אני מבינה שכביכול יש להם רצון טוב...
אבל אני לא מסכימה עם הקטע של הפוש לתדמית.הם שחקנים/זמרים,זה מה שגרם לאנשים להתעניין בהם מההתחלה וזה מה שאנשים רוצים לשמוע מהם.אני לא אוהבת את הניצול של המעמד לעסוק בדברים שהם לא בכחרך מבינים בהם ועשות את עצמם לאזה מושיעי עולם. לפני איזה כמה זמן ראיתי שאנג'לינה ג'ולי אמרה שהיא רוצה שיזכרו אותה בתור הומניטרית ולא שחקנית.כאילו,מי את בכלל? אישה שבגלל הכסף והמעמד שלה ניתן לה לאמץ ילד כל שנה כשאנשים שלא יכולים ללדת כבר מחכים שנים לאמץ? שיש לה את היכולת לגרור אחריה מצלמות שיראו אותה מתחבקת עם יתומים באפריקה וגוררת את הילדים שלה למדינות עולם שלישי? זה כל-כך עלוב,ברצינות. מצידי לטוס לאפריקה ולשחק עם יתומים ולגור קצת עם אפריקאים זאת לא בדיוק פעילות יעילה.זה לא עוזר לאנשים האלה בשום צורה,ואת זה כל אחד היה יכול לעשות אם היה לו כסף וצוות שעוקב אחריו ומראה לעולם איזה "מלאך"הוא.האנשים שם צריכים אוכל,בגדים ותרופות,דברים שכסף קונה. אדם שבאמת רוצה לתרום עושה את זה באנונימיות,או לפחות בהכי פחות תיעוד שאפשר.ברוב המקרים למסור את הצ'ק זה כל מה שצריך.אני מאד מאד מעריכה כל אדם שתורם,זאת באמת מצווה,אבל זה באמת לא מעניין אותי לשמוע על זה כל הזמן,זה אפילו מרגיז. את יודעת מה? אם כבר הם היו עושים משהו יעיל כמו "ערב התרמה לחקר ומלחמה באיידס/סרטן" ככה אתה לא סתם "מביא מודעות" ושטויות כאלה ויותר חשוב,אתה לא נותן ביקורת על אנשים...מה שהכי מפריע לי בכל העניין הזה. האנשים האלה צריכים להבין שהעולם לא פשוט כמו שהם חושבים...הם רוצים לעזור? שיתרמו כסף,שיתנדבו בבתי-חולים,שיתרמו דם,שאמצו כלבים עזובים,שימחזרו...אבל שיגמרו בזה,כמו כל אדם אחר שתורם.שלא יחשבו שבגלל שהם מפורסמים יש להם את הזכות או את הידע להטיף לכל העולם מה נכון ומה לא.זאת לא באמת תרומה מהלב,זה נקרא צ-ב-י-ע-ו-ת! איזה חפירה הבאתי...