עדכונים

Invisible Boy

New member
חדשות E! : האלבום החדש של בריטני לא יצא השנה

אתמול דיווחו חדשות ערוץ הבידור E! שהאלבום החדש של בריטני יצא ב-2008, לפי המקורות שלהם. לעומת זאת, מאגזין הרולינג סטון ועוד המון מקורות מדווחים שהאלבום החדש ייצא לקראת חג המולד, שזה חודש דצמבר או בחודש נובמבר. כנראה שכרגע לא צריך להאמין לאף מקור, עד שחברת התקליטים של בריטני, בריטני או חברת השיווק "Sony/BMG" יאשרו את התאריך.

SuperShiro

New member
אממ הם לא דיווחו בערך לפני יומיים שהאלבום

כן יצא השנה?

SuperShiro

New member
כן../images/Emo122.gif טעות שלי../images/Emo3.gif

למרות שזה לא ממש משנה, העובדה שכל יומיים מתפרסם משהו אחר מעצבנת בפני עצמה

אולי עדיף ככה....

כי ככה היא תהיה עוד יותר מוכנה נפשית ופיזית... גם האלבום יהיה יותר טוב...

YugiBoy

New member
מאיפה התמונה1?

מצטער שאני לא קשור, פשוט שנים חיפשתי את התמונות מהסט של BRITNEY לפני עריכה, למרות שזה טייק אחר... לא אותה התמונה(והיא יצאה גם פחות טוב)..יש עוד?

Invisible Boy

New member
בריטני תנחה אירוע פתיחת מועדון בווגאס

חדשות ET מדווחים שבריטני ספירס תנחה מסיבה גדולה לכבוד פתיחת מועדון הלילה החדש "Lax" במלון "Luxor" שבלאס וגאס. היוזמים של המועדון אמרו לחדשות ET כי נסיכת הפופ, בריטני ספירס, אושרה שתגיעה אל פתיחת המועדון בפעם הראשונה בסוף חודש אוגוסט, ה31 לחודש, יום שישי. בריטני גם כן הנחתה את טקס הסילבסטר במועדון "Pure" לשנת 2007. מקור: ET Online

Brit22k

New member
תמונות פפרצי חדשות - בריטני שון וג'יידון ../images/Emo9.gif

הנה מספר תמונות פפרצי חדשות של בריטני שון וג'יידון במכונית ג'יידון ממש ממש דומה לבריטני !!! שניהם חמודים ומתוקים
כרגיל
אז לחצו על הקישור כדי לראות את התמונות !

candyheart

New member
חמודים!

מה קורה עם הפרצופים של שון?
ומעניין כמה זמן ייקח עד שמישהו יתלונן ש"ג'יידן צריך להיות בכיסה הפוך!!!11111"

0rin

New member
../images/Emo210.gifהם אשכרה שיבוט של בריטני ממין זכר!! חחח

הם כאלה חמודים!! שבא פשוט לאכול אותםםםםםםםםםם!!! חח שהם יגדלו הם בטוח יהיו חתיכים הורסיםםםםם

Invisible Boy

New member
כריסטינה אגילרה: בריטני היא אדם טוב ואמא טובה

כוכבת הפופ, כריסטינה אגילרה, הגנה על הזמרת - בריטני ספירס, ואמרה שהיא אמא נהדרת. כריסטינה - אשר על פי דיווחים, מצפה לילד ראשון מבעלה היהודי, ג'ורדן בראטמן - אומרת שנפל על בריטני הרבה לחץ כהורה מפורסם, אבל היא לא אמא רעה. היא אומרת: "בריטני היא אדם טוב ואמא טובה. היא הייתה תחת המון לחץ מאז שהיה לה ילד. אני חושבת שאף אחד מאיתנו לא צריך לשפוט אותה ולקפוץ למסכנות. היא אוהבת את הבנים שלה [שון פרסטון וג'יידן ג'יימס] והם מסתדרים מצויין." מקור: Contact Music

In Rehab

New member
נחמד מצידה.

איך התמונה ששמת פשוט אומרת הכל על הווה.

In Rehab

New member
בדיוק....

אני מבין את עצמי. אבל כדי שגם את תביני אני אסביר לך.. בריטני בשמלה זוהרת,מחייכת ויפייפיה.כמובן שהיא הבולטת בתמונה... בזמן שכריסטינה,עם פרצוף חמוץ וחיוך מאולץ תקועה עם רולים משנות ה60' הבנת?

למעלה