עדכונים

Kryptonite

New member
ג'סטין שוב מדבר על בריט../images/Emo168.gif

שהוא וכריסטינה ייסתמו את הפה שלהם כבר, כאילו מה ניסגר איתכם?... Justified was the Britney-breakup album, of course, kindled by the winking revenge video and a notorious appearance on New York radio, during which Timberlake went into the sqeamish private details of his relationship with his fellow former Mouseketeer. Though Britney finds herself in a precipitous slide into tabloid squalor while Timberlake has moved on to the more agreeable climes of Cameron Diaz, it's clear that his four-year relationship with Spears left its scars. "I dated Britney half my life," he says, "but I don't know that person anymore. I'm not sure I knew her before." (When I tell him that I once profiled Spears, he grins devilishly. "If I was writing an article about her," he says, "I would not be able to fight the urge to write every dirty thing about her." ) החלק החשוב - זה ברור שמערכת היחסים שלו עם בריטני ספירס השאירה בו צלקות. "אני יצאתי עם בריטני במשך חצי מהחיים שלי," הוא אומר "אבל אני לא מכיר את הבן אדם הזה יותר. אני לא בטוח שהכרתי אותה לפני." המראיינ/ת מספר/ת שהוא עשה כתבה על בריטני, וג'סטין העיר "אם הייתי כותב עליה, לא הייתי יכול להתנגד לדחף לכתוב כל לכלוך שיש עליה." WTF סדיסטי הזוי

JOYE האחת

New member
כ"כ רואים שהוא לא מצליח ..

להתגבר עליה.. אחרת הוא לא היה מדבר עליה כל כך הרבה פעמים!! אחרי כ"כ הרבה זמן שזה כבר ניגמר ועבר.. קשה לו...

../images/Emo123.gifצודקת!

צודקת בהחלט... סתם הוא באמת לא היה אומר את זה... הבן אדם לא התגבר אז מה הבעיה שלו? זה אומר שהוא צריך לפתוח ככה את הפה? יענו הוא חמוד והכול ואני אוהבת את המוסיקה שלו אבל להגיע לרמה הזאת? נו באמת.. בריטני ספירס---האחת והיחידה... בון ג'ובי---זו מוסיקה...

freesoul24

New member
זה לא ניראה כ"כ אמיתי..../images/Emo4.gif

אני חושבת שזה סתם עוד רכילות.. לא כל דבר שכותבים צריך לקחת ברצינות..

Kryptonite

New member
זה לא דבר שוואלה כתבו../images/Emo168.gif

זה מכתבה שמגאזין אופנה (Fashion Magazine) עשה עליו. אני בספק אם המציאו את זה...

freesoul24

New member
השם הזה לא אומר לי כלום..

מה בארה"ב אין צהבונים?! לך תדע מה זה העיתון הזה... זה פשוט לא מתאים לו..

Shiri from the block

Active member
לא מתאים לו?? כאילו שזאת הפעם הראשונה שהוא אומר דברים בסיגנון הזה על בריטני, נו באמת. זה ועוד איך מתאים לו.

freesoul24

New member
ראשונה או לא ראשונה...

אני זוכרת שג'סטין ..הגן עליה כשהיה את המקרה הזה עם שון .. ודווקא אמר עליה דברים טובים ..שיעזבו אותה בשקט וכו' וחוץ מזה עכשיו הוא מקדם את הדיסק שלו.. אז בטח שהוא יפתח את הפה שלו..

זה ממש לא תירוץ

"היי! יש לי אלבום לקדם,אולי אני אלכלך על בריטני קצת?" אנשים צריכים לקחת ממנה דוגמא,לא זכור לי שהיא ליכלכה על מישהו בכדי לקדם אלבום,או ליכלכה על מישהו בכלל. הם זמרים לא מזבלות שיקדמו את האלבומים שלהם [ ואני כותבת ברבים כי לא חסרים זמרים שעושים את זה ] על ידי הופעת/ראיינות "נקיים"..

עדידי15

New member
הוא סתם עוד גבר נבגד../images/Emo13.gif../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

רציני,הוא לא התגבר עליה עדיין?!?!

האמת שחושבים על זה...

