עדכונים

candyheart

New member
זה שהם רוצים להיות מפורסמים...

לא אומר שהם צריכים לעשות את זה דרך תרומות.זה בדיוק מה שמפריע לי! שיהיו מפורסמים משירה ומשחק,זה מה שמעניין את הקהל שלהם.תרומות זה לא עניין של פרסום,זה לא התגמול שהם אמורים לרצות לקבל מזה. אתה צודק מאוד בקשר לילדים של היום.והדוגמה שנתת היא בהחלט דבר שצריך ללמד אותם,ללא ספק! אבל יש הבדל בין ללמד ילד התנהגות הולמת לבין ליצור להם דעות על דברים יותר מורכבים,דברים שהם בכלל לא צריכים להתעסק בהם עדיין.זה גורם לילדים לחזור אחרי מה שמפורסם אומר בלי להבין על מה הם מדברים. אם הם רוצים לתרום כדי שלא ירדו עליהם,אז שוב,זה שיקול לא נכון.שיתרמו בשקט,ואם קורה ומתלוננים שהם לא תורמים,אז שיוכיחו שהם דווקא כן. בסופו של דבר כל העניין הפך לטרנד בהוליווד,וזה פשוט עצוב.עצוב שדברים רציניים כאלה הפכו לדרך של מפורסם ליצור לעצמו שם טוב.

YugiBoy

New member
תראי...

סה"כ אין לי מה לעשות נגד זה, לאף אחד אין. כמו שאמרתי, כל עוד זה לא מזיק, אין טעם להתחיל להשמיץ אותם... שיהיו צבועים בעיה שלהם חח.. ובקשר לילדים, אם לא תלמדי אותם דברים בסיסיים איך הם ילמדו דברים מורכבים... קודם לעזור לבנאדם מיידית, ורק אז בצורה עקיפה כמו לתרום או למחזר (= בגדול את צודקת.. אני פשוט חושב שאין טעם להתחיל לקטר.. לפחות הם תורמים. בחירה שלהם לעשות בשקת או לעשות אירוע לכבוד כל שקל שהם מחלקים.. מה אפשר לעשות..

candyheart

New member
אני לאר מתכוונת לעשות משהו נגד זה...

זה לא העניין.אני רק אומרת את מה שאני חושבת...זה הכל.שלא יחשבו שכולם מהללים את שמם.אני רק אומרת,לא מנסה לשנות. ואתה אומר שזה לא מזיק,אבל מה אתה חושב שקורה שעושים פעילות למען "שלום עולמי" והופכים את זה לעניין כל-כך פשוט...ובסופו של דבר מוציאים את המדינה שאתה גר בה כמדינה רעה שהורגת אנשים ובלה בלה בלה...בגלל שהם לא מבינים את המורכבות של העניין.זה לא מזיק? ואני מסכימה בקשר ללימוד של הילדים.אני לא מתווכחת איך על זה.אבל מה שהמפורסמים כביכול "מלמדים" אותם זה ממש לא דברים בסיסיים. כל העניין של פורום זה לדבר.זה דברים שמציקים לי,וטוב לי לדבר על זה עם אחרים,כולל חברי הפורום. זה בהחלט זכותם לעשות מה שבא להם...רק חבל שאלו התוצאות.

YugiBoy

New member
בטח שאפשר להבין אותם..

נכון שאצל המון אנשים זו סתם פוזה... אבל מה איכפת לי? כל עוד הם תורמים, שיהיו פוזאיסטים. הם נתרמו להופעה, הופעה זה זמן, טיסות, חזרות, תלבושות, כל כך הרבה דברים...לא משלמים להם על זה אני מאמין.. אז שיתחסדו לפחות הם עושים משהו... כמו עם גידאמק.. אומרים שהוא סתם עושה פוזה וזה... שיעשה העיקר שיתרום משהו... אז נכון שלהם יש את האמצעים והכל... אבל הם לא אשמים שלעוד 325934454569 אנשים אין. הם תורמים מה שהם יכולים, והם עושים מה שהם יכולים כדי לצמצם נזק... אם להם יש כסף למכונית שלא מזהמת, שיקנו אותה. לנו יש את הכח למחזר דפים לדוגמא, את זה אנחנו נעשה. הם סה"כ בני אדם והם עושים הרבה יותר מאיתנו למען הקהילה בואו נודה בזה... ומי אמר שהם לא תורמים בסתר? זוהי הבעיה... שכשתורמים בסתר, בעצם אף אחד לא יודע ונוצר הרושם ההפוך. יכול להיות שהם גם תורמים בסתר וגם בצורה המונית... זה מקדם את עצמם והתדמית והשם הציבורי שלה עוזר גם לתרומה עצמה... (= תרגיש טוב יותר אם תדע שמדונה תרמה את הכסף שהציל אותך... (=

Britney Style

New member
לדעתי זה קצת צבוע

שמדונה "פועלת" נגד התחממות כדור הארץ כי זה פוגע בכלבי הים שמה בזמן שהיא לובשת מעילי פרווה ב30,000$ וצדה ציפורים כתחביב.

