עדכונים

xtina 4 ever

New member
איך שבא לה.../images/Emo210.gif

מה, היא צריכה לשלם מי כניסה, או להראות כרטיס מועדון? על פה מה שידוע לי- הכניסה חופשית.

0rin

New member
../images/Emo210.gifכריסטינה הפתיעה אותי לטובה../images/Emo70.gif

כנראה שזה אחד מהתהליכים להתקנות מהתדמית הרעה והקטע של "היריבה המושבעת של בריטני". נחמד מצד כריסטינה!! ו..ומה שעוד הפתיע אותי שכריסטינה נשואה לבחור יהודי
והולך להיות להם ילד/ה רק חבל שהם יהיו נוצריים............. \=

SuperShiro

New member
אז מה ששמענו היה בעצם קטע מ "Get Back"?

MTV: BRITNEY SPEARS DROPS NEW TRACK That purported Britney Spears track floating around the Internet is the real deal, the song's producer, Nate "Danjahandz" Hills, has confirmed to MTV News. In May, the producer revealed to MTV News that one song set to be featured on her upcoming LP sounded like it belonged in a video game, and "Get Back" matches that description. "It's weird! It's catchy, but it's weird. It's hot," he said, adding that the hook and chorus made him laugh.
תרגום הטעימה אשר רצה באינטרנט ואמורה להיות חלק משירה החדש של בריטני ספירס היא אמיתית. המפיק של השיר, נייט "דנג'ה" הילס, אישר זאת לחדשות MTV. במאי, המפיק חשף לחדשות MTV כי אחד מן השירים אשר יכללו באלבומה החדש נשמע כאילו הוא שייך לפסקול של משחק וידיאו, ו "Get Back" תואם לתיאור הזה. "זה מוזר! זה קליט, אבל זה מוזר. זה לוהט." הוא אמר, מוסיף שה -? והפזמון גרמו לו לצחוק. אני באופן אישי לא ממש הבנתי אם הכוונה היא לקטע הקצרצר שבריטני השמיעה במכוניתה, או לקטע שדלף לרשת לפני מספר שבועות. בכל אופן, נראה לי שהאפשרות הראשונה היא הנכונה, ואני מקווה שבקרוב יצא לנו לשמוע חלק גדול יותר מהשיר

Upgrade U

New member
מרוב כל ה"גיט באקים" שדולפים להם

בזמן האחרון,אני כבר לא נוטה להאמין לשום דבר. אבל אני חייב לציין שהקטע הזה נשמע פשוט א-ד-י-ר!! די מתאים למה שדנג'ה תיאר בראיון שלו עם MTV.

YugiBoy

New member
מקווה שלא...

זה חמוד אבל לא בתור "הדבר הכי חם שיש שיחזיר את בריטני ויגדיר מחדש מהי מוזיקה טובה.. כמו שתמיד, וכמו שכולם אומרים.

SuperShiro

New member
לזלי כבר לא מייצגת את בריטני?

LESLIE NO LONGER BRITNEY'S REP ]BRITNEY IS ON HER OWN[ NOBODY can control Britney Spears. Now she's taken over as her own business manager and publicist. Though she's still signed to Jive Records, a source told Page Six, "She is doing all of her own business now." Our spy saw Spears at Aspen on West 22nd Street yesterday afternoon "signing contracts" - possibly related to the recent deal she inked to open a Las Vegas club. The messy mother of two recently cut ties with her manager Larry Rudolf, her mother, and her publicist.
תרגום אף אחד לא יכול לשלוט בבריטני ספירס. כעת היא המנהלת העסקית והמייצגת של עצמה. למרות שהיא עדיין חתומה ב "Jive Records", מקור סיפר למגאזין "Page Six" כי, "היא עושה הכול בעצמה עכשיו". המרגל שלנו ראה את ספירס ב -? במערב, רחוב מספר 22, אחר הצהריים "חותמת על חוזים" – ככל הנראה כאלה המתקשרים לעסקה האחרונה אשר חתמה בכדי לפתוח מועדון בלאס וגאס. האמא לשניים ניתקה לאחרונה קשר עם לארי רודולף, אמה, ועם המייצגת שלה. כל הכתבה הזו היא בגדר שמועה. אני הייתי מציעה לא להאמין לה עד שלזלי עצמה תאשר את הדבר. במידה וזה נכון, אני לא רואה בכך שום בעיה, לזלי ממילא לא ממש מתפקדת.

YugiBoy

New member
לדעתי היא כן צריכה מורה מקצועי

שיגיד לה, או מינימום יייעץ לה, מה כדאי \ נכון ומה לא... כי פשוט ככה זה היה עד עכשיו וככה זה היה הכי טוב... זה שפשוט נמאס לה שאומרים ולה ועושים לה... סבבה. הייתי נשאר עם מנהל אישי ועם תמיכתה של החברה, רק כדי לשמוע אפילו את הדיעה ולהחליט לבד...

גזניוס

New member
למי שיש יס-

היום בערוץ 14 בשעה 22:50 בריטני מופיעה בסטרדיי נייט לייב:)

למעלה