עדכונים

Invisible Boy

New member
בריטני כנראה תופיעה באירוע "World Peace One"

בריטני ספירס הוזמנה לאירוע גדול הנקרא ""World Peace One" שיערך לקראת סוף 2007 יחד עם עוד המון כוכבים נוספים. [ככל הנראה, זהו אירוע הדומה ל"Live Earth"] אני ממש מקווה שהיא תקבל את ההזמנה, זהו אירוע התרמה וזה טוב לתדמית שלה ולהצגת בכורה של החומר החדש שלה. http://worldpeaceone.com/WP12007/artists.html [את בריטני תמצאו באמצע השורה השניה מצד שמאל]

Brit22k

New member
../images/Emo99.gif אני חולה עליה פה ../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

Britney Style

New member
מה היא לובשת בתמונה ההזויה הזאת?../images/Emo12.gif

זה יהיה אדיר אם היא תופיע בנתיים אני לא מתלהב כי זה לא סגור.

candyheart

New member
זה נחמד והכל...

אבל כל האירועים האלה כבר מזה מאוסים עליי.אני יודעת שהרוב לא יסכימו איתי...אבל אני שונאת את הטרנד הזה של סלבריטאים פתאום לשחק לי פוליטיקיים.לא להרוג אותי.

../images/Emo127.gif כ"כ מתחסד.

מילא הם היו באמת עושים משהו מעבר להופעה, כמו בונו או מדונה. אבל אני לא מאמינה שזה באמת מזיז למישהו שם את קצת הציפורן ברגל שמאל..

candyheart

New member
בדיוק!

אפילו בונו,מדונה ואנג'לינה מציקים לי.למה? כי תרומה אפשר לעשות באנונימית ולא להפוך את עצמך למלאך על פני אדמות רק בגלל שאתה מפורסם.ביל גייטס תורם מיליארדים לכל מיני דברים ובקושי שומעים מזה,כי הוא לא עושה מזה הצגה שלמה.כל הטרנד הזה עכשיו של הזמרים לשלב קטעים "מזעזעים" שקורים בעולם בקליפים שלהם ולשיר על כמה שכולם לאר בסדר...זה פשוט הפך להיות פטאתי. זה גם מאוד קל לדבר על תיקון איכות הסביבה כשיש לך את הכסף לקנות את המכוניות הידותיות לסביבה האלה ולקנות מזון אורגני. וזה מאוד קל לשיר בעד שלום עולמי ונגד מלחמות כשאתה גר במדינה שקטה לגמרי שלא מפציצים אותה ומאיימים עליה כל חצי דקה,ותמיד יש לך את הכסף לעבור... אני מבינה שהם חושבים שהם עושים טוב והכל,אבל זה פשוט נקלט לי כמתנשא ועלוב. מצטערת לכל מי שזה פוגע בו.

candyheart

New member
אני שמחה שיש עוד כאלה שחושבים ככה

חשבתי שכבר יתפרצו עליי...יפה שיש עוד שכל ההצגות האלה לא עובדות עליהם.

את צודקת, יש בזה משהו מקומם,

אבל אפשר להבין אותם, לא? הם תורמים הרבה ורוצים שאנשים יכירו בזה.. ואם זה נותן פוש לתדמית שלהם על הדרך אז למה לא. בונו מדונה ואנג'לינה מעצבנים כי הם כבר הפכו לפלצנים.. אבל את יודעת מה? לפחות הם פועלים גם ברמה האישית, מעבר ללתרום את הצ'ק השמן / לעשות את ההופעה וללכת הביתה ולשכוח מכל הסיפור. הם חיים את זה יום יום ואני מעריכה אותם על זה למרות ההתחסדות. מצד שני אני לא אוהבת את הדיבורים המוגזמים על זה לפעמים [מה גורם להם לחשוב שאם הם יזיינו ת'שכל מעבר לחמש דק' יותר אנשים יחליטו - היי, גם אני אאמץ ילד ממלוואי?], כאילו מתפספס כל רעיון התרומה והם תופסים על זה גל מוגזם של יחצון.

candyheart

New member
אני מבינה שכביכול יש להם רצון טוב...

אבל אני לא מסכימה עם הקטע של הפוש לתדמית.הם שחקנים/זמרים,זה מה שגרם לאנשים להתעניין בהם מההתחלה וזה מה שאנשים רוצים לשמוע מהם.אני לא אוהבת את הניצול של המעמד לעסוק בדברים שהם לא בכחרך מבינים בהם ועשות את עצמם לאזה מושיעי עולם. לפני איזה כמה זמן ראיתי שאנג'לינה ג'ולי אמרה שהיא רוצה שיזכרו אותה בתור הומניטרית ולא שחקנית.כאילו,מי את בכלל? אישה שבגלל הכסף והמעמד שלה ניתן לה לאמץ ילד כל שנה כשאנשים שלא יכולים ללדת כבר מחכים שנים לאמץ? שיש לה את היכולת לגרור אחריה מצלמות שיראו אותה מתחבקת עם יתומים באפריקה וגוררת את הילדים שלה למדינות עולם שלישי? זה כל-כך עלוב,ברצינות. מצידי לטוס לאפריקה ולשחק עם יתומים ולגור קצת עם אפריקאים זאת לא בדיוק פעילות יעילה.זה לא עוזר לאנשים האלה בשום צורה,ואת זה כל אחד היה יכול לעשות אם היה לו כסף וצוות שעוקב אחריו ומראה לעולם איזה "מלאך"הוא.האנשים שם צריכים אוכל,בגדים ותרופות,דברים שכסף קונה. אדם שבאמת רוצה לתרום עושה את זה באנונימיות,או לפחות בהכי פחות תיעוד שאפשר.ברוב המקרים למסור את הצ'ק זה כל מה שצריך.אני מאד מאד מעריכה כל אדם שתורם,זאת באמת מצווה,אבל זה באמת לא מעניין אותי לשמוע על זה כל הזמן,זה אפילו מרגיז. את יודעת מה? אם כבר הם היו עושים משהו יעיל כמו "ערב התרמה לחקר ומלחמה באיידס/סרטן" ככה אתה לא סתם "מביא מודעות" ושטויות כאלה ויותר חשוב,אתה לא נותן ביקורת על אנשים...מה שהכי מפריע לי בכל העניין הזה. האנשים האלה צריכים להבין שהעולם לא פשוט כמו שהם חושבים...הם רוצים לעזור? שיתרמו כסף,שיתנדבו בבתי-חולים,שיתרמו דם,שאמצו כלבים עזובים,שימחזרו...אבל שיגמרו בזה,כמו כל אדם אחר שתורם.שלא יחשבו שבגלל שהם מפורסמים יש להם את הזכות או את הידע להטיף לכל העולם מה נכון ומה לא.זאת לא באמת תרומה מהלב,זה נקרא צ-ב-י-ע-ו-ת! איזה חפירה הבאתי...