ג'סטין לא נראה אחד שידבר ככה על בריטני.. ראינו עד כמה הוא אהב את בריטני וגם אם הם נפרדו לא נראה לי הוא היה פותח את הפה על מישהי שהוא כל כך אהב... על כריסטינה מילא אפשר לחשוב שהיא מסוגלת לפתוח את הפה שלה בלי סיבה על בריטני אבל ג'סטין לא נראה אחד כזה... ואם זה באמת שהוא אמר את כל זה אז זה ממש לא מתאים לו ועוד עכשיו שהתחלתי לאהוב אותו... יענו כריסטינה מתנהגת כמו ילדה קטנה עם כל מה שהיא אומרת... יענו מה הקטע שלה? זה מתוך קנאה או מה? אבל ג'סטין לא נראה לי... הוא באמת הגן על בריטני הרבה.. וכריסטינה באמת הייתי יכולה לשבת ולקלל אותה שעות עכשיו אבל אין צורך להיגרר אחריה סתם ככה... אני עדיין חושבת שהיא מוכשרת ואני לא מבינה למה היא מדברת ככה על בריטני... יענו יש לה קול חלום וזה נכון שלבריטני אין קול כמו כריס... כריס מהאלה שנותנת מודל חיקוי מבחינת הקול... היא יפה ואני בטוחה שיש מלא בנות שהיו רוצות להיות כמוה.. לכל אחת יש את היתרון שלה ולדעתי ולדעת הרבה מפה בריטני הרבה יותר מוכשרת מבחינת הריקוד וההופעות... כריסטינה הרבה יותר מוכשרת מבחינת הקול... אז אין מה לקנא כריסטינה... כל אחד והיתרון שלה.. כאילו כריסטינה חושבת שלפי מה שהיא אומרת על בריטני מעריצים יפסיקו לאהוב את בריטני? ההפך... כולם יקללו את כריסטינה וסתם ירדו עליה בגלל סתם שטות שהוציאה כריס מהפה.. בריטני ספירס---האחת והיחידה... בון ג'ובי---זו מוסיקה....

Kryptonite

New member
ומה שכריסטינה אמרה - ../images/Emo168.gif

נאמר שהוצע לה ולבעלה לעשות תוכנית ריאלטי והיא אמרה: "הוא לא רוצה להיות על שערים של מגאזינים. הוא לא הטיפוס של אמן מקליט. הוא לגמרי בצד השני של הגדר." ואז נכתב שכריסטינה מנועה מלעלות שמות, בניגוד לעבר שבו היא צוטטה: "בריטני הזניחה את עצמה, אני לא יכולה לחזות קאמבק." היא כן אמרה את המשפט הזה, פשוט בעבר.

עדידי15

New member
חה!איזו טיפשה../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

הוא מכוער,מי יקח אותו לככב על שער של מגזין?!?!

חחחחחח...רק מכוער?

בואנה כריסטינה הזו מעצבנת אותי כבר... לא שיש לי משהו אישי נגדה... אני חושבת שהיא מוכשרת והכול... אבל כל מעריץ של בריטני היה מתעצבן עליה ולא מבחינה אישית... אני לא מבינה מה הקטע? מי היא בכלל שתגיד אם היא חוזה קאמבק או לא? למה מישהו אמר עליה משהו? היא הוציאה את אלבום הבכורה שלה ומאז המעריצים חיכו לאלבום הבא שלה 3 שנים... יענו זה מעצבן... והאלבום בספרדית לא נחשב למה אלו שירים מתורגמים מאנגלית מאלבום הבכורה.. וגם האלבום עם שירי חג המולד לא נחשב.. בריטני הוציאה כבר הספיקה להוציא 2 אלבומים מאז אלבום הבכורה של כריסטינה ואפילו הוציאה גם אלבום אוסף שאת זה אני עדיין לא ראיתי אצל כריסטינה.. אני עדיין חושבת שהיא מוכשרת אבל יש קטעים שהיא ממש מעצבנת למה אני לא זוכרת שבריטני אי פעם דיברה עליה ככה... ובקשר לבעלה אז אין סיבה שהיא תשמור עליו כל כך מקרוב כי לא נראה לי שמישהי תשים עליו.... ועם כל הכבוד אני חושבת שיש הרבה שחושבים כמוני ואפילו מעריצים של כריסטינה כי לא נאמר פה שום דבר לא נכון עליה... בריטני ספירס---האחת והיחידה... בון ג'ובי---זו מוסיקה...

נשיונל ג'אוגראפיק?../images/Emo3.gif

המחקר על זן קופי זימבבואה האבודים... "התגלה אחד מהיצורים הנדירים זוחל אחרי בריטני ספירס ברחובות LA"

היי היי היייייייייייייייייייייייייי

מיי ניים איז כריסטינה יס יס יס איי סאק מיין און ווג'ינה או או יסססס מיי בויפרנד איז גאי סוו איי ספיק אבאוט בריטני אברי דאי או או או איי אמ סוו בורינג.. סו איי ספיק סטופד טהינגס און בריטני אברי מורנינג איי אמ סו ג'אלאס ביקוס אוף טהאט יו קאן היר מי ג'וקינג און בריטני אבריטיים יו פאלאס... פיזמון: אינט נו אדהר פופ קווין באט בריטני ספירס איי אמ סו מיזריבל סו איי אקספוז אבריבאדי'ס אירז.. כתבתי שיר עליה
לא היה לי כח באנגלית
יפה לא?

למעלה