עדכונים

xtina 4 ever

New member
נוצצת? אה, טוב.../images/Emo210.gif

בינתיים, אני לא רואה על בריטני שום דבר "נוצץ" חוץ מהפלאשים של הפאפרצי שהוציאו אותה מדעתה בשלב מסויים. אבל אהבתי את הקטע של הרולים, ולא יכולתי שלא לחייך. XD

In Rehab

New member
לא נוצצת?

תגידי,ראית את התמונות האחרונות מהים? בלי טיפת איפור והיא מדהימה. יש כאלה שפשוט נולדו עם זוהר טבעי:) ויש כאלה שצריכים למרוח שפכטל וליטרים של טמבור אדום על השפתיים כדי להראות נחמד.

brit is my love

New member
*שאלה*

פעם היא ובריטני היו בריב? כאילו אני זוכר בבירור שהם נהגו לריב כל הזמן מה שמוזר אני זוכר שגם פעם הם הגישו פרס יחד באמ.טי.וי והופיעו ביחד...

shir spears

New member
אממ היה בינהם איזה ריב או משהו..

אבל התקשורת ניפחה את זה בצורה לא נורמאלית..

הן אף פעם לא רבו באמת

אבל בייבי ג'יינוש דאגה להזכיר אותה הרבה פעמים בהקשר שלילי מיותר לציין שבריט הלכה בדרך המלך ואף פעם לא ירדה עליה בתגובה

כי באותה תקופה...

הם היו זמרות הפופ הכי פופולאריות...הם היו בשיא.. והייתה מין "מלחמת דיוות פופ" מי יותר טובה..וגם תמיד השוו בינהם... והתקשורת ניפחה את זה למימדים יותר גדולה.. אבל כריסטינה גם החמיאה לה פעם נראה לי שהיא אמרה שהיא זמרת טובה..אוו משהו כזה.. .לא זוכרת..

הנה כתבה שמצאתי מ2002

http://news.walla.co.il/?w=//221138 למרות שזה כבר לא רלוונטי..זה לפני מלא זמןן..

פסדר. נתראה בפעם הבאה שהיא תצטרך לקדם משהו:]

וחוצמזה גם זה מפגר - כמו שמי שלא מכיר אותה לא יכול להגיד שהיא שונאת את הבנים שלה, ככה היא לא יכולה להגיד כמה היא אוהבת אותם ואיך הם מסתדרים. עדיף לשבת בשושו כשלא מבינים בכלום. במיוחד בקשר ל'ילדה האבודה והמסכנה' הזו

o l i 4 k a

New member
את כ"כ אנטי כריסטינה?!

תמיד כל מה שכריסטינה אומרת על בריטני, את כמובן תחפשי בזה עד כמה היא מנסה לקבל צומי o___O

למעלה