עדכונים

Brit22k

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מה סתומר הולך להופיעה זה משהו חדש ? אני שואל כי פשוט אין לי יס ואני לא יוכל לראות אז לפחות דעת

Brit22k

New member
אמאל'ה כמה טעויות , אני שואל מחדש ../images/Emo6.gif

מה סתומרת הולכת להופיעה , זה משהו חדש ? אני שואל כי פשוט אין לי יס ואני לא יוכל לראות , אז לפחות לדעת

Brit22k

New member
אההה אוקי ../images/Emo13.gif

תודה שירוש , איזה מהר את עונה

SuperShiro

New member
בריטני צופה במשחק בייסבול

I was just watching Baseball on TV and Britney was there, watching the game! She was sporting a blue wig (similar to the pink one) and large black sunglasses. I'm trying to find pictures/videos for you right now. She looked amazing!
תרגום קווין, מנהל האתר UBritney, צפה בטלוויזיה במשחק בייסבול וראה את בריטני בקהל, יושבת וצופה במשחק! היא לבשה פאה כחולה [דומה לפאה הורודה] ומשקפי שמש שחורות גדולות [
]. קווין מנסה למצוא תמונות/קטעי וידיאו כעת. הוא אומר כי היא נראתה מדהים! אני מניחה שהמשחק שודר בשידור ישיר ותמונות צולמו רק לאחרונה, לכן סביר להניח שהן יפורסמו בבוקר.

YugiBoy

New member
מסכן... קוראים לו קווין.

ותודה על הידיעה, וגם על השאר... כל כך מעריך את מה שאת עושה!

brit is my love

New member
בקשר לגבר המיסתורי שבריטני נראית איתו

והכוונה אליו
חדשות E! דיווחו: אין בינהם כלום, הוא המטפל של הילדים שלה. עדיין הכל מוזר כי יש שמועות שהיא בזוגיות עם גון סנדהל ועם איזה אחד שקוראים לו סם. אז כדאי לא להאמין פשוט לכלום!

0rin

New member
../images/Emo210.gifאממ...קל היום להאמין יותר לתמונות אבל

בקטע הזה אני ממש לא.. כל עוד אין הצהרה שהם ביחד... למרות ששמעתי בערוץ E! שהם התנשקו וכו'...וכו'.. אממ..ועוד משהו...הוא קצת הרבה מכוער...קופיף כזה

Brit22k

New member
../images/Emo135.gif תמונות פפרצי חדשות ../images/Emo135.gif

תמונות פפרצי חדשות ויפות של בריטני לחצו על הקישור כדי לראות את התמונות

למעלה