עדכונים

xtina 4 ever

New member
חמוד...../images/Emo210.gif

לפי מה שאני זוכרת מהשיחת ועידה, אתה אפילו לא יודע מה זה ואג'ינה....אז אולי עדיף לך לשבת בשקט ולסתום תפה?

אני ממזמןןן יודע../images/Emo199.gif

וגם כריסטינה יודעת
הרי מי יעז לספק את הדבר הזה מינית?
אז היא למדה לעשות את זה בעצמה..

אתה יודע מזה לשמוע

את כריסטינה אגילרה גונחת?! פחד אימים!!! היא כנראה תתחתן עם חירש...

hottyboi

New member
חחחחח כמה שאני אוהב תא כריס

היא תמיד סתם פותחת את הפה שלה על בריטני
. גם פעם היא היתה בטיאראל ,וירדה על זה שבריטני נשקה את מדונה ... והיא כנראה שחכה באותה שניה שגם היא היתה על הבמה ועשתה את אותו הדבר. :\ כרגע לכריס יש בעיה עם הקאמבק של עצמה
אז שלא תתעניין בקאמבק של אחרים

היא קינאה!!!

כי בריטני קיבלה נשיקה מלאת תשוקה וליטוף ברגל
וכריסטינה קיבלה נשיקה כמו של אמת או חובה בכיתה ו' וחוץ מזה כללל היקום התלהב מ"הנשיקה הלוהטת של מדונה ובריטני" ובכלל שכחו שגם כריסטינה הייתה על הבמה ובגלל זה היא התעצבנה כנראה. אויש כריסטינה הזאת...שתלך להתארח אצל ד"ר פיל או משו

xtina 4 ever

New member
פחחחח!../images/Emo210.gif

מה היא בת 5?.. חח תשמע מותק, לא לכולם יש מוח לא מפותח כמו שלך =]

Kryptonite

New member
ועוד ג'סטין - ../images/Emo168.gif

The Box (UK cable music channel) were doing a line up of Justin's videos with a mini interview clip before each vid... Before "Cry Me A River" came on (notorious for allegedly being about him and Britney), he was talking bout it sayin that he loved playing the "bad, creepy guy" and that in this video this guy had all the sympathy cos thats what he deserved. בערוץ מוזיקה בריטי שידרו כמה קליפים של ג'סטין בליווי ראיונות קצרים איתו לפני כל אחד מהם. על CMAR (שידוע לשמצה בהקשר של בריטני) הוא אמר שהוא נהנה לשחק את ה"בחור קריפי הרע" ושבקליפ הזה הבחור מקבל את כל הסימפטיה כי מגיע לו. צא מההיסטוריה, ג'סטין. איפה קמרון דיאז?!

Kryptonite

New member
ועוד פעם ג'סטין...../images/Emo168.gif

הפעם, לזכותו יאמר שהוא כן ניסה לסנן חלק מהשאלות. אבל הם הוא היה רוצה, הוא פשוט היה אומר "ריאן, עזוב את בריטני. נושא הבא" בדיוק כפי שבריטני לא רצתה לדבר על שון פרסטון בריאיון לדייטליין והורידה את מאט לאודר מהנושא. Ryan-Justin said the best female vocalist of our generation would be Christina Aguilera you said that recently and… Justin-I didn’t say it would be, it most defiantly is. Ryan-It is. - Have you always thought that? Justin-no question Ryan-Even when you were with Britney? Justin-No Question. Ryan-really? -But you never said that then? Justin- (Laugh) come on Ryan-Come on man Woman-Like what guy would say that? Ryan- it’s just that I know you know how to be smooth you never said that then? Justin- I think she would say the same thing. Ryan- Really? Justin- Yeah Ryan-Now you two are not still in communication on a regular basis are you? Justin-No Ryan- she I heard was happy with some of the things you said though about her recently Justin- I have no idea Ryan-yeah she said that, I think you said that uh you hope her for the best and that your supportive of, quote been through a lot and tough times and think that she said some where else she also that she appreciates that sentiment, but she never reach out to, she hasn’t tried to call you or touch base with you? Justin-No אז בהתחלה הוא אהב את בריטני, ורק בגלל שהיא לא התקשרה או דיברה איתו הוא התעצבן עליה ומתחיל לדבר עליה חרא?

ForeverBS

New member
עאלק הזמרת הכי טובה... פחחח.

טכנית (קולית) היא מדהימה, אבל חוץ מזה היא משעממת תחת בהופעות. יש לי סיפור קטן מאחורי זה אבל אין לי כוח לכתוב אותו

ForeverBS

New member
שתאמר מה שהיא רוצה, הטיפשה../images/Emo3.gif

לא מסכים איתה ולא עם ג'סטין, כריסטינה רחוקה מלהיות הזמרת הכי טובה כיום. ואני לא אומר את זה כי אני אוהב את בריטני יותר, פשוט חסר בכריסטינה המון מהדברים שהופכים זמרת להכי טובה.

למעלה