YugiBoy

New member
כמו שאמרתי...

מאיפה את יודעת.. אולי הם תורמים בסתר.. אחרי כל מה שהם עושים... ברגע שבנאדם נהיה עשיר, יורש משהו, זוכה בלוטו, עמותות נזקקים עולים עליו כמו טפילים ומנסים לשאוב כסף 24\7. אי אפשר שלא לתרום בשלב כלשהו גם אם אתה מאוד לא רוצה. חשוב לתרום וכנראה שהם רואים את עצמם כסוג של אנשים שהציבור הולך אחריהם, אם ילדה בת 13 שמעריצה שרופה של פרגי רואה אותה תורמת, גם היא (לא שזה יקרה..) הם לא מודעים כנראה לדעת הקהל... אני בטוח שהם לא עושים את זה בכוונה, אולי זה נראה קצת צבוע (ואני לא אומר.. אולי זה באמת צבוע!) אבל סה"כ הם לא עושים משהו רע.. שצריך להתחיל לרדת עליהם בגלל זה... כי בססההה"ככ הם עוד יוצאים בסדר לעומת אחרים שלא עושים כלום.

candyheart

New member
לא הבנת אותי...

אני לא מתלוננת על זה שהם תורמים...חס וחלילה! אני חושבת שתורמה זאת מצווה ענקית ואני באמת מעריכה את כל מי שעושה את זה.אני מדברת על העניין של הדיבור הבלתי פוסק על זה,על הצורך לפרסם כל תרומה שהם עושים,והביקורת והשיפוט שהם עושים על אנשים אחרים דרך זה. הם לא צריכים "להוביל" אף-אחד.לא בעניינים האלה.הרבה מהעניינים שהם מתעסקים בהם הם מאוד מורכבים,ולא רק שילדב בת 13 לא מבינה אותם,גם הם לא.שוב,אני לא מדברת על,נגיד,תורומה למלחמה בסרטן...אני מדברת על נושאים הרבה יותר פוליטיים שהם מתעסקים בהם,בלי לדעת את כל הפרטים. הם באמת רוצים לגרום לילדים לחשוב כמוהם כי הם מפורסמים? ולא לתת לילד לגלות ולחשוב בעצמו ולעצב לעצמו דעות? הקטע הוא,שיש כל-כך הרבה אנשים שתורמים,נתתי לדוגמה את ביל גייטס שתורם מיליארדים,אבל הם מסתפקים בזה,וזה מה שחשוב,לא ליחצן את המעשים שלך. אני מאוד בעד שיעשו את מה שהם יכולים בשביל העולם ומה לא, אם זה חשוב להם,אבל שלא יתחילו ללמד את כל העולם מה בסדר ומה לא.זה לא עוזר לאף-אחד.

YugiBoy

New member
כן אבל יש הבדל...

ביל גייטס לא מחפש להיות מפורסם... מדונה וכל השאר, זה החלום לשהם מגיל קטן והם כן נהנים ומחפשים את זה... הם חושבים שזה תורם להם ולמעמד שלהם, שיעשו את זה... את יכולה לשלוח לה מכתב ... לי זה לא מפריע... הילדים של היום, ת'כלס, חוץ מאחוז שהוא קטן הרבה יותר מחצי, לא מעניין אותם ביכלל לתרום.. ביכלל, אין להם שום ערכים או כבוד... ראיתי ילדים בערך בגיל שלי יושבים באוטובוס (סתם דוגמא) ובאה אשה זקנה מאוד(!) והיא הייתה צריכה להתווכח איתם כדי שיתנו לה לשבת...ואחרי זה הם עוד דיברו עם חברים שלהם שהיו במקום אחר באוטובוס, על כמה שהיא מעצבנת וחוצפנית וחושבתשהעולם שייך לה... ראבק.. אתם רואים אשה זקנה עם עגלה.. למה היא צריכה ביכלל לבקש... וקצת גלשתי מהנושא אבל ככה זה בערך רוב הנוער, ואולי באמת אם הם יראו שמי שהם מעריצים כל היום מדבר על זה, אולי זה יכנס להם איכשהו לתודעה.... נכון שזה מעצבן שכל הזמן מדברים ומפרסמים, אבל מצד שני, אחרת פשוט אומרים עליהם ההפך... זה שיקולים שלה אין לי מושג למה היא עושה את זה חחח....קיצר

למעלה