עדכונים

shir spears

New member
../images/Emo9.gif

חחחח נראה שהיא עשתה יום כיף עם הילדים שלה
זה הבית שלה?

Kryptonite

New member
איזו תמונה חמודה

עד כמה שזה מגעיל וחודר לה לפרטיות - חבל שאין תמונה יותר ברורה, בריטני וג'יידן מחייכים אחד לשני

brit is my love

New member
איזה מותק בריטני ../images/Emo13.gif

יש לה ילדים ממש יפים במגזין פיפל לא מזמן לקחו את התינוקות הכי חמודים בהוליווד ושון פרסטון מבינהם... איזה מאמיי

lolo6

New member
נראלי שהוא קצת מעבר לשומר ראש לא?!

ממתי השומרי ראש שלה מבלים איתה ועם הבנים שלה בחצר שלה ובבריכה... לדעתי או שהם ביחד או שהוא מעין נני כזה...

shay08

New member
וואי איזה יפה!../images/Emo99.gif

וואי היא ממש יפה..איך אני אוהב את הכפות ידיים של בריטניייי!

candyheart

New member
אז זה מה ש-BH דיברו עליו...

באמת פלישה מוגזמת לפרטיות...למרות שהתמונות מתוקות. ממש כואב לי הלב שקוראים לה אמא רעה כשאני רואה את התמונות האלה...

tali44

New member
פפחחח, איזה ערס שון...../images/Emo6.gif

עם שרשרת עלאק...
כפרות עליו ועל ג'יידן!! (איפה הם עומדים? על חולות?)

YugiBoy

New member
איזה חמודיםםםםםםם

2 בלונדים קטנים וחמודים!! צריך להזמין צלם פרטי שיצלם אותם ... תמונות יפות כאלה ביחד....
צריך לפתח להם פורום בתפוז

SuperShiro

New member
תמונות פפראצי../images/Emo4.gif בטח, אם לשלוח הליקופטר מעל

לבית שלה ולצלם אותה בגינה מבלה עם הילדים שלה אלה תמונות פפראצי, אז אוקי. הם כבר מתחילים להימאס.

0rin

New member
../images/Emo210.gifחמודים../images/Emo99.gif

בריטני נראית בסדר..לא ממש אהבתי.. \= ושון וג'יידן ממש אבל ממש מתוקים ומקסימים
תודה!

מסכנה...

זה קצת מוגזם לשלוח מסוק כדי לצלם אותה מחוץ לבית הפרטי שלה...אבל ממש... והיא קצת מזכירה לי את נינט כאן...

candyheart

New member
אני מה-זה עצבנית עכשיו...

צלמים טסו עם הליקופטרים מעל הבית שלה וצילמו אותה בזמן בילוי עם הילדים,וכל מה שאנשים מדברים עליו זה איך הילדים עירומים,שהיא מעשנת,ושבאיזה תמונה אחת רואים לה את התחתונים..זה כל-כך צבוע שזה לא יאמן...אפילו פה הצליחו להפוך אותה לרעה-בבילוי עם הילדים בבית שלה!!! זה פשוט מרתיח! ועוד אנשים טוענים שהיא סידרה את זה עם הצלמים...לא יאמן כמה אנשים טיפשים. אם מישהו מעיז לטעון שאין שום קונפירציה נגדה אז סליחה,אבל הוא פשוט מטומטם.

elena20

New member
מה? אנשים חולי נפש!!!!!!!! רואים לה את

התחתונים כי היא התכופפה וחייכה לג'יידן, נו באמת היא הייתה אמורה לדעת שבאותו רגע מצלמים לה את התחת???

candyheart

New member
זה מה שאני אומרת!

תסתכלי באתרים כמו popsugar או בכתבה של הנשיונל אינקיוורר...זה כל מה שלאנשים יש להגיד על התמונות האלה! זה פשוט מחליא איך אנשים מתייחסים אליה...ואני יודעת בבירור שאם זאת היתה ריס וויתרספון או אנג'לינה ג'ולי הם לא היו אומרים כלום חוץ מכמה הן והילדים חמודים...

למעלה