עדכונים 9/10

GM1988

Well-known member
היא בסך הכל "מילאה" חורים בין השוטים

שלא צולם בו הריקוד, זה לא מסובך ממש וגם היא לא המציאה שם איזה כוריאוגרפיה סופר מדהימה - הכל קיים שם, רק היא חיברה בין הקטעים וזהו.

*אם בריטני לא תרקוד ככה בהופעות החיות, אני עולה לבמה ועורך לה את הראש!

Thiago

New member
סוף סוף תגובה מהלייבל של בריטני לראיונ

אז "מקור" מחברת התקליטים של בריטני (לארי) פנה לאתר "משטרת הרכילות" והגיב על 2 הראיונות לעיר יוסטון, שבמקרה אחד פשוט לא שידרו בכלל את הראיון ובמקום הוציאו תגובה בת 5 דקות עד כמה בריטני גרועה... ובמקרה השני, אחריי השידור השדרנים צחקו וירדו על בריטני.

לצערנו, במקרה אחד התחנה השתמשה בגסויות בזמן שסיפרה את הצד שלה בסיפור- דבר שהיה מאוד לא מכובד.
ובמקרה השני, נאמר לנו כי ככל הנראה התחנה ערכה את הראיון, שידרה אותו ואז צחקה על בריטני- מעשה עצוב ופאטתי.

מקור

Thiago

New member
ג'ייסון יוצא עם אימא של קים קארדשיין!!!

לא ירדתי לעומקו של הסיפור, אבל לפי כל אתריי הרכילות קריס ג'נר (אימא של קים קארדשיין) הגישה בקשת גירושים מבעלה ברוס ג'נר, והשניים שיחררו הודעה משותפת על הפרידה לתיקשורת.
אולם לילה לפניי שהגישה את הבקשה לגירושים, קריס ניצפתה מבלה עם לא אחר מאשר הארוס לשעבר של בריטני- ג'ייסון טראוויק! WTF?!?!

Thiago

New member
אימא של קים היא זאת שהייתה וצילמה את הקלטת של

קים וריי-ג׳יי... אז יש מצב גדול שכן!!! חחחחחחח

thisisme4

New member
חחחחחח אין מצב

אבל לא ידעתי שקריס גנ'ר וברוס מתגרשים חחח

ראיתי כמה פרקים של משפחת קרדשיאן והיחסים ביניהם לא היו משהו.. מעניין

אבל לא נראה לי שג'ייסון חבר שלה..

thisisme4

New member
ג'ייסון לא מפיק או סוכן ?

יכול להיות שהם נפגשו בגלל עסקים.
בכל מקרה השמועה הקודמת היתה שבריטני בוגדת בדיוויד (מה לעזאזל היא עושה איתו?? וכל כך מהר אחרי הפרידה?) עם ג'ייסון, ועכשיו ג'ייסון בוגד בבוגדת עם האמא ממשפחת קרדאשיאן???

Thiago

New member
חחחח גם את מתלבשת ככה לפגישת עסקים? :)

בריטני ודיוויד לא באמת חברים, שכרו אותו בשביל יח״צ

thisisme4

New member
אויש זה נורא

נראה שג'ייסון כמו הקודם קווין פדרליין רודף תהילה כזה בגלל זה נצמד לבריטני וכשבריטני זרקה אותו הוא נצמד לכוכבת ריאליטי מזדקנת???

או שזה סתם שטויות?

זה די מביך בשבילה וממש מבאס עבורה אם זה נכון

Upgrade U

New member
Work Bitch השבוע במצעד הביליבורד......

עלה השבוע מ#41 ל#13... ומכאן אני לא רואה אותו עולה יותר לצערי.
עם שיטת חישוב החדשה של הביליבורד (שהם מחשבים את ה'סטימינג' - צפיות ביוטיוב וכו) - יהיה לבריטני קשה יותר להכניס סינגלים למקום הראשון, כי ההורדות כבר לא מהוות פקטור ואחוז גדול מהחישוב.

התמיכה של הרדיו לWB לא חזקה בכלל...בקושי מגרד את ה30M.

#12 זה הפיק שלו לצערי. חבל מאוד. שיר מצוין אבל אם הצוות שלה כ''כ הייתה רוצה שהוא יצליח, אז היו עושים הכל בשביל שהוא יכנס לTOP10.

נכון לעת עתה, סך המכירות שלו מסתכם ב-301,000 אלף.

Week One: 174,000
Week Two: 51,000
Week Three: 76,000

Thiago

New member
אז יש הסבר סוף סוף מה קרה בראיון שצונזר!

בקיצור, השדרנית כתבה מכתב לג'ורדן ואמרה, שאחד השדרנים בתחנה מעריץ שרוף של בריטני והיה בסירקס,
ושבריטני עלתה לשידור הוא אמר לה וואו הייתי בסירקס וואו היה כל כך יפה שתיתי מלא הייתי שיכור, אבל היה ריח מוזר כזה באולם, את לא זוכרת? הריח היה חזק כזה שחירבנתי במכנסיים.
שבריטני שמעה את זה היא פשוט ניתקה את השיחה.
אז השדרנית אומרת שהוא פשוט רצה להגיד שאחריי כמה זמן הוא דיבר עם חברים שגם היו באותו מופע וגם הם אמרו שהם חירבנו במכסניים אחריי ההופעה ושזה מצחיק.

קיצר העלו את בריטני שוב, והשדרנית התנצלה בשמו ובריטני ממש לא זרמה בשיחה ואמרה רק "כן" "לא". אז כבר לא היה טעם לשדר את הראיון.....

למי שממש רוצה לקרוא את הסיפור המלא
קישור

GM1988

Well-known member
לא ברור כבר מה הולך שם בראיונות

אבל אם מה שנכתב נכון, אז השדרן עצמו לא מקצועי אם כך, ודיי מטומטם שהוא מדבר בראיון שלו עם בריטני על מידע כה לא נחוץ לה, אפילו שהוא מעריץ או לא יודע מה... זה טימטום.

thisisme4

New member
הם ממש חצופים, אין להם בושה לשדרני רדיו

אתם רוצים ריאיון, אז תתייחסו אליה בכבוד שמגיע לה,
ובטח שלא תערבו בבדיחות סרות הטעם שלכם.

פשוט חוצפנים, אין לי מילה אחרת.

טוב אבל כל הפארסה הזאת איומה. טעות גדולה של בריטני ושל ההנהלה לבקש את הראיונות האלו ברדיו

GM1988

Well-known member
נכון, וזה לא הולך להשתפר.

אפילו לא ראיון אחד בטלויזיה, אפילו לא הופעה אחת עם השיר החדש. כלום.
שתמשיך ככה - העיקר שנראה אותה בווגאס לא ?

למעלה