עדכונים

BrH

New member
האלבומים הישנים יותר שלה בדרך כלל עולים

50 ש"ח.זה קורה רק במבצעים.חוץ מזה לאחרונה היה מבצע שבו האלבום החדש חדש של ג'סטין עלה 30 ש"ח ופה מדובר באלבום חדש.זה תלוי בחנות ובמבצעים.היום עושים את זה כמעט עם כל האלבומים בגלל שאחרת אנשים פשוט רק מורידים.חוץ מזה האלבום הראשון שלה שדי נחשב לקלאסיקה עולה עכשיו די הרבה (שלא לדבר על הסינגלים).

האלבומים האחרונים שקניתי

Britney ו-In The Zone עלו לי כול אחד 59 שקל (בחנות רגילה)...

Britney Style

New member
זה ממש לא נכון

נתחיל מזה שהמבצע במוזיקה נטו הוא נדיר ובגלל זה שמתי לכם פה קישור בהתלהבות ואמרתי שמי שמתכוון לקנות את האלבומים בעתיד שלא יפספס את ההזדמנות. כלולים במצע הזה גם שני אלבומים של קיילי ושני אלבומים של פינק ב40 ש"ח וגם האלבום החדש של ג'סטין שהוא חדש כלול במצע רק ב40 ש"ח. הם פשוט עושים ניקויי מדפים.

YugiBoy

New member
כן אני יודע...

דיברתי על דיסק קלאב שאצלהם זה קבוע... (=

SuperShiro

New member
זה ככל הנראה לא נכון.

זה קצת מוזר שאפילו מעריצים התחילו להמציא שטויות כאלה

0rin

New member
../images/Emo210.gifאיזו חברת תקליטים מטומטמת!!!

מה הם בכלל אומרים דבר כזה?! ברור שהיא תכניס להם המוןן המוןן המוןן כסף מהדיסק החדש מפגריםםםםםם>.<

תגובה

1)חברת התקליטים של בריטני צודקת.נורא קל לבוא ולהאשים אותם אבל גם בריטני לא תמימה ובאלבום הזה מושקעים מיליונים שהיא תצטרך להחזיר. 2)נקווה שהיא אכן רוצה שהדיסק יצא ב2007-כמה זמן היא כבר עבדה עליו?כבר איזה שלוש שנים(כולל האוריג'ינל דול שבחלקו גם יכלל)

Invisible Boy

New member
תמונות חדשות של בריטני והילדים - 7/7/07

בריטני ספירס וילדיה, שון פרסטון וג'יידן ג'יימס, הלכו אתמול אל הכנסייה בלוס אנג'לס. בריטני נראת מאוד נחמד, ושון נראה בוכה בתמונות, אך עדיין חמוד בדיוק כמו ג'יידן. בריטני לאחרונה נראת פחות בקרב הפפראצ'י לעומת החודשים האחרונים, וזה טוב מאוד. ככה גם יש לה מנוחה מהפפראצ'י, גם מורידה פרופיל לקראת הקאמבק, וגם ככל הנראה חוזרת לגזרה שלה [שימו לב כמה היא רזתה, במיוחד ברגליים] http://britneyheart.net/thumbnails.php?album=161

candyheart

New member
איזה יופי!../images/Emo99.gif

אני שמחה שאלה העיסוקים שלה עכשיו,ללכת עם הילדים לכנסייה זה בהחלט סצנת צילום טובה.למרות שכמובן שהתמונות האלה בחיים לא ייכנסו לשום מגזין,אלה אם כן הם יכתבו משהו כמו "בריטני הנוראית גורמת לבנה לבכות" או משהו כזה. ושון כזה גדול עצוב לי לראות אותו בוכה...הוא בדרך כלל שמח כזה! אני חושבתשהוא בוכה בגלל איך שהלבישו אותו...קלטו את הנעליים! וג'יידן חמודון בדיוק כמו אח שלו. גם אהבתי שכל הצוות שם נותן מבטים רצחניים למצלמות.

SuperShiro

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif

אני כבר רואה את הכתבה, "בריטני מפקירה את בנה הבכור, שון פרסטון, בידי אדם זר וגורמת לו לבכות כיוון שהיא מעדיפה את ג'יידן על פניו."

Brit22k

New member
אני אהבתי! ../images/Emo99.gif

היא יפה
ושון חמוד...
בהתחלה חשבתי שהם היו באיזה אירוע... חח ב ר י ט נ י - מ ח כ י ם - ל ק א מ ב ק - !!!

ToGia89

New member
השיער !!

נורמלי :) לדעתי היא הייתה צריכה לתת לשיער שלה לגדול ולהשאיר אותו קצר בלי תוספות שיער וצביעות מיותרות, כבר על ההתחלה להרוס אותו שוב . נראה לי יהיה לה נורא יפה קצר .

עדידי15

New member
היא ממש רזתה ברגליים../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

ושון כזה חמוד
. חח הוא נראה סובל בידיים של השומר שלה

YugiBoy

New member
מהסיבה הפשוטה ש...

הוא ילד קטן... ילדים קטנים שרואים המון אנשים ולא מבינים מה קורה... פשוט נלחצים.. וזה מלווה בבכי.... כמה שהוא כבר רגיל לכל ההמוניות..

SuperShiro

New member
נראית מצוין. הרגליים../images/Emo99.gif!

אני מניחה שזה טוב שהיא הלכה איתם לכנסייה, אבל..השמלה שלה די קצרה, מותר להיכנס ככה לכנסייה?

למעלה