עכשיו ה-Sun מתלוננים על בריטני ש"היא נתנה לג'יידן לשחק עם הסיגריות שלה" שבעצם בתמונות הוא נוגע קצת בקופסה שנמצאת סגורה ביד של בריטני כל הזמן! הנה מתחילות ההגזמות... מעניין שבכל הכתבות האלה אף-אחד לא מזכיר את העניין שפאפרצי עברו על החוק והגזימו לגמרי...

xtina 4 ever

New member
פאק..../images/Emo4.gif ../images/Emo210.gif

אני ממש מתחילה לפחד שבריטני תתחיל לקחת את זה ברצינות ותשתגע שוב.

candyheart

New member
זה הרי מה שהם רוצים...

אני מקווה שהיא תתבע אותם. עם התמונות האלה יש לה מלא חומר.הם גם פלשו וצילמו ברכוש פרטי וגם פירסמו תמונות של ילדים קטנים עירומים באינטרנט. לא יכולים להתעלם מזה בבית-משפט.

Shiri from the block

Active member
יאאא../images/Emo99.gif הם בלונדינים../images/Emo99.gif למרות שאני יודעת שזה לא ישאר ככה, אבל עדיין זה יפה../images/Emo9.gif

YugiBoy

New member
אהה... אז הוא המעצבן הזה...

אין לי כח לבנאדם הזה ... לא כשומר ראש לא כחבר... =\

YugiBoy

New member
לא יודע למה אין לי

פשוט כח אליו... מיותר כזה בסיפור. חוצמיזה הוא לא דומה לו ... זה צולם באחוזה של בריטני או משהו?

brit is my love

New member
חחח אמרתי לכם שיש לה חבר חדש!

אתם רואים
וואלה לא המציאו את זה, זה נכון!!! הוא נתן ראיון שלם לנשניול אנקוויר (או איך שלא רושמים את זה). זה היועץ שלה או משהו כזה... היא פגשה אותו במוסד גמילה ומאז כנראה שהם ביחד!

Britney Style

New member
שיש לו פופיק מכוער../images/Emo3.gif

בכל מקרה סקס זה בריא ובריטני דיי בודדה בזמן האחרון אז נער שעשועים מחוטב לא יזיק

annaLOVExtina

New member
הפוטושופ הראשון לאלבום ../images/Emo99.gif

קראתי במגזין רוסי על האלבום של בריטני, היה רשום את המפיקים וכל מה שאתם כבר יודעים, ובסוף ה"מבזק" היה רשום : היא הספיקה כבר לצלם תמונות ראשוניות לאלבום
יעני פוטושוט חדש
יואו אני מקווה שמשהו ידלוף, בטח בגלל זה היא צבעה לשחור, על העטיפה כניראה נראה אותה בשחור.

YugiBoy

New member
יאאא איזה יופייייייייי

אגב פוטושוט, לו פוטושופ חחחח לא*

למעלה