YugiBoy

New member
אני לא יודע מה מדונה עושה ולא עושה

בזמנה הפרטי... אבל אי אפשר להיות בסדר עם כולם. סה"כ כולם בני אדם (לא שאני אוהב את מדונה או משהו) היא עושה דברים אחרים אבל.. מה גם שאם היא לא הייתה קונה את המעיל אז מישהו אחר היה קונה.. ובגלל מה שהיה עם זמרת אחרת שאני לא זוכר מי זאת, שעוררה סערה תקשורתית בגלל שהיא השתתפה בקמפיין פרווה, יש המון הפגנות נגד זה.. חוצמיזה בכסף שלה היא יכולה לקנות סינטטי יותר נעים ויותר יפה מפרווה אמיתית...חח היא עושה דברים אחרים... צבוע? שיהיה צבוע העיקר שהיא עושה משהו... אתה מעדיף שלא תיראה צבועה ולא תעשה כלום? חוצמיזה שאי אפשר לדעת מה עובר בראשם הקטנטן ושל המפורסמים. אפשר רק לנחש...

עדידי15

New member
../images/Emo45.gifגם אני לא מתה על זה../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

זה כל כך צביעות. אף אחד שם לא באמת עושה את מה שאמרו בתשדירים של הלייב ארט.

tali44

New member
רגע, רגע... כל אלה בערב אחד??

וכמו שאמרו פה, גם לי די נמאס מכל הצדקות שהמפורסמים עושים אבל עדיף את זה מכלום. ובקשר לבריטני- היא תורמת (אני מניחה) אבל פשוט בלי שהרבה יודעים את זה. יש לה או הייתה לה קרן כזו לא? בכל מקרה, אם היא תופיע שם זה ישפר לה את התדמית כיהיא לא 'מתחנפת' כמו שנראה עם מפורסמים אחרים. ולפי דעתי זה באמת יעזור לה. כי זה 'אירוע צדקה' ולא מסיבה...

0rin

New member
../images/Emo210.gifוואו זה יהיה ממש טוב בשבילה!!!!

Invisible Boy

New member
הודעה מהמיי ספייס הרשמי לתמיכה בבריטני

מארק, הבעלים של המיי ספייס [My Space] הרשמי לתמיכה בבריטני, פירסם את ההודעה הבאה: "אני יכול לאשר לכם שאני דיברתי עם דוברת של בריטני, לאסלי. אני יכול להשאר לכם שיהיה אלבום החדש השנה בתנאי שבריטני תרצה שהוא ייצא השנה. אני יכול גם לאמר שבריטני כרגע מנהלת את הקריירה של עצמה וג'ייב [חברת התקליטים של בריטני] אמרו לה שאם בריטני לא תגיעה לסכום מסויים במכירות של האלבום החדש היא לא תיהיה יותר חברה בג'ייב רקורדס. אם הכל ילך טוב, השנה אתם לא תרצו לפספס את טקס פרסי המוזיקה של MTV הנקרא "Video Music Awards". [כנראה הוא מתכוון שבריטני הולכת להופיעה שם]" מקור: Support Britney Myspace.

Britney Style

New member
לא טוב ... לא טוב ...

היא צריכה לעבוד עם אנשי מקצוע שזאת העבודה שלהם...

YugiBoy

New member
תמיד בסוף היא עושה מה שהיא רוצה...

היא לא שמה על מה שהחברה אומרת לה לעשות... בקשר למכירות אני לא יודע.. כרגע מוכרים דיסקים שלה באיזה 19 שקל... אבל זה כי הם דיי ישנים .. (למרות שיש יותר ישנים ושנמכרים ביותר)... לדעתי היא תעבור את הרף שהם יציבו לה, בהנחה שהם לא יגזימו... דיסקים לא ריווחי כמו פעם... תגידו, כשאני קונה דיסק אני לא מעלה את הסטטיסטיקה נכון? היא עולה אוטומאטית כשהמוכר בחנות הזמין סטוק מחו"ל... לא? מבחינתם הכל נמכר..

Britney Style

New member
האלבומים שלה ממש לא נמכרים ב19 ש"ח

לפעמים יש מבצעים נדרים אבל בחנויות התקליטים הרגילות צליל/טאוור המחיר שלהם רגיל (65 - 75) ובקשר לשאלה - לדעתי זה מתי שהמוכר מזמין סטוק ...

YugiBoy

New member
לא יודע..

גם במבצעים, רק היא מגיע לכאלו מחירים...בדיסק קלאב כבר יותר משנה המחיר כזה.. וקניתי 2 דיסקים שלה ממוזיקה נטו, כל אחד ב20.

למעלה