אז מה ששמענו היה בעצם קטע מ "Get Back"?
MTV: BRITNEY SPEARS DROPS NEW TRACK That purported Britney Spears track floating around the Internet is the real deal, the song's producer, Nate "Danjahandz" Hills, has confirmed to MTV News. In May, the producer revealed to MTV News that one song set to be featured on her upcoming LP sounded like it belonged in a video game, and "Get Back" matches that description. "It's weird! It's catchy, but it's weird. It's hot," he said, adding that the hook and chorus made him laugh.
תרגום הטעימה אשר רצה באינטרנט ואמורה להיות חלק משירה החדש של בריטני ספירס היא אמיתית. המפיק של השיר, נייט "דנג'ה" הילס, אישר זאת לחדשות MTV. במאי, המפיק חשף לחדשות MTV כי אחד מן השירים אשר יכללו באלבומה החדש נשמע כאילו הוא שייך לפסקול של משחק וידיאו, ו "Get Back" תואם לתיאור הזה. "זה מוזר! זה קליט, אבל זה מוזר. זה לוהט." הוא אמר, מוסיף שה -? והפזמון גרמו לו לצחוק. אני באופן אישי לא ממש הבנתי אם הכוונה היא לקטע הקצרצר שבריטני השמיעה במכוניתה, או לקטע שדלף לרשת לפני מספר שבועות. בכל אופן, נראה לי שהאפשרות הראשונה היא הנכונה, ואני מקווה שבקרוב יצא לנו לשמוע חלק גדול יותר מהשיר